![]() |
ej co wy kurwa chcecie wszyscy ?????? po co była wam wojna ? zaczęli¶cie to macie co chcieli¶cie :/ pingowanie rookowanie hacki :/ 10h dziennie przed pixelami przewradza ludziom w głowach ! teraz odrabiajcie po 1kk expa jak takie kozaki z was :] HAIL VISION HAIL DUSKI~ .. HAIL ALL NOOB HAIL ALL... żal.pl/br/swe
btw ManU 1:2 Milan :( ciacho |
Cytuj:
Oczywi¶cie przerobiony. Poza tym bit do tego utworku jest wzięty zjakiego¶ kawałka Snoopa(nie pamietam tytułu - g hustlaz cos takiego ;s) |
Cytuj:
teraz duskines ma swoich w vison i niech se szukaja teraz tego jednego albo 2 czy tam 3 kto ich sprzedaje :) |
Cytuj:
nie, ciekawsze byly codzienne awanse zwidka, narazie to chyba najciekawszy watek servera to jest forum o furorza dla twojej informacji, a co ja mam o pieknej pogodzie pisac ?? jakbym chcial pisac o pilce noznej jak twoi koledzy to bym sobie na onet.sport pogadal kto tu czym spamuje |
Pragnę przypomnieć wypowiedĽ kogo¶ z Vision jaki¶ czas temu, że "na pól Furory wystarcz± noobchary"
Mieli¶cie rację : ) Z po¶więceniem udowadniacie swoj± tezę xDD |
to ja wrzuce swoje 3 grosze...
Tak jak mowilem juz kilka razy, bylem od samego poczatku za vision, tyle jedynie ze Imargam psuje im opinie - mocno. a co do hackingu i obrazania innych - zanim to zrobisz, zastanow sie czy sam bys chcial(a) zeby Ci(ebie) to zrobiono/obrazono. |
Cytuj:
i to nie tylko IP... |
Powiem w ten sposób: VISION NIE DLUGO KONCZYCIE Z FURORA (przegracie ta wojne na 100%)
|
vison zaczyna pekowac noobami ahh te dzieciaki
sumujac to fragi to vison 0:5 lodzie z furory :cup: :cup: :cup: |
lol jak mozna kurwa rozdawać ip ? te modki s± pojebane czy co? kurwa a pozniej sei dziwic ze hlvle nie pisza czy cos...
|
lol jak można wierzyć w to że moderatorzy tibia.pl rozdaj± IP hahahaha no nie roz¶mieszajcie mnie XD
|
Cytuj:
|
|
nie bede mowil kto daje dupy pod monopolowym (tak to mikunia skierowane do ciebie)
Man 3:2 Milan Owned ;d |
Cytuj:
|
Jako¶ jak słysze z waszych (Vis0n) ust słowo "fairplay" to spadam z krzesła! Nie jestem zwolennikiem hacków/pingowania itd ale za rookowanie Cata i wileu innych qmpli należy wam sie delete all charów...
Brawa dla Krisa i Orzecha :D Mam nadzieje, że morale w Vision spadly;P Same plusy ostatnio:padło sporo Vision i Manchester wygrał :] |
;p
Apr 25 2007, 00:14:50 CEST Killed at Level 40 by Gohan Oblivion
gz rs! :D |
Sunrise
http://galeria.tme.szczecin.pl/main.php?g2_itemId=4486 Patrzcie 3 od lwej na dole to Magiq=D Który to Ty Sunrise? Jak mi powiesz dam Ci buziaka |
Cytuj:
|
Qel:
Mnie tam nie ma ;) Nice try ale nie ta liga, mnie nie poci±gasz, pozatym nie chcę powtórzać błędu Margamiego ^.- http://img87.imageshack.us/img87/7581/margamihb5.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |