![]() |
Karol nie denerwuj się tak :D
|
Zaraz się znajdą patrioci z gier komputerowych :D
|
Cytuj:
Mozna zrozumiec jak to gada ktos z innego kraju my wrzucamy na szwedow oni na nas ale cisnac samemu sobie to totalny debilizm. |
Cytuj:
|
Kto z h-lvli dostał bana? za bota dzisiaj. wiecie może?
|
czyli jak widac elfbot dalej nie wykryywalny skoro sweduksy jebane nie ruszone. musza to zmienic bo chce 90% ich do kasacji zobaczyc <3
no fear padde is here - srry spalilemm jego juz nie ma aa i spytajcie linglifera, o ile jeszcze gra na nim ktos oprócz adde kiedy te 30 lvli sprzed wojny odrobi (mial 184 lvl a ma ? 15~~) |
walczyl bym z wami dalej gdybyscie mieli troche "Szacunku".
Co do expienia to ja ze szwedami z tego powodu nie jestem. B)B) ciekawe kiedy Rudego u nas na vent zobacze :D a moze juz sie kryje pod jakims nickiem? hahah |
Krisu ty jestes 2 licowym smieciem ......... wiec ryj chamie a co do wojny to i tak jestesmy wygrana =] my padamy specjalnie zebyscie sie z nami pobili troche .. i chary zjechali sobie
|
@rychucostam
nie bd mowil w jakim stanie w rl w tedy byłem xD |
Cytuj:
i opanuj sie z polaczkami, w FAGu jest duzo normalnych ludzi i troche 'polaczków' z tobą na czele, nie majacych mózgu. pozdrawiam, i wsciekaj sie dalej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
xxx [xx]: men ur the best, 6th time <3 Zekiv [168?]: i pee on my team, fuck them noobz wiec zamknij ryj po podejrzewam ze w pizdie byles i chuja widziales elo |
na HG tez bylo specjalnie? :cup:
|
Kto był na tych noobach blokujacych ucieczke wrazie przesuniecia? Morgana lose team?
A i 2 sprawa wiem ze to codziennosc ale jak widze jeden sd z dmgem za 1500 (okolo 7 sdków ale combo lider pracuje) to mi sie smiac chce HAHAHAHAHAHAH XD parodia |
powiem Ci tylko tyle ze zadnego COMBO BOTA nie uzywamy. Jak staliscie na stacku to tylko odliczali i tyle.
A droge ucieczki bloczyl Shorhk i paru noobow od nas a nie z jakies MOrgany.B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a o nobach mowie o tych nie bloczacych most tylko ktore biegaly i wypychaly a jak juz zostal ktos wypchniety to nie daly wrócic na stacka ;d tak to wasze noby tylko pytam kto inferna jakies? |
Cytuj:
|
Wy polacki nigdy nie macie noobow, macie samych chujowych liderow, chary tez macie slabe, Swe wam venta pinguja (bo wy niestety nie umiecie), botow nie uzywacie ale o ile dobrze pamietam to przed kazda openka bylo " CALL BSP, CALL DEMPAH, CALL MAJERE, CALL ANY LEADER FROM NOVA, CALL EVERYONE BECAUSE WE'RE ONLY 100 PEOPLE ON VENTRILO :SSSSSSSSSS"
|
Cytuj:
|
bo teraz jest "CALL ELZAGII" hahhahaB)
|
Cytuj:
|
up
a no co poradzisz. . . prawda jest taka ze wygrywa ta strona ktora ma wieksze morale [; k koniec kłu(ó)tni xd btw co z juhuzia , crothem? maja chary jakies ?XDDDDDDDDDDDD bo matut to za chuj nic nie dostal skoro 240rp uciekal pierwszy z openy byszu2 kurwa zxdDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
@down Nie, nie mylisz sie :P |
Cytuj:
powiedz mi ze sie myle ;))))))))))))) zaaz zaedytuje post dektrala z forum.tibia.com Dektral: its fact then inmates were nothing in aurea without fag and will be always all |
matut teraz na derulu gra, tym msie co go sponsorowal
|
Cytuj:
|
zwalcie se konia bo wkońcu zaczynacie wygrywać ;p pozdro ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
napisalem zaedytuje bo najpierw napisalem post a potem edytowalem z postem dektrala wiec stul pysk plx;]
idz do szkoly_/ |
Nastepny forumowy kozak ?;<><><><><>< .,. :baby::baby::baby::baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pajacu. |
Fag@
Nie Robcie Wiecej Mass Logow Bo Nawet To Wam Nie Wychodzi :P |
nikt nie jest dokładny :D to tylko gra, niektórzy zamiast sie cieszyć tą grą to kurwa jak padną to mało komputera za okno nie wyrzucają :D
|
Cytuj:
A ci co wychodzi. uciekanie z openek w polowie tak jak robiles gdy jeszcze miales hara? (udowodnione pare razy i nie powiesz ze nie bo duzo osob mowilo ze cie exivuje w trakcie a ty juz far~ gdzies tam hahaha) albo moze to ze nie potrafisz sie bic na swoim 240 palku? nawet szwedzi z twego teamu to mowili ze tylko expic potrafisz i taka prawda, kazdy ogarniety to mowi na aurei tylko te niektore noby z tad tego nei wiedza bo wiekszosc osob co sie wypowiada to nawet 80lvla nie ma. albo twoje uciekanie super po ph na malpy? i stacie bez trapa i mowienie ' therrax ma miec na mnie fraga solo !!!' jebany nobie to juz bylo zal na maxa bo na takim lvlu mozesz na ph uciec luzem jesli masz troche szczescia i grac potrafisz ale nie ty matut nie ty :) zapomnialbym spytac, nadal prosisz polowy od nas strony zeby ci spyowali?hahahahah takze wracaj dalej do expa |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02. |