![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1-praca domowa 1-za gadanie 1,1-kartkowki pewna 2 z chemi <jupi>xDDD |
|
Cytuj:
|
up.
Z tą Afryka to ja masz w sumie sporo racji;p u mnie rok temu typiara nie umiała wskazać na mapie świata [z podpisanymi krajami, kontynentami etc.] Europy... |
w ramach przerwy poprawiania zagrozen dzisiaj sobie podciagnalem ocenke z angilka i bedzie bdb na swiadectwie =) a w poniedzialek najbardziej pop******ny przedmiot w szkole czyli Zasady Zywienia i sie poprawiam oi!
|
lubie kicki yeaaaaa! _/
|
Cytuj:
|
gorn daven aka sawika mnie obrazil : (((((((((((((((((((((((
Cytuj:
chyba ide, zostane emo i sie potne z rozpaczy : (((((((((((((( |
tylko czasem nie idz do mojego ulubionego kata bo czasem jak sie potne to lubie tam keko zostawic po sobie odrazu znaczac teren niczym rasowy piesio WOOF
|
Fajtach nie byles grozny ;/
|
Cytuj:
=) 22:41 Knight Libertario [107]: Sell 2 fish fin giant spider silk (buybob) 22:43 Fayter [124]: hello,i am Bob many people calling me Bob,i heard that u wanna buy me :) 22:44 Knight Libertario [107]: helloo 22:44 Knight Libertario [107]: offer? kto chce mnie kupic ;( |
Lepiej nie wrzucaj bo sie wszyscy beda bali i co :/
|
Cytuj:
|
Jaa przesadziles sobie za kare zrookuje Ci obciacha kuternoge i zmajnuje faytera muhuahsuahsauhsa!
|
Cytuj:
btw cinek lama wspial sie na wyzynych swych szachowych umiejetnosci i wynik na dzisiaj 1-1 =( |
noł keal blz
btw ucichla atmosfera tutaj troche o.O |
Po co tu pisac jak offlajn czat sie do tematu o wojnie przeniosl. Zreszta po co pisac w 2 tematach jak mozna wszystko wjebac w 1.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |