![]() |
Poisoner rozumiem, że można mieć zły dzień, ale to akurat nie jest śmieszne...
|
www.tibia.pl - tam wszystko masz ;)
|
pytanie :P
od czego zależy siła zadawanych obrażen z różdżki ?? bo mam wrażenie że chociaż mlvl mi rośnie to siła obrażen jest taka sama ? prosze o odpowiedź
|
naprawde trudno zobaczyc strone wczesniej? na to pytanie odpowiedz juz padla 100000+ razy-,-. Teraz wez poszukaj, jak nieznajdziesz nic to idz sie lecz...
|
^^
dobra ^^.. sorka.. bez bulwersu :P
|
Niewiem jak zrobic walsne runy
Witam slyszalem ze mozna robic runy. Jestem sorkiem i nie wiem jak to zrobic najlepiej napiszcie mi od a do z. Napiszczie na gg: 71527979 (niewidoczny)
|
Cytuj:
|
Jestem Newbie:) mam pytanko.
mam 14sorca z 7mlvl i chodzi mi o to ze nie mam pojecia o tworzeniu runek wiem ze kupuje sie pusta runke i co dalej?podajcie jakies przyklady. |
i na przyklad patrzysz do tego tematu jakies 3 strony wczesniej...
|
co to jest ten "SOUL" jest on na lewo od CAP?po co to jest?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najbardziej opłaca sie robic Uchy (oczywiscie tylko druidom) jeden backpack(plecak)mozna go sprzedac za 3k bardzo łatwo je sprzedje a zna cznie trudniej kupuje wystarczy napisac 'sell backpack of Uch' i zaraz podchodzi do ciebie kilka osub chcacych dokonac zakupu.Zawsze powinienies miec prz sobie kilka uchów (o ile masz minimum 4 magic level i morzesz ich uzwyac).
|
Cytuj:
Już próbowałem nie da sie (nie będzie chciało przyjąć 2 broni :( :/ :baby: 8o 8o ) ale może to i lepiej bo sorc z 2 wand of inferno ..... (plus np. sd jeszcze) zabujca!!!:evul: :evul: :evul: |
Cytuj:
slyszalem tylko o uh'ach |
Promocja
Wiem że odbiegam troche od tematu ale jak i kiedy otrzymuje sie promocję z sorcerera na master sorcerera???
|
No a ja mam takie pytanko, czy jak mam czary i np zwykle Intense Healing, tylko nie takie z runy to jak mam wiekszy magic lvl to mnie wiecej uleczy ? ;P. Znaczy gdy juz wyjde poza to zaokroglenie do 100??
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Moze sie to pszyda nowym Tibijczykom ;)
|
A skąd wziąć summona?:D Może się go wyczarowuje - a jeśli tak to jakie to zaklęcie?:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |