Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Valoria (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=196)
-   -   Valoria Forum. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130866)

Vatian 20-03-2008 00:50

Wiem, ze to nie zbyt ciekawe dla Ciebie, ale pragne zebys zauwazyl dwie sprawy.

1. Te moje ' gniewko ciagnie ' bylo w tak zwanym 'post sckriptum' a wiec to nie jest wazne.

2. Nikt nie pisze o tym co sie dzieje na Valoriii.

btw. moglby w koncu ktos napisal jak toczy sie wojna. Jak widzialem Hereticks cos tam fraguje ostatnio.

Urieno 20-03-2008 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 1960744)
Wiem, ze to nie zbyt ciekawe dla Ciebie, ale pragne zebys zauwazyl dwie sprawy.

1. Te moje ' gniewko ciagnie ' bylo w tak zwanym 'post sckriptum' a wiec to nie jest wazne.

2. Nikt nie pisze o tym co sie dzieje na Valoriii.

btw. moglby w koncu ktos napisal jak toczy sie wojna. Jak widzialem Hereticks cos tam fraguje ostatnio.

Ja tyz ostatnio nie gram raczej, ale dzisiaj bylo Open battle z tego co wiem to 15+-0 dla Heretics. Niestety ja w tym czasie zbyt duze lagi mialem zeby dolaczyc do battle wiec dalem sie zaciagnac na jakis pking, podczasz ktorego wspolnymi silami zabilismy Geoxa (bez bless z 164 lvl na 161 :<) oraz Lotiaxa 101 ms'a. Na Deser dorzuce.
01:14 Dystansowiec [121]: elo
01:14 Dystansowiec [121]: nie bijcie Geoxa
01:14 Dystansowiec [121]: blagam
01:14 Dystansowiec [121]: ;<

Carla <3

Arek Dozamet 20-03-2008 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urieno (Post 1960759)
Ja tyz ostatnio nie gram raczej, ale dzisiaj bylo Open battle z tego co wiem to 15+-0 dla Heretics. Niestety ja w tym czasie zbyt duze lagi mialem zeby dolaczyc do battle wiec dalem sie zaciagnac na jakis pking, podczasz ktorego wspolnymi silami zabilismy Geoxa (bez bless z 164 lvl na 161 :<) oraz Lotiaxa 101 ms'a. Na Deser dorzuce.
01:14 Dystansowiec [121]: elo
01:14 Dystansowiec [121]: nie bijcie Geoxa
01:14 Dystansowiec [121]: blagam
01:14 Dystansowiec [121]: ;<

Carla <3

Zaluj ze nie slyszales jaki mielismy ubaw na vent jak dowiedzielismy sie o tym ze zabiliscie Geoxa podczas gdy on blessy chcial odkupic :D:D

Battle zakonczylo sie wynikiem 18:0 dla nas ;)

btw "01:14 Dystansowiec [121]: blagam" pozdro dla Ciebie :baby:

Vatian 20-03-2008 22:47

ej no, clee sobie ustawil TO (tekst gniewka) w podpisie na forum...wannabe ;<

Urieno 21-03-2008 11:10

widocznie nie jestesmy jedynymi ktorza zagladaja na to forum.

Vatian 21-03-2008 15:03

Moze :confused:... ale to nie zmienia faktu, ze Piotruś aka Muzzle aka Clee of Mercy jest wannabe...:(

Gonzo 21-03-2008 15:23

Sorry, ale Juras jest osobą którą mogę błagać, bo czuje przed nim większy respekt niż przed Hereticswanabe. ;-)

Areczku, już nie przechwalaj się tak. I tak Tzu expi, wy ciągle padacie. Wczoraj Apitov, Wez Benkrosare czy coś takiego i Huppie, dzisiaj Zonty padł 'bawiąc się' z nami na Edron. :)

PS. Demony allied z nami - Mar 20 2008, 23:28:15 CET Died at Level 121 by a demon (annihilator? ;o)

Urieno 21-03-2008 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 1963353)
Sorry, ale Juras jest osobą którą mogę błagać, bo czuje przed nim większy respekt niż przed Hereticswanabe. ;-)

Areczku, już nie przechwalaj się tak. I tak Tzu expi, wy ciągle padacie. Wczoraj Apitov, Wez Benkrosare czy coś takiego i Huppie, dzisiaj Zonty padł 'bawiąc się' z nami na Edron. :)

PS. Demony allied z nami - Mar 20 2008, 23:28:15 CET Died at Level 121 by a demon (annihilator? ;o)

Masz dziwny system wartosci, wg mnie blaganie jest czyms troche ponizajacym. Ale jak uwazasz. Co do mojej ostatniej smierci to w znacznym stopniu przyczynilo sie 6 demonow i uhajacy sie bloker <3. Diana I adore YOU ! No nic, nastepnym razem bedzie lepiej ; ). Jesli ktos chce film, msg Horzym or Ejdżen. Ahh zapomnialbym to Tzu zawsze byli wannabes, mylisz fakty.

Arek Dozamet 21-03-2008 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 1963353)

Nie przechwalam sie tylko przedstawiam fakty ;)
Dzis myslalem ze znowu cos powalczymy ale niestety was bylo za malo i chyba tak juz zostanie ;)

Gonzo 21-03-2008 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urieno (Post 1963739)
Masz dziwny system wartosci, wg mnie blaganie jest czyms troche ponizajacym. Ale jak uwazasz. Co do mojej ostatniej smierci to w znacznym stopniu przyczynilo sie 6 demonow i uhajacy sie bloker <3. Diana I adore YOU ! No nic, nastepnym razem bedzie lepiej ; ). Jesli ktos chce film, msg Horzym or Ejdżen. Ahh zapomnialbym to Tzu zawsze byli wannabes, mylisz fakty.

Mój system wartości jest okej szczerze powiedziawszy, ale przyznam się - że użyłem zbyt donośnego słowa 'błagam', raczej bardziej na miejscu było tutaj 'proszę'. Ale w każdym razie - szkoda, że 160+ ek z gildii traci 3 poziomy, chciałbym zobaczyć Ciebie na moim miejscu. Nie zareagowałbyś? No to ładnie respektujesz guildmates. Jeśli zaś chodzi o poniżenie - to wg. mnie poniżonym można zostać z własnej winy poprzez ignorancję innego człowieka.

Mówisz, że Tzu zawsze byli wannabe... Umm, śmiem wątpić, ponieważ liderem obecnego Tzu jest exmember starego Bound - Lycian, a duża ilość memberów to exmemberzy Heretics/Bound (np. Rolzey, Rakexa, Mazman itp). Ci ludzie na tyle są odważni, że ryzykują zniknięcie z serwera, czego większość z Was nie respektuje. Dlaczego większość? Bo w szeregach Heretics ciągle są ludzie trzeźwo myślący, np. Nosko.

Vatian 22-03-2008 03:25

Dobra, dziewczyny, nudzicie...Ide spac. see ya!

Urieno 22-03-2008 08:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 1963879)
Mój system wartości jest okej szczerze powiedziawszy, ale przyznam się - że użyłem zbyt donośnego słowa 'błagam', raczej bardziej na miejscu było tutaj 'proszę'. Ale w każdym razie - szkoda, że 160+ ek z gildii traci 3 poziomy, chciałbym zobaczyć Ciebie na moim miejscu. Nie zareagowałbyś? No to ładnie respektujesz guildmates. Jeśli zaś chodzi o poniżenie - to wg. mnie poniżonym można zostać z własnej winy poprzez ignorancję innego człowieka.

Mówisz, że Tzu zawsze byli wannabe... Umm, śmiem wątpić, ponieważ liderem obecnego Tzu jest exmember starego Bound - Lycian, a duża ilość memberów to exmemberzy Heretics/Bound (np. Rolzey, Rakexa, Mazman itp). Ci ludzie na tyle są odważni, że ryzykują zniknięcie z serwera, czego większość z Was nie respektuje. Dlaczego większość? Bo w szeregach Heretics ciągle są ludzie trzeźwo myślący, np. Nosko.

Juz lepszych przykladow na tych exmemberow nie mogles wybrac ; ). To sa wlasnie ludzie ktorzy jak te pijawki pili krew z heretikow by ich po prostu zdradzic przy pierwszej okazji. Zreszta chyba sam wiesz kim jest Joel x D. Mowisz ze Oni ryzkowali, a my to niby nie ? Kazdy glupi mogl sie dolaczyc do Was, bo przeciez taka mieliscie przewage. Ale role sie odwrocily i bye bye american dream : ). Ahhh jesli zycie Cie tego nie nauczylo to moze mi sie uda, Ponizonym mozna byc na tysiace roznych sposobow, wiec nawet nie probuj definiowac tego slowa. GL & HF

Gonzo 22-03-2008 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urieno (Post 1964555)
Juz lepszych przykladow na tych exmemberow nie mogles wybrac ; ). To sa wlasnie ludzie ktorzy jak te pijawki pili krew z heretikow by ich po prostu zdradzic przy pierwszej okazji. Zreszta chyba sam wiesz kim jest Joel x D. Mowisz ze Oni ryzkowali, a my to niby nie ? Kazdy glupi mogl sie dolaczyc do Was, bo przeciez taka mieliscie przewage. Ale role sie odwrocily i bye bye american dream : ). Ahhh jesli zycie Cie tego nie nauczylo to moze mi sie uda, Ponizonym mozna byc na tysiace roznych sposobow, wiec nawet nie probuj definiowac tego slowa. GL & HF

Pierwsza sprawa - nie cytuj Janne'go. Faktycznie, osoby typu Rakexa oraz Rolzey nie są dobrym przykładem, ale Mazman, Wiggina, Tatios, Heman Huntress już są. Te osoby walczyły z Apitov'em już nawet przeciwko Divine Plan, Swat Team, czy tam Hehe.

Druga sprawa - role jeszcze się nie odwróciły, bo Wy też nie expicie :). Uwierz mi, to będzie długa wojna.

Co do definicji poniżenia... Umm, i tu właśnie widać różnicę między nami.

Urieno 22-03-2008 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 1965132)
Pierwsza sprawa - nie cytuj Janne'go. Faktycznie, osoby typu Rakexa oraz Rolzey nie są dobrym przykładem, ale Mazman, Wiggina, Tatios, Heman Huntress już są. Te osoby walczyły z Apitov'em już nawet przeciwko Divine Plan, Swat Team, czy tam Hehe.

Druga sprawa - role jeszcze się nie odwróciły, bo Wy też nie expicie :). Uwierz mi, to będzie długa wojna.

Co do definicji poniżenia... Umm, i tu właśnie widać różnicę między nami.

Ehehehe ? Dlaczego nie ? To że ujal to w te same slowa w ktore ja to nie znaczy ze go cytuje : ). Za 10 BP SD Bierzemy Cie do guild !

Gonzo 22-03-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urieno (Post 1965162)
Ehehehe ? Dlaczego nie ? To że ujal to w te same slowa w ktore ja to nie znaczy ze go cytuje : ). Za 10 BP SD Bierzemy Cie do guild !

Nie było śmieszne. ;<

Powiedziałem - ja nie zamierzam płacić, będę walczyć, a to co zrobią kutwy z Tzu to mnie nie obchodzi.

PS. Wannabiiii:

22:43 Darkness Palay [82]: 22:39 Clee of Mercy [61]: pomoz mi loota wziasc xD 22:39 Clee of Mercy [61]: neostrada mnie ubila

HIHIHIHIHI, Clee poznajesz? :-)

Vatian 23-03-2008 02:13

hahahahaha- Gniewko, strzal w 10, poprawiles mi nastroj :>

Gonzo 23-03-2008 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 1966562)
hahahahaha- Gniewko, strzal w 10, poprawiles mi nastroj :>

Tyyyy, ale teraz Deny będzie miał przejebane, że ogólnie coś mi wysyła, że rozmawia ze mną! No bo jak to, przecież znajomi Tzu są be, trzeba ich zajebać, mimo, że nie zrobili nic przeciwko Heretics.

Jednym zdaniem:

Fragnięcie Sccrel było żałosne.

/Cheers.

PS. Spokoojnie, teraz są święta, Tzu jeszcze wróci za kilkadziesiąt godzin :).

Arek Dozamet 23-03-2008 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 1966834)
Tyyyy, ale teraz Deny będzie miał przejebane, że ogólnie coś mi wysyła, że rozmawia ze mną! No bo jak to, przecież znajomi Tzu są be, trzeba ich zajebać, mimo, że nie zrobili nic przeciwko Heretics.

Jednym zdaniem:

Fragnięcie Sccrel było żałosne.

/Cheers.

PS. Spokoojnie, teraz są święta, Tzu jeszcze wróci za kilkadziesiąt godzin :).

Mozemy liczyc na cos konkretnego czy znowu jakies nieudane masslogi? ;)

Vatian 23-03-2008 15:25

obsidia rox!

jestem w gildii z samymi ziomkami z wroclawia. Jest u mnie gosciu co ma 12 lat i powiem wam chlopaki, ze takiego nooba to jeszcze nigdy nie widzialem, moge sie zalozyc 100kk, ze takeigo tez nie widzieliscie...oczywiscie on mysli, ze jest 'pro' - tak to zawsze jest. Mam zajebista ochote dowiedziec sie gdzie mieszka, pojechac tam i skakac mu po glowie... pierwszy raz cos takie czuje btw ;P

Domis 23-03-2008 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 1967222)
obsidia rox!

jestem w gildii z samymi ziomkami z wroclawia. Jest u mnie gosciu co ma 12 lat i powiem wam chlopaki, ze takiego nooba to jeszcze nigdy nie widzialem, moge sie zalozyc 100kk, ze takeigo tez nie widzieliscie...oczywiscie on mysli, ze jest 'pro' - tak to zawsze jest. Mam zajebista ochote dowiedziec sie gdzie mieszka, pojechac tam i skakac mu po glowie... pierwszy raz cos takie czuje btw ;P

Założył bym się z Tobą, ale pewnie tyle nie masz :D Widziałem już wielu noobów i ten "Twój" na pewno nie przebije niektórych "moich".

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49.