![]() |
Nudna ta wojna nic sie niedzieje
powalczyl bym sobie troszke ale ni huja moze te stare kurwy dzwonia. |
Cytuj:
|
Nie mogę sie przebić..... W NI CHUJA KURWA NIGDZIE !! ;>
|
Ja czekam na foty swoje dalem dajcie i wy :D tez chce was zobacyzc kozaczkow z Psk i mojego Anihi Bro Komisarza :D
|
eee Mały offtopic powiedzcie mi co się dzieje wkońcu na titani.
Punishment vs Power Rangers Power Rangers & Cortezy Bija Corleone Familly Partyzanci bija Corleaone familly Czy mi sie zdaje czy bedzie Punishment + Corleone vs Power Rangers? czy moze GUNARY DO PIECA XD Titania Swwiat WOJNY (Karelaziemu sie nudzi i potrzebuje wiecej przeciwnikow XD ) |
Cytuj:
Sry za offtopic już stąd spadam :))) |
Cytuj:
|
Mastah Dadi
Jun 29 2007, 00:52:30 CEST Killed at Level 101 by Doomzor :O |
Cytuj:
|
Fredrik Keen
Jun 30 2007, 16:02:31 CEST Killed at Level 104 by Knight Zeebee and by Latuz :O |
Wszystkich metali i dredowców ! DO PIECA ! ! ! ! ! ! !
Jun 30 2007, 21:24:39 CEST Killed at Level 69 by Morita De'Vrie and by Ullvarr. UhasSHUasHUaSHUsa |
RASISTO !!!
squah squash squash |
Cytuj:
Ja CI dam do pieca, zydzi i murzyni ida pierwsi wiec szykuj walize:P |
Może się pochwalicie lepiej, komu posprzedawaliście chary?
Lemon El'Loco - new owner Galadorm - new owner Vazz - new owner Zaskoczeni skąd to wiem? ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ze tak powiem gowno wiessz albo masz slabego informatora moze galadorm i new owner ale vazz i lemon niezmienili ownerow a i tak niewiesz o najwazniejszej zmianie w naszych szeregach
|
Cytuj:
|
Cytuj:
interesujace naprawde te najwazniejsze zmiany :) vazz i lemon to te same osoby :) |
Cichosza bo sie biedne kazadumy zamecza na smierc wyszukujac roszad w szeregach eiv, a zreszta.. powodzenia <ROTFL>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |