![]() |
@up
Jest. Ale pare stron wcześniej :P @Topic: Samochód dostał z rakiety i nie rozniosło go w cholerę? Taka torpeda to by czołg zezłomowała :P Poza tym - w odcinku sama akcja. Ale całkiem przyjemnie mi się oglądało ^^ |
Glaves nie chcę żeby to wygladało jak wazeliniarstwo, ale ten fake to jest mistrzowska praca. Nigdy jeszcze nie widziałem tak dobrego fake'a(jeśli nie liczyć piątego żywiołu), tak dopracowanego, tak pięknie wykonanych samochodów(bardzo rzadko w fake'ach są samochody), czy innych efektów. Ta woda jest piękna, wszystko w tym fake'u jest piękne. Ocena jest jednoznaczna 10/10
|
O kura mać. :> Jaka zajefajna woda. Tylko jak nawet nie rozerwałoby tego Vipera (a powinno) w trzy dupy to powinien obracać się w trakcie spadania w drugą stronę. Wyrwał z lewej to się powinien zgodnie ze wskazówkami zegara obracać ale to tylko szczegół. 10/10
|
@up
racja @topic no comment... only :cup: |
znow wypas efekty :D no i ta strzelanina wspaniala :D
10/10 |
@Shuki, DeMoNeK:
Dostał w tylni wirnik. Nie powinno go rozwalić. Przecierz nie sąz kartonu :/ (Oglądnij se "black howk down") A w obrót przy spadaniu nie wprawiła go rakieta :/ tylko strata tylniego wirnika który stabilizuje lot (Zobacz google -> na czym polega lot śmigłowca) Nie powiedziane jest, w która strone obraca się główny wirnik w śmigłowcu. Jednak z tego jak spada (obraza się odwrotnie do wskazówek zegara) można wywnioskować że wirnik kręci się zgodnie ze wskazówkami. |
Wypowiadam się tutaj pierwszy raz i uważam, że:
fake jest świetny lepszego jeszcze nie widziałem W dalszym ciągu proponuję, żeby oni wreszcie dotarli na te lotnisko i, aby i tam była zasadzka, ale bardziej pomysłowa niż 10 rysunków gdzie Neo strzelają do żołnierzy, trochę fantazji :D |
Glaves, a powiesz mi jak zrobiłeś tą wodę :>
Skoro w Pixii się da, to w PSie może też? W Psie właściwie można zrobić większość rzeczy które są w pixii... |
Super jak zwykle, ale coś mi się przypomniało, że oglądałem jakiś film w którym też porwali statek i też to było coś takiego jak Red Honour:D . 10/10 czekam na następny odcinek.
|
To samo co zwykle...
10/10. Super wygląda baza rakietowa :D |
Jak zwykle 10/10. To jest piękniejsze niż piękne. ;) Sorry za złe wiadomości na temat twojego kumpla. :>
|
Miodzio czekałem na ten odcinek z wielkimi emocjami :D i wkońcu jest Hehe 10/10 ofcuzzz ps jak ty cholera to robisz?? (tak szybko)
|
Ta część jeszcze lepsza od poprzedniej :)
|
kutfa!!!kutfa!!!kutfa!!!dlaczego tak mało??to jest super a ty tak mało dajesz ;(
8/10 za to że tak mało :evul: |
To jest siupel, ale coś mi się zdaje, że to jednak nie koniec ^^ Glaves wymyslij chyba duuuzio zasadzek :P A co do odcinka to nie dopatrzyłem się błędóff :P Dawaj More X(
|
Kurna.
10/10... Zatkało :P |
Kurde co sie ciepiecie?
Przecierz 20 obrazków co 1-2dni to nie tak źle. I tak szybko robie. |
9.9, bo sa bledy ortograficzne.
|
Czegoś nierozumiem czeu w odecinku 13 koleś sie nie rusza a biegnie?? 8o 8o
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14. |