![]() |
imho do rogala bardzo ladnie pasuje troll, chyba ze komus nie podoba sie troche nieproporcjonalny model.
|
Bloody Elfy jedynie fajne baby maja, bo faceci to smieszni jacys :d Polecam Undead babe ew. chlopa. Taureni sa przepiekna rasa, zaluje ze na poczatku ich nie wybralem i nie maja locka :/ chociaz szaman tez zly nie jest. Co do alliance nie polecam nic, bo przekomicznie smieszne maja rasy :d
Undead Warlock pwh! :d |
Mam pytanie
Czy na EUROPEJSKIM kliencie mogę grać na privach? |
@up
Obojętnie na jakim Pozdrawiam |
Wybrałem orca (już od pierwszego warcrafta byli moją ulubiona rasa) warriora.
|
WoW jest zajebisty:)
mimo że gram w niego dopiero 2 miechy to już się niezle wciągnołem:D |
A wytłumaczy ktoś mi jak się zalagować na priva?
|
najpierw trzeba wejsc w strona a privach a potem to juz z gorki. btw pamietaj ze privy sia nielegalne i nie pytaj o nie wiecej
|
Bez urazy, troll wygląda jakby niósł dwa telewizory pod pachami w stealthie xD UD ftl! ^^
|
Cytuj:
|
No i jutro o 13:xx konczy mi sie oplacone konto... Buuu ;( Trzeba teraz 1,5 miecha przepekac na szkoleniu, a potem powrot i znowu granie az do wyjazdu na misje :d
For the Horde! For The Lich King!! :) |
biedactwo xD btw pochwal sie lvl jakims ss'em lub czyms. Btw wiecie co mysle ze to strasznie hamskie ze strony blizzardu ze BE nie moga zrobic warriora. btw mam nowa karte graficzna co sie nie przegzewa teraz czekam tylko na preepaida i znowu bedzie farming :evul::evul:
|
Czy moge na trialu wowa zrobić triala na wowa:TBC
|
Raczej nie
|
Na 100% nie
|
Cytuj:
|
a tu moim priestkiem sieczke robie :))
1.http://www.***********.com/232918278.html 2.http://www.***********.com/844288446.html sorki ze na speedysharze ;P scriuny z bg jeden lvl i shadowoforma =) (w miejsce kropek wstawic speedy share (bez spacji) xD |
A ja muszę ściągnąć tylko 900 mb
|
@2UP
czy tylko ja tu czuje tu podstęp?? @top Pytanie:Gdzie w Teldrasill [zachciało mi sie zrobić NE] Zdobędę Ryby/mięso bo Zwierzaka chce nakarmić?:p |
Wlasciwie to nigdzie bo tez kiedys szukalem a znalesc nie moglem wiec pozostaje ci tylko czatowac az poleci jakies miecho z potworkow albo samemu lowic rybki. Btw polecam jednak przejsc sie na piechotke do ironforge z teldrasill i po drodze zlapac swinke na 10 lub wiekrzym poziomie. Dobra jest do expienia i zre wszytko az sie jej uszy trzesa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |