Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   SoF Done! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113291)

Hamtarox 29-01-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mopsmaster (Post 1231669)
Wskazówka:

Koles ktory to robil ma lvl 1

moze cos z tym...
moze ma 0 expa?

Moze w sumie to jedyna droga ktora mozna przejsc na 1 lvl na tamta część.
Rozwiazan moze byc w nieskonczonosc, gdybym tylko wiedzial co robi ten drugi w jaskini podczas gdy tamten siedzi przy spike
A i to ze ma 1 lvl i 0 expa-no wlasnie czyli nigdy nic nie zabil wiec jest jakby bardziej pokorny
Ale na filmiku w wykonaniu Kshaq ten ktory idzie do podziemi czyli Kshaq ma chyba 4 lvl ale pewnosci nie mam :o

Mopsmaster 29-01-2007 23:30

Ej no co nikt nie pisze kazdy tylko odswieza strone jak bedziemy tak siedziec to samo sie kur* nie rozwiarze kto moze na xerene wbic?

NeX_1337 30-01-2007 06:08

Moze cie w h*** robi?
Nie ma dowodow ze ma spika

RookGwardzistka 30-01-2007 09:36

Wiem ze moje malutkie zdanie się nie liczy ale chcialabym powiedziec ze jeśli ktoś ma SS na tym forum to napewno de'Bove;)

X-Zero 30-01-2007 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 1231169)
Wiesz co to SoF? To nazwa spike sworda, który jest na rooku.

To daj look na tego na wyspie to zobaczysz xD
On jest nazywany SoF'em ale to spike sword!

I jakby go zdobyto to pisałoby spike sword!

Shinodin Barthez 30-01-2007 13:26

Cytuj:

NeX_1337 Moze cie w h*** robi?
Cytuj:

RookGwardzistka Wiem ze moje malutkie zdanie się nie liczy ale chcialabym powiedziec ze jeśli ktoś ma SS na tym forum to napewno de'Bove

Czy wy ludzie jesteście normalni ??? TO BYŁ JEDEN WIELKI WKRĘT !!! -.-

slawekmag 30-01-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NeX_1337 (Post 1233412)
Moze cie w h*** robi?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RookGwardzistka (Post 1233507)
Wiem ze moje malutkie zdanie się nie liczy ale chcialabym powiedziec ze jeśli ktoś ma SS na tym forum to napewno de'Bove;)

Ludzie, czytajcie cały temat -.- co za debile. To był żart.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X-Zero (Post 1233872)
To daj look na tego na wyspie to zobaczysz xD
On jest nazywany SoF'em ale to spike sword!

I jakby go zdobyto to pisałoby spike sword!

Taaa, ale SoV (sword of valor) też się tak nie nazywa, ale wszyscy na niego tak mówią. I tu jestem identyczna sytuacja. Dlaczego? Bo ten spike sword jest jedyny i wyjątkowy, dlatego że jest na rooku.

ZenekMiszcz 30-01-2007 17:54

Chciałym zadać 1 (2?) pytanie, może ktoś udzieli odpowiedzi.

W jaki sposób odkryto ten sposób na zniknięcie Spike'a? Czy oparty jest na jakimkolwiek źródle, książce, rozmowie z NPC czy było to zupełnie przypadkowe odkrycie?

Pozdrawiam.

Coray 30-01-2007 18:42

@up
Przypadkowe odkrycie, człowieka bardzo uważnego. Nie spotkałem się by jakiś npc/książka/cokolwiek o tym mówił/a :) To jest tak "dziwne". (czyt. Przypadkowe odkrycie). Poza tym to już gdzieś, ktoś napisał :)

Zerrotyx 30-01-2007 18:50

Hahahaha, ale się ubawiłem dobry dowcip.

Michoss 30-01-2007 18:53

:<
A ja kurde milion razyn pytalem "Czy da sie do tej sztuczki dojsc w jakis logiczny sposób" to zawsze mi odpowiadali "to jest bezsensowne" albo "dostales juz sensowna podpowiedz"
:<

Zerrotyx 30-01-2007 19:07

Stary, to jeden wielki dowcip... Czy ktoś widział żeby Instynkt się tu wypowiadała? Czxy jest jakiś inny dowód poza filmem, który mógł powstać na OTSie? Bo to żaden problem załatwić tak, żeby zniknęły płomienie i pojaiwły się kamienie...

Coray 30-01-2007 19:10

@up
Po 1 żaden problem ? a znasz chociaż sposób ?? jeżeli tak - pw zobaczę czy nie kłamiesz, bo ja go znam.
Po 2 wypowiadała się parę razy w tym temacie i nawet się przyznała [!]

Na przyszłość :

CZYTAJ CAŁY TEMAT ZANIM SIĘ WYPOWIESZ !

@down
Nie @up tylko @2up prawda ? :>

X-Zero 30-01-2007 19:13

Slawek my się dalej nie rozumiemy xD

Wiem jak na niego mówią!
Chodzi o tą wiadomość:
You see a sword of fury(...)
I tylko o to!
Jeżeli już to by było:
You see a spike sword(...)

@up:
Jaki OTS!!! On naprawdę znika! Sam tego dokonałem :P ale nie liczcie na pomoc... Wystarczy poczytać ten temat i ten zamknięty!

Marciniek 30-01-2007 20:51

Czytałem ten temat, ponieważ zawsze miałem sentyment do Rookgaardu.
Muszę przyznać, że akcja z SS'em przedstawiała się wiarygodnie, jednak nawet samo "You see..." nie równa się "You have...".
Nie potępiam tej akcji, ponieważ, aby coś osiągnąć często trzeba pracować w grupie. Pokazanie (lub też przypomnienie) faktu, że SoF może znikać, daje do myślenia, że on nie tylko tam sobie leży.
Taka mobilizacja rookstayerów jest moim zdaniem pozytywnym zjawiskiem, jednak co to za quest, który mimo swojej popularności nie został rozwiązany przez tyle lat? A może to tylko ironia ze strony twórców...

slawekmag 30-01-2007 21:00

Ten quest jest pewnie bardziej bezsensowny niż to znikanie sof.

Zerrotyx 30-01-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Coray (Post 1234775)
@up
Po 1 żaden problem ? a znasz chociaż sposób ?? jeżeli tak - pw zobaczę czy nie kłamiesz, bo ja go znam.
Po 2 wypowiadała się parę razy w tym temacie i nawet się przyznała [!]

Na przyszłość :

CZYTAJ CAŁY TEMAT ZANIM SIĘ WYPOWIESZ !

@down
Nie @up tylko @2up prawda ? :>

A coś poza słowami może być? Rookgaardian może urządzić pokaz, choćby na trade? Bo dopóki sam nie zobaczę, nie uwierzę, sorry, ale taką mam postawę.

@down

Odkryli jak go zniknąć... LOL

Coray 30-01-2007 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zerrotyx (Post 1235154)
A coś poza słowami może być? Rookgaardian może urządzić pokaz, choćby na trade? Bo dopóki sam nie zobaczę, nie uwierzę, sorry, ale taką mam postawę.

Czy jesteś naprawdę taki głupi czy tylko udajesz ??? (wiem, wiem karmię trolla :/ ale zmusił mnie !)

ONA NAPISAŁA, ŻE SIĘ PRZYZNAJE, ŻE GO NIE MA I ŻE TO BYŁ NUMER ! ODKRYLI JAK GO ZNIKNĄĆ !!!! W TYM TEMACIE NAWET !!! CZŁOWIEKU NIE ZAŁAMUJ MNIE !!! ZNAJDŹ JEJ POST I SAM SE ZOBACZ !!!

@2up

Hmmm też tak pomyślałem, ale to jest i dziwne i głupie i śmieszne i w ogóle nie wiem co o tym myśleć. Nawet nie ma wskazówek żadnych co dalej robić po znikaniu go. Codziennie go znikam i coś tam próbuję, ale nic, a nic ^^

7up 30-01-2007 21:13

O jezu... dzieci... Jeszcze nikt nie ma spika :confused: No ale dobra podniecajcie sie dalej!!

Mopsmaster 30-01-2007 21:14

Ja wiem gdzie spike sie pojawia po zniknieciu ale trzeba wykonac wpierw pewna czynnosć :)

Nie powiem nikomu chyba ze ktos powie mi zrobic zeby zniknal bo tego akurat nie wiem a jesli dowiem sie sam ta tajemnica pozostanie na zawsze dla mnie ;) :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56.