Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nerana RL Foto ^^ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145024)

Yumiyo 27-04-2008 07:53

Eh, nie dac foty- zle bo przeiez jestem facetem udającym dziewczyne ^^
Dac fote- też źle bo przecież to nie moja :D
Zachowujecie się gorzej niż ja w okre..... :P

http://img246.imageshack.us/img246/3...4635715jf6.jpg

Zeby nie było żę mam jedno foto :)
Stare, za czasów jak jeszcze byłam blondynka :)

[ słabej jakości bo robione telefonem ]

Hansu 27-04-2008 09:06

Deczko nie w temacie, jestes z Bodziem na rl?

Yumiyo 27-04-2008 09:27

Oj wyśmiał mnie taki inteligentny młody mężczyna, który nic sobą nie reprezentuje :) Chyba podetne sobie żyły.... Nadal twierdzisz ze jestem pedałem? :)

Hansu 27-04-2008 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yumiyo (Post 2025832)
Oj wyśmiał mnie taki inteligentny młody mężczyna, który nic sobą nie reprezentuje :) Chyba podetne sobie żyły.... Nadal twierdzisz ze jestem pedałem? :)

Proste pytanie - jestescie ze sobą na rl?

Yumiyo 27-04-2008 09:35

Popatrz wyżej, już ktoś udzielił za mnie odpowiedzi....
Ale żebyl nie było, nie nie jesteśmy....
Znowu macie ochote rozpocząc nową kłotnie?

Hansu 27-04-2008 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yumiyo (Post 2025851)
Popatrz wyżej, już ktoś udzielił za mnie odpowiedzi....

no to nie dziwi mnie jego smiech =)
Milosc przez tibie? To pojebane xdd
Jesli to faktycznie ty na zdjeciu to chyba masz wziecie na rl? No chyba ze masz tylko urode...

Yumiyo 27-04-2008 09:42

Cytuj:

Milosc przez tibie? To pojebane xdd
Szanuje cudze zdanie, ale nie musisz używac przekleństw ( chyba ze miałeś na myśli ekspresywne walory wulgaryzmów )
A skoro nie dziwi Cie jego smiech to przytocze Ci powiedzenie "GŁUPIEGO POZNAJE SIĘ ZAWSZE PO ŚMIECHU JEGO" :p

Cytuj:

Jesli to faktycznie ty na zdjeciu to chyba masz wziecie na rl? No chyba ze masz tylko urode...
Nie oceniaj ludzi po zdjęciach... Najłatwiej jest od razu skwitowac wszystko i nazwac mnie pustą? :P

Hansu 27-04-2008 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yumiyo (Post 2025864)
Szanuje cudze zdanie, ale nie musisz używac przekleństw ( chyba ze miałeś na myśli ekspresywne walory wulgaryzmów )
A skoro nie dziwi Cie jego smiech to przytocze Ci powiedzenie "GŁUPIEGO POZNAJE SIĘ ZAWSZE PO ŚMIECHU JEGO" :p

Nie oceniaj ludzi po zdjęciach... Najłatwiej jest od razu skwitowac wszystko i nazwac mnie pustą? :P

No wiesz, ja nie przeklinam - przekleństwo i wulgaryzmy to dwie rózne rzeczy, ale tego tlumaczyc teraz nie bede. Nie dziwi mnie jego śmiech dlatego iż to tylko literki, jego smiechu w rl nie slyszałaś więc chyba cię nie rozumiem. A śmieje sie bo ma podstawy [sama mowilas: trza szanowac cudze zdanie].

Ja po zdjęciu ocenilem tylko twój wygląd i mam prawo twierdzić, że skoro ty jestes na tym zdjęciu to faceci się za tobą oglądają, z tąd moje zdziwienie, ze szukasz faceta w glupiej grze. No chyba ze nie masz wziecia, wtedy pytanie - dlaczego? Bo wygląd na pewno powodem nie jest. Jasne ? Rodzi sie kolejne pytanie - jaki jest twoj charakter?

Yumiyo 27-04-2008 09:53

Cytuj:

Ja po zdjęciu ocenilem tylko twój wygląd i mam prawo twierdzić, że skoro ty jestes na tym zdjęciu to faceci się za tobą oglądają, z tąd moje zdziwienie, ze szukasz faceta w glupiej grze. No chyba ze nie masz wziecia, wtedy pytanie - dlaczego? Bo wygląd na pewno powodem nie jest. Jasne ? Rodzi sie kolejne pytanie - jaki jest twoj charakter?
Za dużo myślisz :)
Byc może nie chce miec na razie faceta? Czy z racje z tego że niby jestem ładna musze miec kogos? Nie! Wiec nie widze sensu rozpisywania sie na temat tego, dlaczego propaguje "milosc w pikselach". A co do mojego charakteru, to ja nie oceniam nikogo jeli nie zjem z nim przyslowiowej beczki soli i chcialabym aby ludzie tak samo odbierali mnie, poznajac a nie snujac domysly po fotach itp.
Ale badz co badz mysl dalej, moze wysuniesz kolejna ciekawa hipoteze :)

Hansu 27-04-2008 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yumiyo (Post 2025880)
Za dużo myślisz :)
Byc może nie chce miec na razie faceta? Czy z racje z tego że niby jestem ładna musze miec kogos? Nie! Wiec nie widze sensu rozpisywania sie na temat tego, dlaczego propaguje "milosc w pikselach". A co do mojego charakteru, to ja nie oceniam nikogo jeli nie zjem z nim przyslowiowej beczki soli i chcialabym aby ludzie tak samo odbierali mnie, poznajac a nie snujac domysly po fotach itp.
Ale badz co badz mysl dalej, moze wysuniesz kolejna ciekawa hipoteze :)

To nie wysuwanie hipotez. Skoro nie szukasz faceta to po co Ci on w tibii? Nie ja jeden powiem ze milosc przez internet jest po prostu smieszna, przynajmniej w jakims wieku.

I bynajmniej nie probuje cie obrazic tylko jestem zaintersowany =)

Yumiyo 27-04-2008 10:00

Cytuj:

To nie wysuwanie hipotez. Skoro nie szukasz faceta to po co Ci on w tibii? Nie ja jeden powiem ze milosc przez internet jest po prostu smieszna, przynajmniej w jakims wieku.

I bynajmniej nie probuje cie obrazic tylko jestem zaintersowany =)
Ale ja się wcale nie czuje urażona Twoja ciekawością.
Nie potrzebuja kogoś na rl dlatego, że zawiodłam się na ludziach, ale to nie jest temat na forum, bo zaraz masa ludzi wszystko źle odbierze jak to zwykle bywa. A propo miłosci przez internet... Hmm, ja nienazwałabym tego w taki sposób. Owszem można kogoś polubic i spedzac z nim duzo czasu, przeciez nie mozemy zakladam od razu ze po drugiej stronie siedzi ktos okropny z nieciekawa osobowoscia. A Dawida b.lubie i tak i tak :)

Hansu 27-04-2008 10:15

Przenioslem rozmowe na prv...

Christiano 27-04-2008 10:37

@ Yumiyo

zrob fotke jak grasz w tibie bedzie wszystko jasne i najlepiej zeby bylo widac bohatera Yumiyo:)

Butcher__Palek 27-04-2008 10:41

jak na malolatke to ujdziesz ;)

Yumiyo 27-04-2008 10:42

Cytuj:

jak na malolatke to ujdziesz
To nie jest fotka.pl że będziesz mnie oceniał czy jestem ładna czy nie :P

Yumiyo 27-04-2008 20:55

Dawid here, Bodzio'Szajs dla niewiedzących...

Hmm jeżeli Wy oceniacie ludzi wyłącznie po wyglądzie, to troche coś z Wami nie tak... Zgodze sie, że wygląd jest ważny, ale co mi pięknej laski, jeżeli będzie ona pusta w środku??? Dla mnie ważniejsze jest to, jaką ta osoba jest, jaki ma charakter, jak sie zachowuje itp... Nie chce nikogo z Was tym urazic i zaczynac nowej kłotni, ale po co te gadania, że Bodzio znalazł sobie laske w Tibii??? Tak dla ucięcia wszystkich spekulacji... Najpierw poznałem Miluś, potem dopiero ona zaczęła grać, i zapewniam Was, że to jej foty... Jest osobą, ktorej warto okazac szacunek i poświęcić czas, bo jest tego warta...

Miluś :*

Żeby nie było bez foty, wczorajsza... Sry że troche mnie ne widać.

http://i173.photobucket.com/albums/w...anin/Ja1-1.jpg

Kubq 27-04-2008 23:04

Ty jestes tym, ktoremu glowe ucielo? ;<
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yumiyo (Post 2027226)
Dawid here, Bodzio'Szajs dla niewiedzących...
Najpierw poznałem Miluś, potem dopiero ona zaczęła grać

hmm, poznajecie sie lepiej w tibii ;d?
btw nie pisz "???" bo to w chuj noobowato wyglada ;d

Kolanesku 28-04-2008 00:52

dupa dupa dupa<-------- dziecko?

po co tracicie posty na bezsensowne jezdzenie po sobie? dawajcie foty a nie. i tak tymi klutniami do niczego dojdziecie. i to ciągłe cytowanie... Boże jak to żalosnie wyglada, im wiecej osob zacytujesz i dasz kontre tym
zrobisz sobie wiekszy szacun? takie szczeniackie popisy? :D i widze ze tibia zaczyna sie zamieniac w rl bo zaczynaja powstawac zwiaski, to juz jest porazka :D
_________:D<-------- zjebane te emoty ;/
nie bede nikogo przepraszal za bledy i ortografie ;]

Gon'son 28-04-2008 01:41

Ja w wieku 4 lat _/ own3d hrhr ^^

http://img227.imageshack.us/img227/5153/meta8.png

King Mati 28-04-2008 02:58

@ EDIT (nie doczytałem posta pare@up i napisałem nie to co trzeba :D)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38.