![]() |
@noob
Napisalem jesli umiesz czytac ,,czy nauczyles sie pvp na Harmoni trapowaniem z royal blon" jesli dalej nie wiesz o co chodzi to Rzal.sfe |
Tak zrozumialme jak 30x przeczytalem tego posta, wypadalo by stosowac znaki typu "?". Royal Blon sharuje? A na jakiej podstawie to twierdzisz? Nawet z nim nie gadales w zyciu, chyba, ze jak na silv gral 2 lata temu, ale watpie bo ty raczej nalezysz do "dzieci morta".
Dla ciebie kazdy kto bije wiecej expa/ma wyzszy lvl od ciebei to sharuje? Lecz sie czlowieku. |
Cytuj:
edit: "First Polish player who done Warlord arena:D " Chyba na silv ;x @down: No dla mnie tez nie logiczne, chyba ze myslal, ze zrobil to jako 1 xD. . . |
No chyba logiczne, że na Silverze ;X
|
Cytuj:
|
blah blah blah 4 strony kłótni ^^ :evul: dawno mnie tu nie było :)
ema kasztan tak wgl :evul: @mendolina przestań juz tak lizac dupe bo zalosne to troche ; x:evul: |
Cytuj:
Pozdro wiecje nie pisze bo bedzie ze ci lize dupe ^.- |
Cytuj:
|
@Royal
Widzialem jak na forum Eternal knight marco pisal ze sharujesz... bylo cos tam ze skillujesz na tych slimach jeden tak gadal drugi inaczej ;D |
Cytuj:
hahaah powiec mi kto tutaj botuje i sharuje, eternal knight macro skille po 100/100 na 80 lvl? i full set... nie znasz sie to zamknij ryj. a po 2, trzeba sharowac zeby skilowac? mi sie zdaje ze lepiej bota? No ale jak ty masz takie sposoby na skille no to GL for u ;** |
Cytuj:
btw. nie jestem royal, tylko blon- to tak dla informacji ;o |
wiem ze ...ujmi do waszych klutni ale skonczcie ... a pozatym kolejna sprawa niech all se pisze na forum swojego swiata... i sie nie ...dala...X( furum robi sie nudne ;/
|
Again:
01:36 You advanced from Level 49 to Level 50. |
Cytuj:
|
No, mam chara na silv.. baaa przedwzoraj wbilem nim 45 lvl...
|
uprasza się o niekarmienie trolla
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@pzdr dla wszystkich kumpli z silv :) |
A tera coś z innej beczki
Ktoś mi może powiedzieć skąd ściągnąć tibicam 8.0?? tylko takiego normalnego najlepiej link cały i nie chodzi mi tu o s p e d y s h a r a etc. tylko jakaś stronka fanowska bo szczerze mówiąc nie chce mi się szukać :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |