![]() |
|
Cytuj:
A ty zamknij morde bo smierdzi na forum :x |
@Caro
Ty i tak padniesz :) good luck |
@Carolla
Zaczynasz mnie powoli zaprzeporszeniem wkur**** @Sardas Moze i nie rodzina ale rl kumple, why go ubiles? ;( Btw powiedzialem ze rodzina bo myslalem ze jestescie kuzynami... @royal Boromir owned, chociaz ja tam go lubie xD |
Widze, że panuje tutaj miłoł¶ć i spokój :D
Mam zamiar zacz±ć grę na Silverze z kilkoma znajomymi, wszyscy mieli 90+, zmieniamy server z powodu 'backstabbu' otzymanego od naszych 'zaufanych' przyjaciół, czy możemy liczyć na 3 plate sety, 3 dwarven shieldy i jakiego¶ serpent sworda lub co¶ w te dechy ? Jak co¶ to PW, będę naprawde wdzięczny ;) Over'n'Out Phil~ |
Cytuj:
Pomimo tego że nie mam zbytnio kasy itd to postaram się wam co¶ załatwić :) chętnie witam nowych graczy na Silverze :) EDIT@ Rzotek w razie czego pomogę :) |
@up
Ja mam jakies noob eq, w stylu : nooble armor, plate legs, knight axe, crown helmet, troche kasy, itp. Jak chcecie - moge dac |
Cytuj:
|
@Kattinka
Poganin, carlin - please ;) @up Wolał bym nie ujawniać nicków do czasu aż się nie ustabilizujemy tutaj, na silverze - chyba nie amsz nic przeciwko temu aye ? Catch me in game if sumfin~ Phil~ |
To jak mamy ci pomoc jak nie chcesz sie ujawnic >.>
|
@Łodzianin
Boromir owned? jak owned jak nie owned :P Edit: Mam pelno p legow z dragow ^^ Dajcie nicki to wysle ;p |
Nick ma poganin ale 1 lvl:P.A tak wogle to jest never loged in a jest online:D.
@Michael A jakiego bota wogle boro uzywal? @Down o.O ty szybki jestes:P.Gdybym mial jakies eq to bym mogl dac ale co ja moge miec 40 druidkiem co wogle na hunty nie lazi xD |
Cytuj:
a tak btw to kminie kto mi pacca za 100k sprzeda, do niedzieli się wyrobie :] |
Ogolnie full cheater: MC, jakies macro co spiry podnosi, je food i mlvluje. Ponoc jeszcze tibia gg ;p
Edit: Zaraz zaslabne na tym meczu ;d Edit2: YEAAAAAAAAAAH =)))) |
Czyzby TBI?Jak jeszcze uzywa runek gdy malo hp to na pewno(kiedys bylo przydatne):P.
|
MAMY POLSKE W FINALE yeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xddddd :D:D:D:D:D:D:D:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
btw. zmieniam serva na kyre bibi all |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
moze podac kazdy inny char ;] |
Cytuj:
Powiem mu na jakim servie ma zrobić chara i się do niego odezwę, styka ? :|! |
http://i131.photobucket.com/albums/p..._Master/bk.jpg
przynajmniej tu fart jest a te hero to h** :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44. |