![]() |
Przeszukaj dokladnie obrazek.
|
10 10 10 10!!!! aaaaaaa
Moze jestem tepy... ale nawet po tych hintach z japonczykami, winampem cytatem dalej nie znam rozwiazania ;(
|
30+1 i wymiękam... przepisałem sobie wszystko do Worda z kolorkami i za bardzo nie wiem co ja mam z tymi cyferkami zrobić.. proszę o małą podpowiedź ;P
dobra, przeszedłem |
Cytuj:
Następnie drugi utwór, powtórz na głos cytat, popatrz jeszcze raz..i tak do skutku #Dalton |
xD #10 bylo tak proste ze az trudne... ale co z #12?! jakies hinty? Znalazlem her story ale nic mi nie mowi
|
xD teraz 5b...szybko poslzo...moze jakis hint?
|
@up
Patrz na literki pod kreską i kolory.. Ktoś może doradzić co do 38 (to z papirusem i time for tea)? |
dajcie podpowiedz do 2 huahsuhashuah ^.-
dobra widze jest na 1 stronie. |
#13 ownuj3... nie mam pojęcia jak to zrobić!
|
>up
To te dim'y tak? Pamiętasz nr 7? Podobna zasada w poszukiwaniach hintscreenów : ] #23 Beetles? Pacyfka? Beatles?! Stoję. : / >down Mój ty bohaterze :* |
Z miesiąc temu utknalem na 28.... Slabi jestescie, i to wybitnie. ;-)
|
Cytuj:
: D : D : D |
No, gratulacje.
|
Brawo Aval : )! Teraz excodus (exsodus?)
Póki co zrobiłem sobie przerwę. #23 Jakaś podpowiedź poza "gwiazda lat 70', krąg, niebo"? :> |
hmm...zadziwiająco trudne ale...da się przejść! biore sie do roboty!
|
Cytuj:
#23 to głupia zagadka... jedna z moich najmniej uluionych ;p Ukryty tekst:
@down Rozwiązałem 0, znalazłem jeszcze dwa inne ;p Chyba teraz wezme się za ujemne. A notprona zrobiłem pare poziomów i mi się nie spodobał, mało klimatyczny. |
Aval, teraz bierz się za notprona. Jeśli skończysz i to, będę cię podziwiał.
PS: ukończyłeś poziomy dodatkowe? |
Pomógłby ktoś z no.5?
|
>up
Nie sądze. W tym temacie jest tyle hintów do 5, że aż strach patrzeć. #24 Aż się nie ce.. |
Tamtego posta trochę zbyt impulsywnie napisałem.:D
Aktualnie jestem na 9 i nie chce mi się na razie rozwiązywać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:13. |