Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Prywatny test server otwarty! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133761)

wrogonastawiony 15-06-2007 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adner (Post 1486763)
Wyobraź sobie, że to jest jedyny czar ofensywny druidów. I co? ^,^

Z druidami w next upd maja cos zrobic =]

Btw czego placzecie ? wiekszosc z was nie gralan a tym tescie.. teraz jest tak jak byc powinno - knight bez magii ale za to miota bronia =] Uwazam ze wiekszosc krzykaczy nie moze przebolecz ze ich profa juz nie jest najlepsza (a mi sie wydaje ze i tak sorc bedzie lepszy) i nie beda mogl sie juz smiac jak ich 50 sorka klepie 100 ek ja nic nie moze zdzialac..

To bedzie chyba upd. stulecia i wg. mnie wreszcie bedzie rowno. Co do tych p boltow to nie wierze ze beda po 6gp.. pzdr.

SquintZebra 15-06-2007 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RieL (Post 1486806)
Zablokowanie? Ta jasne. Niech każdy moze najpierw przeczyta:to http://tibia.pl/strona/update-faq
i to http://tibia.pl/strona/update-faq2 zanim zacznie gadac glupoty/zalic dupe.

niby 18 lat, a czytac nie umie
Zblokowanie nie zablokowanie
zblokowanie w sensie zatrzymanie w rozwoju
a newsy i tłumaczenia czytałem i muszę cię rozczarować ale nie mają sie nijak do tego co napisałem

Kojotes 15-06-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerden (Post 1486834)
You see yourself. You are an elder druid.
Anyway, mort hur kosztuje, a hity broni nie. Btw 140 ms na screanie uderzył za 400 w potwora z mort hura, a taki sam palek 400 w pvp, za to kinia za 260 w pvp co daje 420 w pota. Hit mort hura kosztuje dosc duzo, bełt 3gp, hit boni nic.
Nie zapomnijcie o roznicy hp i capa

Broń trzeba kupić -.-

Ta gwiazdke z której padł cios 360 w pvp tez- i to za 500 gp sztuke, i tylko jesli masz assassin outfit. Czy wspomniałem, że znika po 1 rzucie? A o tym, że mozesz nia nie trafić lub trafić np. za 10?

Mort hur to 250 many, czyli niecałe 3 manasy, co sie równa 165 gp.

Za 500 gp, które paladyn wyda na 1 assassin star mag uderzy 3 razy z mort hura (który posiada w miare stałe obrażenia). A paladyn moze nie trafic w ogóle. I czyje górą?

Xerden 15-06-2007 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kojotes (Post 1486853)
Broń trzeba kupić -.-

Ta gwiazdke z której padł cios 360 w pvp tez- i to za 500 gp sztuke, i tylko jesli masz assassin outfit. Czy wspomniałem, że znika po 1 rzucie? A o tym, że mozesz nia nie trafić lub trafić np. za 10?

Mort hur to 250 many, czyli niecałe 3 manasy, co sie równa 165 gp.

Za 500 gp, które paladyn wyda na 1 assassin star mag uderzy 3 razy z mort hura (który posiada w miare stałe obrażenia). A paladyn moze nie trafic w ogóle. I czyje górą?

Zwracam honor, nie wiedziałem ze ta amunicja tyle kosztuje.
Jednak nadal jedynym ofensywm czarem druida pozostaje exori vis i exori mort, ktore teraz będą prakrtycznie bezuzyteczne, nie wspominając ze tempest ma 1 sqm zasiegu wiec z tym tez nie poexpie

wrogonastawiony 15-06-2007 14:39

Czekaj do nastepnego upd.. tam beda cos z tym robic ! :)

Xerden 15-06-2007 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1486868)
Czekaj do nastepnego upd.. tam beda cos z tym robic ! :)

Poł roku to nie chop siup, przez te pół roku większość magów straci całą kase na mf

Askaral 15-06-2007 14:42

Mam pytanko, czy ktorys z nowych spelli dla palka i kiny bedzie dla facc? I od jakiego levela jest Fire axe?

Krwioplaczasty 15-06-2007 14:45

A ja mam pytanie o nowe cluby bedzie jakas rewolucja ?? wiecie cos o nich ??

Res'tes 15-06-2007 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 1486878)
Mam pytanko, czy ktorys z nowych spelli dla palka i kiny bedzie dla facc? I od jakiego levela jest Fire axe?

NAUSZ SIĘ CZYTAĆ DO KU... jasnej ciasnej ; d

Cashtan 15-06-2007 15:18

Juz mi sie zal robi tych placzacych msow..
Jak wam dodali visa wandy i mogliscie expic szybko to bylo wszystko ok.
Nam cos dodali - zle!
Zasrani egoisci!

Tak samo bylo w upie z soulami. Pojawil sie news to pierwsze lepsze dziecko:
"O nie! Zepsuja Tibie! Juz nie moge stac 5 dni na bocie! Prosze nie!"
Wszyscy pomarudzili tydzien i sie przyzwyczaili, tak samo bedzie teraz, zobaczycie -.-'

BTW. Wszyscy gadaja o tych hitach a malo kto juz pamieta o tym ze maja byc nowe funkcje npc xDD (ja pamietam xD).
I przestancie w koncu marudzic bo sorc dalej bedzie lepszy tylko juz nie 10x :baby:
Wy walicie 2x na ture, powiedzmy taki 100 ms na pewno wali 100+ z visa, na ture mu to daje ~200 i to jeszcze zawsze mu wchodza hity prawie takie same a knight i pall ma pufki i zalamania nerwowe (ja tak nazywam to jak wejdzie np hit 2 :P)

#2Down
W 1 teaserze pisalo cos ze npc dostana nowe "umiejetnosci" ;]

wrogonastawiony 15-06-2007 15:20

Hmm to ze power bolt kosztuje 6gp to chyba ulegnie zmianie ?

Michoss 15-06-2007 15:22

@Cashtan
Hmm...Nowe funkcje NPC?
Ej, tutorzy, nie spotkał nikt żadnego NPC trener czy coś w tym rodzaju?

Argen 15-06-2007 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiuuu (Post 1485815)
wiesz oglądałem wszystkie części władcy pierścieni dokładnie po kilka razy, jestem wielkim fanem, a jedyni magowie to Gandalf i Saruman (chyba że coś przegapiłe) których było aż 2 i zawsze chowali sie w krzaki lub do zameczku a bitwa wygrywały rasy walczące mieczem
wow ale sie rozpisałem :PP

przepraszam, ze nie ta temat, ale nie moge...

Gandalf i Saruman nie byli jedynymi magami (Arwena, Tom Bombadil itd.), a co do tego, że Gandalf sie chowal w krzakach, to nie skomentuje.

P.S.: Zanim popiszesz się wiedzą o czymkolwiek, lepiej sprawdz swoje 'informacje'.

Goldscorpion 15-06-2007 15:26

Ale jednak ostatecznie dostał w dupę :p
Sry za mały offtop ale znacznie lepiej potrafie niemiecki niż angielski więc czy ktoś potrafi przetłumaczyc notkę tej treści?:
Cytuj:

A new feedback form has been released today. We would appreciate your detailed feedback concerning Premium Accounts.
Pojawiło sie to na tbia.com niestety nie potrafię przetłumaczyć...
Wydaje mi się, że chodzi o zakonczoną sondę ale nie jestem pewnien

Michoss 15-06-2007 15:27

@upup
Być magiem a umieć czarować to dwie różne rzeczy. Jak knight tibijski sie leczy exurą i oświetla utevo luxem to też jest magiem?
@up
Nowa ankieta feedback (nie umiem przetłumaczyć, to są te bardzo rozbudowane) została dzisiaj wprowadzona. Możecie ocenić szczegóły PACC'a

Kojotes 15-06-2007 15:28

Feedback form co sądzisz o Premmy Acc.

Echh, czego w tych polskich szkołach teraz uczą...

Tibia-Fighter 15-06-2007 15:28

Ktoś napisał że to nie koniec zmian... że będą sorcowie jeszcze bardziej udupiani...
Dopisał również że TS służą do wyłapywania BUGS... Więc te przesaddy mogą być traktowane jako BUGi...

Ps. Jak dla mnie TROSZKE udupić knighta i będzie ok...

Dla czego f axe od 35...?Bo jest lepsze droższe i trudniejsze do zdobycia...
PS od którego FS?
Lol... BS od 30 a ja grając od 0 bez kumpli na 20 miałem... I jeszcze v sihield'a :/

pazuzu 15-06-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibia-Fighter (Post 1486981)
Lol... BS od 30 a ja grając od 0 bez kumpli na 20 miałem... I jeszcze v sihield'a :/

teraz tez bedziesz mogl miec od 20 lvla nawet od 10 jak chcesz
jedyna roznica bedzie taka ze nie bedzie sensu go uzywac przed 30 lvlem

wracajac do tematu to jako rycek nie moge sie doczekac na upa
do marudzacych sorcow: opanujcie swoje emocje
gdyby nie poprawili rycka i pala to za rok w tibii byloby 90% sorcow
mieliscie rok raju teraz dajcie i nam pograc

Goldscorpion 15-06-2007 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kojotes (Post 1486978)

Echh, czego w tych polskich szkołach teraz uczą...

Języka tych co rozpiepszyli pół polskiX(X( NIe dano mi wyboru między angielskim i szwabskim :(
na szczęście teraz w większość uczą angielskiego.

Uszatek_Jacek 15-06-2007 15:55

W koncu banda sharerow msow co robia 100msa w 1-2 miecha odejdzie w zapomnienie( typu tetro itp ;p) a nooby 60 + ms nie beda kozaczyli jacy sa silni ;) Przed tibia 7.5 zeby wybic sie z lvlem magiem/druidem trzeba bylo umiec grac a nie teraz banda noobow pojdzie na hydry wbije 100 i jeszce ma 1 kk kasy -.-. Przyklad mojego 70 msa 1 miech w tym z 1 tydz na hydrach i za free 300 k eh. Malo to razy 100 ek padl od 20 + lvl msow ktorzy summonowali monstery ? W koncu to sie skonczy ;>

Pozdrawiam wszystkich " normalnych ".

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40.