![]() |
Wesołego nowego dla wszystkich!
; ) |
Cytuj:
Szczęśliwego 4 everyone :) |
ja mam kaszel strasznie męczący i tak mnie boli, że prawie nie mogę mówić... Ale dam radę powiedzieć ''polej, szcześliwego nowego roku!'', także nie ma nawet 1% szans żebym sobie odpuścił ;D
|
Cytuj:
O, to mi się podoba. Nie tak jak inni "eeeee, ja nic nie robie bo jestem chory :confused:". |
Cytuj:
@top: zamarznę na działce już dziś, łuuhuu! A póki co robię sobię pizzę coby się ponawp*erdalać przed wyjściem : D |
Ja kurczaki wpieprzam xD żebym nie odpadł pierwszy xD
|
Cytuj:
Pozatym przy prawdziwej grypie to byś się nie pobawił zbytnio. |
Cytuj:
A tak poza tym Szczęśliwego! Cytuj:
|
@Lasooch
nie musiałeś mi tego pisać.. : / Ale spróbuję. Póki co zjadłem już 5 septoletek i wypiłem 1/2 syropku. Okej, czas iść do sklepu na małe zakupyyy ;D |
ja też źle się czuje ale idę. Najwyżej zarażę nieznajome dziewczyny :p byle bym sam czegoś nie załapał...
|
Cytuj:
|
Na chorobę kiedyś wypiliśmy 0,5l soplicy takiej brązowej chyba smakowała jak syrop anyżowy ale jak wstałem to zdrowy jak rybka :D
|
na bolace gardlo to nawet lekarz mi powiedzial 'sete z pieprzem'. i fakt, pomaga. a tym czasem koncze sie prasowac. litr sobieskiego za 35zl ze stacji bvenzynowej < 3
|
Cytuj:
Człowieku, czy Ty imprezujesz na dworze? To czy siedzisz przed kompem lub siedzisz z kumplami to ma to jakiś wpływ? Kto Ci karze pić do nieprzytomności? Siedzieć przy kompie przez całą noc, to naprawdę wspaniała zabawa. Jak Ty się tak bawisz to nie ma co... |
Cytuj:
|
kłesztszyn
Cytuj:
Cytuj:
na bolące gardło nie ma nic lepszego jak wódka,sam sie o tym przekonałem na ktores tam imprezie,a dzisiaj z kulturka 0,5 finlandii,po północy podejrzewam dam w piz*e na krzywy ryj : D |
7h 27 min 51s left w momencie pisania posta :cup:
#edit Sorki za błąd |
sylwester z 2 to jest to , hell jeah.
|
Cytuj:
@Mazur: już napisałem, dobrze robi, ale boli. Przynajmniej moje gardło umierało ;d Za 15 min wychodzę, trzymajcie się chłopaki =**** jak nie zamarznę to pogadamy jutro. |
Dla was sylwester to only popijawa? Nie rozumiem tych,którzy czekają na sylwestra żeby się naj*bać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |