![]() |
@Up
Chodzi mi to, że by już nie odświeżali tematów z 2003~ |
Moglibyście podzielić dział armory na stronie głównej na:
-armory maga -armory knighta -armory paladyna -armory dla wszystkich Bo troche ich dużo i ciężko się połapać ;/ |
Można by ChatBox dodać :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu: Co myślicie o jakiejś galerii zdjęć? |
Jeśli chodzi o forum to by było fajnie jak powstałby dział PBFu. Zachowanego w klimacie tibijskim.
Jeżeli ktoś nie wie co to PBF to odsyłam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Play_By_Forum http://www.warse.yoyo.pl/ |
nie ma Erig-a, można by zrobić z tibi.pl taki mały erig. Wszystkich w top, ataki bossów kiedy i gdzie itd. Ludziom się to podoba. :]
|
Cytuj:
|
Chcialbym zobaczyc shoutboxa
|
Coś lepszego
Jestem nowy i nie wiem czy to zależy do was ale sprzydałaby się aktualizacja mapki (TE):confused:;)
|
Kiedy będzie kolejny konkurs na Tibia.pl? :p
Nie chodzi mi oczywiście o konkurs SMS. :( |
Cytuj:
|
Chciałbym zobaczyć na tibi.pl harmonie spokój i ład
|
Darmowe mózgi dla niektórych użytkowników i shoutbox.
|
drobniutka aktualizacja TibianEarth by sie zdała...
takoż broń + uzbrojenie (nie ma Phoenix Shielda bodaj... ta, wiem, sie czepiam...) i może by tak kalkulatory wrzucić jakieś lepsze?? bo to co jest to only for knight :| |
Cytuj:
Nad TibianEarth trwają pracę. Phoenix Shield jest w spisie. Kalkulatory... a kto ich używa? i jakie konkretnie być chciał? |
Tibia Earth by się przydała. Nigdzie nie można znaleźć takiej mapy respawnu, jaka była na tibia.pl.
|
Przeczytałem kilka postów i wydaje mi się, że warto by było przypomnieć kilka propozycji, tj.:
- Podział zakładek (hełm, tarcza, pancerz, nogawice) na klasy postaci (knight, sorcerer, druid, paladin), aby było to bardziej czytelne. - Dołączenie czegoś w stylu Erig.net (tylko, żeby było czytelne jak na Erigu a nie jak na tibiastats..., a tibialab też już nie ma więc może?) -Oraz licznik postów - (albo rangi za ilość postów lub dni na forum) i choć był już kiedyś licznik i został wyłączony z powodu spamowania i nabijania postów, to przynajmniej forum jakoś żyło, dzieci zakładały konta wypowiadali się ludzi, a teraz ... teraz to org żyje... Osobiście założyłem tu konto niedawno tylko po to żeby udzielać się w [Furora] Hyde Park, inaczej nie zakładał bym go... (czasem coś jeszcze napiszę), ale sama satysfakcja za posty jakoś to mało... a z licznikiem czy rangą było by wiadomo który user jest wiarygodny itp... |
Moim zdanie powinien się pojawić oficjalny baner oraz oficjalne tapetki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |