![]() |
Cytuj:
ONLY TIBIA 2D!:p |
@Gollumek
Dlaczego narzucasz wiek graczy grających w Tibie a w WoW?, właśnie, że sam kupuje sobie PACCA i się z tego powodu cieszę bo mam taki kaprys, w WOW'a nie gram i nie zamierzam, bo po prostu mi się WoW nie podoba, mówiąć, że "Ty masz 16 lat + to możesz grać w GW,WoW,L2, a Ty masz 15 lat to idź graj w Tibie", jest bezsensowne i ..głupie... |
Według mnie tibia jest fajna, bo mało szczegółowa, np. w WoWie masz kilkanaście możliwości obrabiania skórki i kilkadziesiąt obrabiania ryb. Wciąż wymagam od cipsoftu lepszego huntowania w teamie, a nie żadnych boskich lub śmierdzących przedmiotów. To jest zapędzanie się w ślepy zaułek ciągle wymyślając coś nowego, a nie poprawianie starego.
|
Wow lepszy niz tibia? Jest mozliwosc 10 dniowego triala grasz 10 dni za free. mechanizm wow jest lepszy ? sprubuj wyzucic itemek na ziemie, to wlasnie wow jest dziecinny nastawiony na dzieciaki under 16 lat zeby je graficzka ladna zmamic a nic wiecej tam nie ma...tibia ma najleszpe mechanizmy gry jakie dotad spotkalem w innych tego typu grach ..wiec przestan pieprzyc jak polamany..nie udalo ci sie w tibi to chrzanisz glupoty. W wow albo okonasz potwora albo nie w tibi mozesz malym levelkem kominowac takei akcje ze glowa boli, poakz mi to w tak droim wow..no kurzce ja piernicze pseudo madre istoki
|
Cytuj:
Cytuj:
od jak dawna grasz?kiedys sorkiem biegalo sie do 50~ lvl ze skull staffem i war hammerem na larvach/rotach ^^ Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
jeszcze tylko parę słów...szanuję to,ze masz swoje zdanie oraz Przedewszystkim to, ze potrafiłeś je uzasadnić i poprzec.masz swoj punkt widzenia i potrafisz przedstawic go innym.gratulacje ci za to sie nalezą,szkoda ze takich userow jak ty jest tak mało pozdrawiam,Dziki~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym proponuje wysilic sie i przeczytac manual dotyczacy np. pokonywania takiego Thaddiusa i porownac z tibijskim "zablokuj i zarzuc sdkami". poza tym przypominam, ze dyskusja nei dotyczy WoWa. |
wiem ze polemika (tak,wiem co to znaczy :) ) z modkiem nie jest moze najlepszym pomyslem ,ale coz,sprobuje
dear Vil-u, po kolei jak leci : 1. nie porownuj,prosze jeszcze raz,nie porownuj WoW-a do Tibii- są to dwie,całkowicie różne gry,różniące się od siebie praktycznie wszytkim,przyciągające do siebie graczy zupełnie odmiennymi atutami,mające odmienne systemy rozgrywki... długo by tu jeszcze wymieniac 2. Cytuj:
czy to znaczy ze nie mogę grać juz w Tibię,powinienem przejść na WoW-a? zdziwię cię może, grałem w WoW,nawet sporo czasu... jednak wróciłem do Tibii...o czymś to też świadczy,prawda? 3.prostota gry też sie liczy.mimo ze pozwala to grać ludziom <10 lat,prostota tez w sobie ma cos...chociaz moze za bardzo uprościłeś ten przykład z walką... ;] 4. Cytuj:
Cytuj:
na koniec: nie,nie bronie Tibii,nie,nie najeżdzam na wow. po prostu wyrazam swoją opinię. @topic: są juz screeny (calkiem sporo) z TS. zapowiada sie baaardzo ciekawie ;] |
wow jest do dupy żal aż dupe ściska:evul:B):p:p
|
Juz moge wystawiac na allegro mojego kine ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedz mi np. na 80 lvlu dalej bede na slimach chodzil?? ofc juz w to rok nie gram ale dla przykladu... Cytuj:
i tak tibia prowadzi do pacca, bo na wiekszym lvlu juz sie nie da bez niego zyc.. a w WoWie kupisz sobie guesta na 60 dni za 120 zl i masz frajde... u mnie w szkole nikt w liceum nie gra w tibie tylko w WoWa a w gimnazjum nawet tylko 10% uczniów w szkole gralo w Tibie... |
Hmm bardzo fajny update ale kiedy on w ogóle będzie??
Swietnie, że zrobią z palka świętego wojownika!! To już kolejny update, w którym poruszana jest sprawa wyrównania profasji i w końcu widac diametralne zmiany z tym związane tj. sorc i druid nie będą różnic sie w końcu tylko różdżkami i niektórymi czarami..:cup: |
eee to teraz będzie tak że,zabiorą druidkowi czary na którym mogli
tworzyć runy ih lub uh i dadzą jakieś czary dla pacc!? I czy będzie można jak kiedyś pójść normalnie powiecmy na GhostLand z volcanic rodem? ;/// Pozdro Szymislaw 8o |
Hahahahahaha(...) dzieci upa owned :evul::evul::evul:
Pzdr Bari |
Cytuj:
|
ŚWIETNIE!!!!
Myślałem o żywiołach w ten sposób już dawno przed poprzednim updatem, a teraz to będzie wprowadzone!! Jestem baardzo zadowolony! ;D No i w końcu paladyni będą mieli jakieś czary specyficzne a na dodatek jakiś OBSZAROWY!!! Jestem szczęśliwy :D 8o |
powinni już nie balansować tych postaci. może troszeczkę druida polepszyć. sork i tak jest najmocniejszy.:cup:
|
Ciekawe czy dzisiaj bedzie info o Update bo dali info juz w tym tygodniu 14 Listopada(środa). Ciekawe czy dziś będzie hmmm.....;(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |