![]() |
Wiem, ze to nie zbyt ciekawe dla Ciebie, ale pragne zebys zauwazyl dwie sprawy.
1. Te moje ' gniewko ciagnie ' bylo w tak zwanym 'post sckriptum' a wiec to nie jest wazne. 2. Nikt nie pisze o tym co sie dzieje na Valoriii. btw. moglby w koncu ktos napisal jak toczy sie wojna. Jak widzialem Hereticks cos tam fraguje ostatnio. |
Cytuj:
Ja tyz ostatnio nie gram raczej, ale dzisiaj bylo Open battle z tego co wiem to 15+-0 dla Heretics. Niestety ja w tym czasie zbyt duze lagi mialem zeby dolaczyc do battle wiec dalem sie zaciagnac na jakis pking, podczasz ktorego wspolnymi silami zabilismy Geoxa (bez bless z 164 lvl na 161 :<) oraz Lotiaxa 101 ms'a. Na Deser dorzuce. 01:14 Dystansowiec [121]: elo 01:14 Dystansowiec [121]: nie bijcie Geoxa 01:14 Dystansowiec [121]: blagam 01:14 Dystansowiec [121]: ;< Carla <3 |
Cytuj:
Battle zakonczylo sie wynikiem 18:0 dla nas ;) btw "01:14 Dystansowiec [121]: blagam" pozdro dla Ciebie :baby: |
ej no, clee sobie ustawil TO (tekst gniewka) w podpisie na forum...wannabe ;<
|
widocznie nie jestesmy jedynymi ktorza zagladaja na to forum.
|
Moze :confused:... ale to nie zmienia faktu, ze Piotruś aka Muzzle aka Clee of Mercy jest wannabe...:(
|
Sorry, ale Juras jest osobą którą mogę błagać, bo czuje przed nim większy respekt niż przed Hereticswanabe. ;-)
Areczku, już nie przechwalaj się tak. I tak Tzu expi, wy ciągle padacie. Wczoraj Apitov, Wez Benkrosare czy coś takiego i Huppie, dzisiaj Zonty padł 'bawiąc się' z nami na Edron. :) PS. Demony allied z nami - Mar 20 2008, 23:28:15 CET Died at Level 121 by a demon (annihilator? ;o) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzis myslalem ze znowu cos powalczymy ale niestety was bylo za malo i chyba tak juz zostanie ;) |
Cytuj:
Mówisz, że Tzu zawsze byli wannabe... Umm, śmiem wątpić, ponieważ liderem obecnego Tzu jest exmember starego Bound - Lycian, a duża ilość memberów to exmemberzy Heretics/Bound (np. Rolzey, Rakexa, Mazman itp). Ci ludzie na tyle są odważni, że ryzykują zniknięcie z serwera, czego większość z Was nie respektuje. Dlaczego większość? Bo w szeregach Heretics ciągle są ludzie trzeźwo myślący, np. Nosko. |
Dobra, dziewczyny, nudzicie...Ide spac. see ya!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Druga sprawa - role jeszcze się nie odwróciły, bo Wy też nie expicie :). Uwierz mi, to będzie długa wojna. Co do definicji poniżenia... Umm, i tu właśnie widać różnicę między nami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedziałem - ja nie zamierzam płacić, będę walczyć, a to co zrobią kutwy z Tzu to mnie nie obchodzi. PS. Wannabiiii: 22:43 Darkness Palay [82]: 22:39 Clee of Mercy [61]: pomoz mi loota wziasc xD 22:39 Clee of Mercy [61]: neostrada mnie ubila HIHIHIHIHI, Clee poznajesz? :-) |
hahahahaha- Gniewko, strzal w 10, poprawiles mi nastroj :>
|
Cytuj:
Jednym zdaniem: Fragnięcie Sccrel było żałosne. /Cheers. PS. Spokoojnie, teraz są święta, Tzu jeszcze wróci za kilkadziesiąt godzin :). |
Cytuj:
|
obsidia rox!
jestem w gildii z samymi ziomkami z wroclawia. Jest u mnie gosciu co ma 12 lat i powiem wam chlopaki, ze takiego nooba to jeszcze nigdy nie widzialem, moge sie zalozyc 100kk, ze takeigo tez nie widzieliscie...oczywiscie on mysli, ze jest 'pro' - tak to zawsze jest. Mam zajebista ochote dowiedziec sie gdzie mieszka, pojechac tam i skakac mu po glowie... pierwszy raz cos takie czuje btw ;P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |