![]() |
|
Wislaczek - nie kazdy ma mozliwosc kibicowania zespolowi we wlasnym miescie zreszta dziwi mnie tak ogolem zjawisko kibicowania w polsce,gdzie mecze w ramach rozgrywek sa tak nudne i bezbarwne ze lepiej ogladac szachy,a poziom wyzszy jest jak sie gra ze znajomymi. To ze masz to szczescie ze w twoim miescie gra w miare dobry klub nie znaczy ze inni sa gorsi bo wieksza czesc roku kibicuja na odleglosc. Najchetniej kazdego takiego "prawdziwego kibica" jak ty bym wyslal z tym szalikiem wisly na Nowa Hute.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Bo dla niektórych kibicowanie, to nie jest tylko siedzenie i oglądanie... dla niektórych to jest coś więcej, ale ten temat pasuje raczej do tematu Ultras, niż tu;p
|
Cytuj:
Bezsensowne gęganie, że gdyby to, to może i tamto, a w konsekwencji sramto i tak na pewno będzie, bo jestem jasnowidzem. |
Jak mozna kibicowac polskim druzyna to ja nie wiem do dzis . Zadna polska druzyna nie gra typowa taktyka tylko "Kopnij pilke do kolegi on niech gdzies poda to moze wpadnie gol" . Ja jestem wielkim fanem barcelony bo poprostu kocham patrzec na ich schematowa i taktyczna gre . Srednia ich podan w trakcie meczu przewyzsza wszystkie druzyny na swiecie o 2x i jako jedyni z tego co widze potrafia strzelic 2 razy podobnego gola co dowodzi ze graja przemyslana gra .
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Kłócicie się jak jakieś 5 latki :p
Granero oficjalnie w Realu :cup: |
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
Uczą cię jak brać łapówki?
|
Cytuj:
Cytuj:
Gdyby odeszli Messi, Xavi i Iniesta, każdy mecz kończył się 3:0 w plecy a Barca spadłaby do Segunda Division, też byś był fanem? Przecież nie było by już pięknej i finezyjnej piłki :< Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No to lecimy dalej: @Faytah Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@ nastepny Cytuj:
Cytuj:
@K.Jay Cytuj:
Co z tego ze srednia frekwencja rosnie, powstaja nowe stadiony. I tak jest regres! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Zacny Wiślaczku, skoro nakazujesz każdemu kibicować drużynie ze swojego miasta, to pójdźmy dalej - ożenić też mam się z kimś ze swojego miasta, pracować też mogę tylko w swoim mieście, cholera, najlepiej, żebym w ogóle z niego nie wyjeżdżał.
Nazwałbym cię niezbyt przyzwoicie, ale znowu dostane warna/bana, więc wyzwę twoje poglądy: są debilne. Z kibicowaniem jakiejś drużynie nie jest tak, że siedzisz na łóżku i nagle sobie myślisz "to od teraz kibicuję zespołowi Y na zawsze". I to nie jest tak, że MUSISZ, MUSISZ, MUSISZ kibicować lokalnemu zespołowi. Kibicujesz tej drużynie, do której rzeczywiście coś czujesz. Kiedy oglądasz jej mecz i w środku ciebie zaczyna się tlić coś, czego nie ma przy meczach innej drużyny. I po pewnym czasie zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest ta drużyna i choćby nie wiem co, nie zmienisz jej na żadnej innej. Tak samo jak nie zamieniłbyś swojej ukochanej żony, dziecka czy jeszcze innego dziadka albo babcię. Jeżeli twierdzisz, że masz argumenty, to jesteś śmieszny. Ale nie śmieszny-śmieszny haha, tylko śmieszny-żałosny omg. :cup: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Naprawdę, polska liga nie jest aż tak zaawansowana taktycznie, żeby do rozszyfrowania jej potrzeba była nie wiadomo jaka wiedza. Cytuj:
Nowy stadion, wzrost frekwencji =/= sukces. Mogą mieć i do cholery Bernabeu v.2, ale i tak odpadną z Levadią czy jakimś innym amatorskim zespołem. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Skończmy tego flame'a, bo rozmawianie na temat o którym druga osoba nie ma pojęcia, mija się z celem ;] Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wiślaczek, do k**wy nędzy, ty ciągle sapiesz, sapiesz, sapiesz i srapiesz, że kibicowanie zagranicznemu zespołowi to zło, to tylko logiczny wniosek.
I do cholery, serio, strasznie [cut] jesteś. I popełniasz podstawowy błąd logiczny, uogólniasz. |
Samochód też mam kupić Polski? Albo, jedzenie, telewizor, ubrania? Co z tego że zagraniczne są lepsze, fajniejsze i po prostu mi się podobają tak jak klub. Trzeba być patriotą - żałosne. Nie będę chodził na mecze drużyn, w których największym marzeniem piłkarzy jest jak najszybszy transfer za granice.
btw. Młodziki Barcy wymiatają z Tottenhamem ;] |
Cytuj:
Faktycznie jestem taki bo uwazam ze kibic powinien wspierac swa druzyne, a nie prowadzic swiete wojny w necie :) A jak chcesz mnie ejszcze poobrazac i nie dostac bana, to zapraszam na priva. |
Zapytam wprost- co Wy, wierni i oddani fani swych zagranicznych drużyn, robicie dla swych klubów? Jak wyrażacie swą miłość w czynach, oprócz weekendowych sesji w C+ / Sopcaście?
|
Zakładają np. koszuleczkę w barwach swojego klubu z bazarku za 2 dyszki brutto :>
Tottenham Hotspur 0 - 1 FC Barcelona do przerwy |
Cytuj:
Co z tego ze klub z tego nic nie ma, ale oni sa tru fans. zapewne nie slyszeli o czyms takim jak np. socios. |
Cytuj:
|
Ja nie wiem zabraniacie ludziom kibicowaniu drużynom z zagranicy? Nawet tym, którzy za tą drużynę poszliby w ogień(tłumacząc, w przypadku jakiejś upadłości czy spadku). Chyba, że mówicie o 12-15 letnich kibicach Chelsea, Barcelony i Realu.
|
Cytuj:
Cytuj:
I tak, finansowo. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no dobra, TERAZ przydaloby sie troche moderacji...
|
Cytuj:
Cytuj:
@ Cytuj:
Do zabrza mam z 20 km wiec pudlo. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
You lose. Finish him! Heroic brutality. Flawless victory. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit: sop://broker.sopcast.com:3912/6099 Barca - tot*en*am |
Cytuj:
Lepiej skoncze, bo nie lubie probowac dyskutowac z osobami ktore, chca obrazac, zamiast pisac konkrety. Wiec zyj dalej w swoim swiecie kibica, ja koncze EOT. |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw rozwalil mnie mecz w lidze austriackiej: Austra Wieden do 30 minuty wygrywala 3:0, by do przerwy stracic 4 bramki, a w koncy wygrac mecz 5:4 :D |
Wigan to przeciętniak, Arsenal najlepszy na świecie.
|
Cytuj:
No 20 km świetny argument. Jak byś się urodził w Warszawie to ani byś pomyślał o kibicowaniu legi/poloni czyż nie? @Edit Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 9, gości: 1) Arka_Sath_Wielki, Parys, Emcess, Straznik Monopolowego, Faytah, Gierubesoen, Pan i Wladca, K.Jay+ Widzimy się jak minie ban :) Cu! @Edit2 Cytuj:
1-1 :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |
|