![]() |
Tomek troche to malutkie..za malutkie
|
dragonheart pall szkoda ze hack.... mam cos na elite-riderze to ci wysle jakis scale armor i p arm..... do kazo ;d tomus co to takie malutkie??:> ale i tak gz:P
|
A wiesz ze nie wiem u mnie na komputerze jest takie jak zwykle cos pewnie z photobucket sie stalo
|
|
|
zal.pl myslalem ze to normalna gildi a nie boty kurwa....
Np. taki 08:08 You see Arctian Dragonheart (Level 28). She is a knight. She is Embrion of the Dragonhearts (Csi Lovah). napierdaal an bocie od kilku dni na trollach z knifem -.-" |
Po pierwsze: 76.4% grających ludzi w Tibie używa Bota...skąd mamy wiedzieć że ty tego nie robisz?
Po Drugie: Może ta osoba nie ma czasu grać dużo w dzień...acha i to że z knife'em tzn że skilli a nie expi... Po trzecie: przeszkadza ci to? Expisz na trolach? |
Cytuj:
2.Mój char - mój problem. 3.Komentuj ss'y a nie użalasz się. @Fire'Rider Gratki banshee questa |
lvlvlvl
|
|
Bardzo brzydkie ssy, nie podobają mi się, Xeremon wielki pr0 gamer robiący runy na bocie <3
Xeremon będzie niszczył temat frag, ja będę niszczył wasz: ) |
Fajny jesteś 'o' wpierw piszesz pozytywne comment, potem negatywny..Rozdwojenie jaźni plx?
BTW: jak xeremon napisał jest coś takiego jak Zła opinia..on wyraża to co myśli naprawde..a ty co do naszych Ss jesteś obojętny i tylko nam na złość robisz, a bardziej jemu. @Xere bot: Hmm jak mi pokażesz screena że Xere robi Runy na bocie to ci uwieże... |
Cytuj:
Xeremon nie wyraża swojej opinii, tylko spamuje i chce zniszczyć temat, mógł by napisać jeden post - nie podoba mi się ok i starczy. Co do tego bota, to powiedz mi jak można być po 20+h online NAWET W WAKACJE? :) Poza tym dawał screeny z NG, do obliczania expa to on raczej tego nie ma. A ten pierwszy post 'gratz all xd' napisałem po to, żeby mieć 10 postów i tym samym móc wstawiać screeny. @down To spam, bo napisał 3x praktycznie to samo.. Btw I tak macie lipne screeny, nikt nie komentuje, myślałeś, że jak napiszesz w tytule [Candia] to ktoś zacznie komentować? =] |
Możesz się tłumaczyć...mnie to nie rusza...hmmm wiesz może co znaczy spammowac na forum? tzn pisać bez sensowne posty, nie mające żadnego przekazu..on tma napisał bodajże 2-3 posty..w których opisał co mu się nie podoba...TO NIE SPAM
|
LoL nie mam ss'a ale jak go tylko znow zobacze robie odrazu -.-"
p.s on skillowal |
|
kk gz all,, fajne fotki;] fire rider ile robiles banshee??
|
[MONSTER]Ghoul[/MONSTER]
http://images34.fotosik.pl/24/1c8e1cd5b32aba45.jpg |
Cytuj:
@Luzak Gratz 70 lv! |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |