Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Sck 08-09-2007 12:40

a co powiesz o sunze i deco~? :(

Kapitan Chrupek 08-09-2007 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sck (Post 1643822)
a co powiesz o sunze i deco~? :(

a ile go biliscie??? ile czasu??

Efax 08-09-2007 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek (Post 1644308)

Liczy sie efekt

Sck 09-09-2007 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek (Post 1644308)

jezeli ciebie cieszy smierc takiego ciastka, ktory zamiast blesow nosi mmsa z rsem+pada przynamniej trzy razy dziennie i nie potrafi uzywac nawet destroy fielda to gratulacje ;)

Kapitan Chrupek 09-09-2007 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 1644398)
Liczy sie efekt

ejjj nooo zapytalem w ile czasu go ubiliscie?! chce znac wasze pvp

Sck 09-09-2007 12:36

to popatrz na wyniki kazdej walki i porownaj z waszym :<

Kapitan Chrupek 10-09-2007 02:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sck (Post 1645338)
to popatrz na wyniki kazdej walki i porownaj z waszym :<

waszym? i nadal Mi nie odpowiedzieliscie na pytanie ILE GO BILISCIE!!?? gz pvp elo

outsider 10-09-2007 15:10

sck porownaj sobie levele, liczebnosc, morale i KASE wojenny cwaniaczku. przyszedles na gotowe a robisz z siebie nie wiadomo kogo

Driger 10-09-2007 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez outsider (Post 1646771)
sck porownaj sobie levele, liczebnosc, morale i KASE wojenny cwaniaczku. przyszedles na gotowe a robisz z siebie nie wiadomo kogo

W viribus jest duzo wyyyysokich lvli to wiadomo ze duzo ludzi (dzieci) za wami stoi i wam pomoga , .. dlaczego dzieci ? Poprostu wiekszosc h lvli zachowuje sie jak dzieci .. Zobacza wyzszy lvl i sa tak tym faktem podnieceni , a jak juz jest okazja zeby pomoc , zapunktowac to robia to z wielka checia .. Dobrze ze sa tacy gracze jak manhattan ktorym nie potrzeba olbrzymich lvli , sharingu po 4 osoby zeby wbic .. Z tego co widze graja dla zabawy i im ta zabawa bardzo dobrze wychodzi .. Sa jedyna gildia/teamem zgranym na nebuli , .. pokazuja ze nawet niskimi lvlami potrafia kazdego zapchnac w trapa .. a jak wiadomo dobry trap kazdy wie jak sie konczy

Nie mam nic do vu , wiekszosci .. no bo kilka osob nie moga sie powstrzymac od gupich odzywek w stosunku do innych , np moich rli typu "Wes ja nie moge jakie kurwa nooby" .. Az tak wam bardzo przeszkadza ze ktos ma mniejszy lvl od was i nie bierze tej gry na powage ?

@Sck .. a czego nie chcesz nam powiedziec ile czasu go biliscie ? :P Przecież to nie jest żadna tajemnica rzadowa czy cos .. no nie ? :P

Lynx 10-09-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 1646808)
Dobrze ze sa tacy gracze jak manhattan ktorym nie potrzeba olbrzymich lvli , sharingu po 4 osoby zeby wbic .. Z tego co widze graja dla zabawy i im ta zabawa bardzo dobrze wychodzi ..

Dla twojej wiadmości Ludzie z Lubaczowa robia sobie teraz chary którymy graja po 3 osoby ;( wiec z tym szaringiem troche nie tak

Sck 10-09-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 1646808)
W viribus jest duzo wyyyysokich lvli to wiadomo ze duzo ludzi (dzieci) za wami stoi i wam pomoga , .. dlaczego dzieci ? Poprostu wiekszosc h lvli zachowuje sie jak dzieci .. Zobacza wyzszy lvl i sa tak tym faktem podnieceni , a jak juz jest okazja zeby pomoc , zapunktowac to robia to z wielka checia .. Dobrze ze sa tacy gracze jak manhattan ktorym nie potrzeba olbrzymich lvli , sharingu po 4 osoby zeby wbic .. Z tego co widze graja dla zabawy i im ta zabawa bardzo dobrze wychodzi .. Sa jedyna gildia/teamem zgranym na nebuli , .. pokazuja ze nawet niskimi lvlami potrafia kazdego zapchnac w trapa .. a jak wiadomo dobry trap kazdy wie jak sie konczy

Nie mam nic do vu , wiekszosci .. no bo kilka osob nie moga sie powstrzymac od gupich odzywek w stosunku do innych , np moich rli typu "Wes ja nie moge jakie kurwa nooby" .. Az tak wam bardzo przeszkadza ze ktos ma mniejszy lvl od was i nie bierze tej gry na powage ?

@Sck .. a czego nie chcesz nam powiedziec ile czasu go biliscie ? :P Przecież to nie jest żadna tajemnica rzadowa czy cos .. no nie ? :P

a czy ja znam odpowiedz na twoje pytanie? nie bylo mnie wtedy nawet w domu o ile dobrze pamietam, wiec nie mnie to pytanie zadawaj, w dodatku jestem zbanowany do 21go wrzesnia.

@outsider
nie uwazam siebie za nikogo lepszego od innych, stwierdzam zwykle fakty, a to ze ci one nie pasuja to nie moj problem

Webi 12-09-2007 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez outsider (Post 1646771)

ty cieciu to bys na gg raz kiedys wbil a nie na forum.tibia.pl:)

TeRcIk 12-09-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1649028)
ty cieciu to bys na gg raz kiedys wbil a nie na forum.tibia.pl:)

Webi nie chcem robic offtopa ale znowu zjebales :D

Webi 12-09-2007 23:34

hmm to przez ciebie wszystkie wojny przegrywalismy i nawet koza, osiol, pies czy mrowka powie ci ze to ty zjebales!

TeRcIk 12-09-2007 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1649936)
hmm to przez ciebie wszystkie wojny przegrywalismy i nawet koza, osiol, pies czy mrowka powie ci ze to ty zjebales!

Tia :D Teraz mozesz sobie tak tlumaczyc :D a kto wolal do Tima na tsie ze zjebal? ;d

Webi 12-09-2007 23:38

dobra sam tego chciales reported

EDIT:
21:28 CM Manina Nebula: Yes, I know that Tert zjebal but it is not any rule violation so I can't banish his account.

upieklo ci sie...

TeRcIk 12-09-2007 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1649943)
dobra sam tego chciales reported

EDIT:
21:28 CM Manina Nebula: Yes, I know that Tert zjebal but it is not any rule violation so I can't banish his account.

upieklo ci sie...

Webi ja wiem, ze lapowka to normalna rzecz dla Ciebie ale zeby korumpowac cmow? o.O

D@nger 18-09-2007 22:03

Andrenos\/

Sep 18 2007, 18:32:37 CEST Killed at Level 94 by Redeo
and by Xaiev

Movie plx ;]

Sck 19-09-2007 16:12

Thegi:
Sep 18 2007, 18:56:26 CEST Killed at Level 85 by Arthas of nebula
and by Xefi Nenix

Kapitan Chrupek 19-09-2007 19:30

alee hidek filma wyjebal Oo !!! zajebisty!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26.