![]() |
Cytuj:
No to "Gud lak in Erel Lajf :)" |
Cytuj:
//dla pocieszenia przypomnij sobie jak pozamiatał Marko V :cup: (1.5h na obrotach B) ) |
Cytuj:
Sorry... ale HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA :DDDDD Wiesz... zawsze Cie kochalem, tylko tak to skrywalem.... Co do meetingu, watpie by kiedys to nastapilo... ale we'll see... ja chetny as allways:D Edit. W sumie to mi Ciebie szkoda... Jak kazdego by bylo szkoda... Kochac Cie nie kochalem... Sam dobrze wiesz dlaczego... Pewnie nigdy Cie kochac nie bede... Ale GL in rl life. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pamietaj... jak cos to moze Ty a moze ktos z naszysz wspolnych kumpli ma moj nr gg.... Moze przy flaszce bysmy sobie mogli pogadac... :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Anum - MYŚL! |
Cytuj:
|
wit chcialem wam mesg ze zaczynam grac iridia wybijam sie z lew i bede wami rzadzil ;];];]]
|
Cytuj:
|
wit;];];];]]
|
Cytuj:
|
no ;]; ];] ;] ;];]];
|
a Ty rambo to kto Ty?;<
|
Cytuj:
sory za cytowanie tak starego posta : P ale nadrabiam zaleglosci xDXD licza sie kumple powiadasz ? ja ci powiem ze nie dla wszystkich xD |
widze ze nadal gadacie o dupie marynie :D
nudzilo mi sie to wstapilem na forum : O |
"Wyobraz sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraz sobie worek, w worku banknoty, a teraz spojrz na tych co sprzedali sie za piec zlotych"
|
Pozdro dla Fenshiego.... ;)
Go go go Znow mialem racje:D dolaczyl do sw trojcy ostatni krol , Lort , phoenix i fenshi xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |