![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmm.. nie wiem co to w ogole mialo znaczyc.... :| (Sorry, że z Silvery się wtrącam, ale mam tez chara na Selenie 31 knight... i tylko konto zalozylem na forum na postac z Silvery... ) Pozdrawiam :) |
To ide wbic 108 jak mnie nikt nie lubi ;(((
Bede miala czas zastanowic sie nad soba i swoim egoizmem.. Buzka dla Adrianka :* Yours, Xyriela |
oj tam... ja wlasnie lecze kaca... ale jednego nie zapomne...
gdzina kolo 4~ w nocy, juz po "paru" piwach, keinen loguje sie na tibie... ja siedze kolo niego, tez sie zalogowalem, keinen sobie biega etc i nagle Keinen : Exura "dark soris =) i kto tu jest pro ;D? |
Hmm Wojna Fra vs Cru sie chyba skonczyla wiec ten temat chyba trzeba amknac
:x |
A Xyriela ciagle mysli ze jej lvla zazdroszcze 8o Poddaje sie, niech sobie tak mysli. Ona jest juz stracona, zepsuta do szpiku kosci, nie mam watpliwosci :( jak to powiedzial poeta :D
@Pafel Masz racje, trzeba zalozyc nowy temat :) np. "Xyriela oraz jej i nasze problemy" :D |
to jeden z eleganckich bali był:D
|
@4drian
Mógłbyś wyjść? Jesli nie wiesz o co mi chodzi, to przeczytaj swoje smieszne posty, a zrozumiesz... Btw. Ile masz lat? 10? Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Macavelliego |
Jestem w szoku :O Kolejne osoby dolaczaja sie do dyskusji na temat Xyrieli.
Coraz wiecej osob zaczyna jej nie lubic i mysle ze te osoby bez powodu by sie tak nie zachowywaly. Ja gdybym byl tak jechany przez wszystkich raczej nie pokazywal bym sie na forum. To tylko moje skromne zdanie. HAIL MOJ PIES TEZ LUBI KASZANKE. |
Cytuj:
Nie bede przytaczal tu historii jej poczatków |
Owned by Krzyś o.o
|
@Xyriela nie wiem z kimty trzymasz tam/tyrzymalas na tej selenie ale z twoich postów wynika że jestes pustą laską ;( chcociaz macaroni tez jest tępy bo przereklamowany ale nie martw wsie ! albo wsio parjatkie.
|
@Xyriela
Podobno chcialas ze mna miec duela. Jest to dalej aktualne? /Lady~ |
Cytuj:
Upadte own3d ? :D hrhrhr :D |
HrHrHr Double XD
|
Cytuj:
Ups powoli jak czytam ten temat, to tez mi odbija xD Xyrielka jest spoko, pr0, koffusiam ja, lovciam, buziaxy!! *lick* *lick* (mwhahaha, teraz ja tez jestem pr0 evul asslickerem!!!) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |