![]() |
Kod:
Sosnowiec - Jagiellonia x2 1.50 Kod:
Lyon - Le Mans 1 1.50 |
Kod:
Haggard C / Johansson T - Fyrstenberg M / Matkowski M [1.50] Kod:
Lindstedt R / Nieminen J - Bjorkman J / Mirnyi M [4.00] Kod:
Tipsarevic, Janko - Nadal, Rafael [3.80] Kod:
Robredo, Tommy - Fish, Mardy [1.87] Kod:
Henman, Tim - Tsonga, Jo-Wilfried [1.95] Kod:
Davydenko, Nikolay - Almagro, Nicolas [3.50] Kod:
Bartoli, Marion - Safarova, Lucie [1.67] Kod:
Jankovic, Jelena - Cornet, Alize [9.00] Kod:
Kirilenko, Maria - Vakulenko, Julia [1.50] Kod:
Petrova, Nadia - Szavay, Agnes [2.50] |
Piątek
Kod:
Kod:
Korona - Polonia B. 1 Kod:
Arsenal - Portsmouth 1 |
Zastanawiam się czy wejdzie mi wisła vs lech
na wisłe ofc. btw. nie działa mi kalkulator na sts.pl :/ mogę tylko 1 spotkanie wpisac :/ |
Ja w tym tygodniu szaleje...Gram za 20zł xDddd wow
Kupon Sobotni Kod:
Korona - Polonia 1 Kod:
Bełchatów - Odra 1 |
Maggic wg mnie sobotni Ci wejdzie, co do niedzielnego to nie wiem...
Ładna stawka... Ja raz 16 meczy obstawilem i 1 nie wszedł... Albo raz 1 mecz do wygranej za 2132 zł... Nie gram już od roku ale zaczne od roku szkolnego :P, 2 lata temu to do sts chodzilem codziennie po 2 razy... hehe |
Zupełnie nieopłacalne jest stawianie 7+ meczy, nawet jeśli są to pewniaki to zawsze i tak coś nie wejdzie.
|
Cytuj:
Nie lepiej mnie troche meczy wybrać i za wygraną znowu obstawić tak, i tak dalej ;) |
Maggic odpowiedz sam sobie. Czy nie lepiej było wybrać 3-4 spotkania o troszkę wyższym kursie i dać 20 zł niż tworzyć takie gąsienice ? Przecież wiadomo, że taki kupon wchodzi raz na tysiąc albo i więcej. Jak zaczynałem grać to też dawałem takie kupony a potem się ograniczyłem do grania kilku spotkań za wyższą stawkę. I tak można wygrywać.
Życzę powodzenia ]:-> |
I Lyon może zremisować/ przegrać bo liga francuska to zupelny totolotek ;D
A wie ktoś może kiedy Sevilla gra rewanż z AEK w Pucharze UEFA ? bo mi tylko ten mecz został i jak Sevilla wygra to bedzie pare groszy. |
Jak nie opłacalne ja tak zawsze obstawiam co prawda duzo przegrywam ale jak sie wygra to sie bedzie na + a pozatym dajesz 2 zł i wygrywasz 20 zł to zbyt monotonne ja gram zeby sie zabawic a nie zeby zarobic ale oczywiscie lubie zarobic.
Chyba pójdę za waszą radą i będę stawiać po 5 meczy :) |
65' Lyon 0 - 2 Le Mans
A nie mówiłem, że Lyon przedupczy bo francuska liga to totolotek :>? |
na weekend:
Newcastle - Wigan 1 (siadło fartem ^^) Middlesbrough - Brimingham 1 Almeria - Valencia 2 Atl.Madryt - Mallorca 1 Torino - Reggina 1 Catania - Genoa 1 Udinese - Napoli 1 Stawka: 2zł Zakładana wygrana: 124.05zł |
Cytuj:
55' [0 - 2] S. Sessegnon 71' [1 - 2] S. Govou 75' [2 - 2] K. Benzema 78' [3 - 2] M. Baros ;;;;;; |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratuluje wygranych zaraz sam wytypuje i dam edita :>
Niedzielny Aston Villa-Chelsea - 2 Barcelona-Bilbao-1 Villarreal- Real M.-2 (tu jestem ciekaw czy wejdzie :) Ajax-Groningen-1 OFI Kreta-Apollon Kalamaria-1 Wygrana: 32.60 zł... huh jak mało zaraz obstawie cos lepszego :> stawka 4zł |
Cytuj:
A jako ze faworyci czasami przegrywaja, troche singielkow na poprawe nastroju: Kod:
Chela, Juan Ignacio - Ljubicic, Ivan [3.00] Kod:
Calleri, Agustin - Monaco, Juan [2.15] Kod:
Robredo, Tommy - Gulbis, Ernests [3.50] Kod:
Camerin M E / Dulko G - Morariu C / Shaughnessy M [1.70] Kod:
Bartoli, Marion - Williams, Serena [4.10] Kod:
Williams, Venus - Ivanovic, Ana [2.65] I podsumowanie tygodniowe: Wklad: 47j. Wygrane: 49.66j. Zysk: 2.66j (5.66%) Skutecznosc: 20/47 (42.55%) Skutecznosc singli: 19/45 (42.22%) Skutecznosc wiekszych kuponow: 1/2 (50%) |
w zwiazku z tym, iz jutro zaczynaja sie ME w basket, kilka dubelkow z toto-mixa, stawka wg uznania:
Kod:
SERBIA-ROSJA H(0-5) 1 1.90 Kod:
HISZPANIA-PORTUGALIA H(0-25) 1 1.90 Kod:
CHORWACJA-ŁOTWA H(0-8) 1 1.90 Kod:
CHORWACJA-ŁOTWA SP 154 1 1.90 Kod:
LITWA-TURCJA SP 157 2 1.90 ;;; No trzeba przyznac ze kilka niespodziewajek dzis bylo, np. to ze Czechy dzielnie stawialy opor Niemcom az do dogrywki, np. to Serbia przegrala z Rosja, np. to ze do przerwy Slowenia jedzie z Wlochami az taka roznica pktow... |
Mistrzostwa Europy, dzien 2:
Kod:
SŁOWENIA-POLSKA H(0-11) [1.75] Kod:
HISZPANIA-ŁOTWA H(0-18) [1.70] Kod:
CHORWACJA-PORTUGALIA SP 148 - mniej [1.90] Kod:
FRANCJA-WŁOCHY SP 143 - mniej [1.90] Kod:
FRANCJA-WŁOCHY H(0-6) [1.90] - gupie chuje przegraly 7 pktami... Kod:
GRECJA-SERBIA [3.45] - ale dopiero po dogrywce :< Kod:
TURCJA-NIEMCY [1.80] Kod:
ROSJA-IZRAEL H(0-9) [1.90] Kod:
HISZPANIA-ŁOTWA SP 156 - mniej [1.90] Kod:
SŁOWENIA-POLSKA SP 146 - mniej [1.90] |