Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sylwester ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=159141)

Grue 31-12-2008 13:41

Wesołego nowego dla wszystkich!

; )

Hovvner 31-12-2008 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2402332)
grypa rox

Qwa, same here. I się zjebało.

Szczęśliwego 4 everyone :)

Snopeczek 31-12-2008 14:26

ja mam kaszel strasznie męczący i tak mnie boli, że prawie nie mogę mówić... Ale dam radę powiedzieć ''polej, szcześliwego nowego roku!'', także nie ma nawet 1% szans żebym sobie odpuścił ;D

Granteon 31-12-2008 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2402694)
ja mam kaszel strasznie męczący i tak mnie boli, że prawie nie mogę mówić... Ale dam radę powiedzieć ''polej, szcześliwego nowego roku!'', także nie ma nawet 1% szans żebym sobie odpuścił ;D

O, to mi się podoba. Nie tak jak inni "eeeee, ja nic nie robie bo jestem chory :confused:".

Lasooch 31-12-2008 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2402694)

Jak wlejesz 40% na bolące gardło to skiśniesz. Chyba, że to tylko kaszel. Pamiętam jak miałem anginę ropną i w najgorszym etapie tejże choroby matka wpadła na pomysł, że mi zdezynfekuje gardło nalewką ok. 37%.

@top: zamarznę na działce już dziś, łuuhuu! A póki co robię sobię pizzę coby się ponawp*erdalać przed wyjściem : D

Xelius 31-12-2008 14:48

Ja kurczaki wpieprzam xD żebym nie odpadł pierwszy xD

Pix888 31-12-2008 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Granteon (Post 2402720)
O, to mi się podoba. Nie tak jak inni "eeeee, ja nic nie robie bo jestem chory :confused:".

człowieku nawet nie wiesz jak bardzo w*****ające potrafią byc choroby. Ktore powracają jak bumerang przez to , że się ich do końca nie zaliczyło. Mam tak z kaszlem od roku może troszkę dłużej.
Pozatym przy prawdziwej grypie to byś się nie pobawił zbytnio.

CytrynowySorbet 31-12-2008 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Granteon (Post 2402720)

No jasne, grypa to pikuś, przecież mogę siedzieć na zimnie i załapać czegoś groźniejszego, że nie będę miał siły wstawać. Wierz mi, jakby mój stan na to pozwalał to bym poszedł, ale jest inaczej. Poza tym, czy fakt, że wolę spędzić Sylwka sam przed kompem zamiast schlać się prawie na śmierć i mieć potem kaca moralnego po jakichś "wpadkach" oznacza, że ja jestem zły? O ile wiem, to w tym dniu (a raczej tej nocy) chodzi o to, żeby się dobrze bawić, a ja będę się dobrze bawił. Nie mierz innych swoją miarą...

A tak poza tym Szczęśliwego!

Cytuj:

Pamiętajcie jaki pierwszy dzień w roku taki cały rok !
AHH NO TO JEDNAK IDĘ! :cup: CAŁY ROK GRYPĘ BĘDĘ MIAŁ SWEET :>

Snopeczek 31-12-2008 15:27

@Lasooch
nie musiałeś mi tego pisać.. : / Ale spróbuję. Póki co zjadłem już 5 septoletek i wypiłem 1/2 syropku. Okej, czas iść do sklepu na małe zakupyyy ;D

S-75 31-12-2008 15:31

ja też źle się czuje ale idę. Najwyżej zarażę nieznajome dziewczyny :p byle bym sam czegoś nie załapał...

Rethfing on Aldora 31-12-2008 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Granteon (Post 2402320)
@UP

Chodzi o to, że nie chcę, żeby mi było niedobrze po alkoholu. To pomoże?

Pomoże pomoże, tłuszczyk zwiąże resztki alkoholu i poczujesz się lepiej i zdrowiej. Tylko pamiętaj, że jeśli będziesz na sylwka pił tak jak normalnie to zalegniesz troche szybciej : P alkohol jednak zostaje w organizmie.

KrEmAs KAc 31-12-2008 15:48

Na chorobę kiedyś wypiliśmy 0,5l soplicy takiej brązowej chyba smakowała jak syrop anyżowy ale jak wstałem to zdrowy jak rybka :D

Frapper 31-12-2008 16:40

na bolace gardlo to nawet lekarz mi powiedzial 'sete z pieprzem'. i fakt, pomaga. a tym czasem koncze sie prasowac. litr sobieskiego za 35zl ze stacji bvenzynowej < 3

Granteon 31-12-2008 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2402764)
No jasne, grypa to pikuś, przecież mogę siedzieć na zimnie i załapać czegoś groźniejszego, że nie będę miał siły wstawać. Wierz mi, jakby mój stan na to pozwalał to bym poszedł, ale jest inaczej. Poza tym, czy fakt, że wolę spędzić Sylwka sam przed kompem zamiast schlać się prawie na śmierć i mieć potem kaca moralnego po jakichś "wpadkach" oznacza, że ja jestem zły? O ile wiem, to w tym dniu (a raczej tej nocy) chodzi o to, żeby się dobrze bawić, a ja będę się dobrze bawił. Nie mierz innych swoją miarą...

A tak poza tym Szczęśliwego!

AHH NO TO JEDNAK IDĘ! :cup: CAŁY ROK GRYPĘ BĘDĘ MIAŁ SWEET :>

Człowieku, czy Ty imprezujesz na dworze? To czy siedzisz przed kompem lub siedzisz z kumplami to ma to jakiś wpływ? Kto Ci karze pić do nieprzytomności?

Siedzieć przy kompie przez całą noc, to naprawdę wspaniała zabawa. Jak Ty się tak bawisz to nie ma co...

Lasooch 31-12-2008 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2402912)
na bolace gardlo to nawet lekarz mi powiedzial 'sete z pieprzem'. i fakt, pomaga. a tym czasem koncze sie prasowac. litr sobieskiego za 35zl ze stacji bvenzynowej < 3

Pomaga, pomaga. Ale dobrze boli.

Mazur199 31-12-2008 16:55

kłesztszyn

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2402722)
Jak wlejesz 40% na bolące gardło to skiśniesz. Chyba, że to tylko kaszel. Pamiętam jak miałem anginę ropną i w najgorszym etapie tejże choroby matka wpadła na pomysł, że mi zdezynfekuje gardło nalewką ok. 37%.

answer

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc (Post 2402841)
Na chorobę kiedyś wypiliśmy 0,5l soplicy takiej brązowej chyba smakowała jak syrop anyżowy ale jak wstałem to zdrowy jak rybka :D

na bolące gardło nie ma nic lepszego jak wódka,sam sie o tym przekonałem na ktores tam imprezie,a dzisiaj z kulturka 0,5 finlandii,po północy podejrzewam dam w piz*e na krzywy ryj : D

Robin 31-12-2008 16:56

7h 27 min 51s left w momencie pisania posta :cup:

#edit
Sorki za błąd

Necromantor 31-12-2008 17:01

sylwester z 2 to jest to , hell jeah.

Lasooch 31-12-2008 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Robin2000 (Post 2402933)
7h 27 min 51s to left w momencie pisania posta :cup:

And a fuckton of English left to learn, my young padawan.

@Mazur: już napisałem, dobrze robi, ale boli. Przynajmniej moje gardło umierało ;d

Za 15 min wychodzę, trzymajcie się chłopaki =**** jak nie zamarznę to pogadamy jutro.

Dark_Exhado 31-12-2008 17:04

Dla was sylwester to only popijawa? Nie rozumiem tych,którzy czekają na sylwestra żeby się naj*bać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50.