Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia New (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=188120)

Szweducha 21-11-2008 10:18

pozdro elo zjom zabka

Gussy'Aka'Serek 21-11-2008 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 2343623)
fajnie masz w domu

Dedal,

Byłeś, to wiesz... Całkiem fajnie ale nie wiesz do końca bo zwiedźiłeś tylko sypialnie... Btw. Mama Cie pozdrawia tutaj spod biurka. I mówi zebyś był grzeczny. Ide pranie zrobic bo mi jakas szmata poplamila spodnie śliną... z/w

Yaugardo 21-11-2008 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gussy'Aka'Serek (Post 2343831)
Byłeś, to wiesz... Całkiem fajnie ale nie wiesz do końca bo zwiedźiłeś tylko sypialnie... Btw. Mama Cie pozdrawia tutaj spod biurka. I mówi zebyś był grzeczny. Ide pranie zrobic bo mi jakas szmata poplamila spodnie śliną... z/w

Myślałem, że w waszym slangu dwarfoskim na śmietnik to się mówi hasiok, a nie sypialnia, ale mniejsza z tym. Nie stać cię na moją starą, nawet gdybyś 40 lat rył wyngiel zębami w waszej podwórkowej kopalni, a twojemu staremu skrobał ser spod moszny i sprzedawał dla mlekovity , więc pal pizde nadmuchiwany elwisie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))

dedmicz

Szweducha 21-11-2008 14:10

żabka to hooj kradnie mleko z biedronki a potem w żabce drożej sprzedaje i niby promocja jest

Asmit 21-11-2008 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalanther (Post 2339359)
Widzisz Valek, ludzie się zmieniają, Tych których kiedyś nie trawiłem teraz poznałem i jest ok.
A poza tym ja nie wyzywałem ludzi od frajerów, czy jeździłem po rodzinie, bo do takiego poziomu nigdy się nie zniżę ;)
On sam był z Polakami, a teraz żal mu dupę ciśnie bo opchnął konto jakiemuś finowi i nie ma kim grać.

Let Trolls flame on !

Dobrze byc poinformowanym, nie? Pierwsze slysze, ze Dedal sprzedal moje konto, albo to, ze Dedal nie ma kim grac. :baby:

Zanim cos napiszesz to sie upewnij, ze masz racje. A to, ze byl z Polakami to nie znaczy, ze ich lubil.

Asmit 21-11-2008 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalanther (Post 2339417)
Suv! Ale Dedalek próbuje być fajny !! : D

ty chyba tez, dodajac przekreslona flage Finow, ktorzy kopali was co battle :)

Yaugardo 21-11-2008 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Asmit (Post 2344014)

Bo oni dbaja o czystke w narodzie :/// Przeciepy :]

Yaugardo 24-11-2008 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Asmit (Post 2344014)

"kopali" dobrze powiedziane :) zamiast pisać w spokoju, to się kłócicie... eh nołlajfy..

/Faz ; DDDDD

Gussy'Aka'Serek 24-11-2008 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 2343935)
Myślałem, że w waszym slangu dwarfoskim na śmietnik to się mówi hasiok, a nie sypialnia, ale mniejsza z tym. Nie stać cię na moją starą, nawet gdybyś 40 lat rył wyngiel zębami w waszej podwórkowej kopalni, a twojemu staremu skrobał ser spod moszny i sprzedawał dla mlekovity , więc pal pizde nadmuchiwany elwisie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))

dedmicz

Gdybym 40 lat wyngiel zebami rył to miałbym morde taka jak masz Ty wiec nawet nie probuje sie do tego zabierac X( Śmietnik? To dlaczego ostatnio Twoja stara wjebała mi mydło w kiblu jak jej pozwoliłem przemyć morde ze spermy? Wpuść taką do łazienki do ci mydło zeżre... Weź ją wytresuj jakoś bo juz 7 mydło kupuje...

Btw. Powiedz staremu ze jak rano jedzie na obchód po rejonie za puszkami rowerem, to niech nie za*******a tak szybko bo łechtaczką po betonie szoruje i wszystkich budzi. A ludzie do pracy chodzą i tez chcą sie wyspać.

dsajsauiHUA
SHDudhsah
uHA
dsa
f
a

TO NIE PRAWDA ZE TU PRACUJE SKARBIE. MAMA NIGDY NIE BYŁA DZIWKĄ!

No kurwa dać takiej klawiature... Przepraszam. Jeszcze mi szmacisko shifta pogryzło. Jak dziecko... Co do rączki to do buzi...

Piesek 24-11-2008 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gussy'Aka'Serek (Post 2347860)
Gdybym 40 lat wyngiel zebami rył to miałbym morde taka jak masz Ty wiec nawet nie probuje sie do tego zabierac X( Śmietnik? To dlaczego ostatnio Twoja stara wjebała mi mydło w kiblu jak jej pozwoliłem przemyć morde ze spermy? Wpuść taką do łazienki do ci mydło zeżre... Weź ją wytresuj jakoś bo juz 7 mydło kupuje...

Btw. Powiedz staremu ze jak rano jedzie na obchód po rejonie za puszkami rowerem, to niech nie za*******a tak szybko bo łechtaczką po betonie szoruje i wszystkich budzi. A ludzie do pracy chodzą i tez chcą sie wyspać.

dsajsauiHUA
SHDudhsah
uHA
dsa
f
a

TO NIE PRAWDA ZE TU PRACUJE SKARBIE. MAMA NIGDY NIE BYŁA DZIWKĄ!

No kurwa dać takiej klawiature... Przepraszam. Jeszcze mi szmacisko shifta pogryzło. Jak dziecko... Co do rączki to do buzi...

haha owned xDD!

Dalanther 24-11-2008 14:40

hahaauehuahh, rozumiem sharować konto na tibii, ale żeby sharować konto na forum to trzeba już być totalnym retardem ; DDDD

Piona

Gussy'Aka'Serek 24-11-2008 14:43

On nawet swoją matke sharuje ze swoim ojcem. U nich to rodzinne.

R3T 24-11-2008 14:46

Ramsey hahaha

Yaugardo 24-11-2008 14:55

Pussy czkaj na dedala nie ma go :( kurwa ciekawe czy dostane bana XDDD

Yaugardo 24-11-2008 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 2347864)
haha owned xDD!

A TY kurwa sie nie odzywaj bo jestes zydem i masz knuty na glowie :**

@Dizu

A WIDZISZ :]]] ja wole na forum niz w Tibji dawac passy prolakom z Fórory

Thavenix 24-11-2008 15:00

nienawidze was.

Dalanther 24-11-2008 15:04

Wole dawać Polakom/rlom passy jeśli tego nie wiesz ;) , niż lizać dupencję śFINiom i udawać, że się nim jest ;; ] ]]]]]]]]]

Yaugardo 24-11-2008 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalanther (Post 2348057)
Wole dawać Polakom/rlom passy jeśli tego nie wiesz ;) , niż lizać dupencję śFINiom i udawać, że się nim jest ;; ] ]]]]]]]]]

Ale czy ktos tutaj udaje ? czy ktos lize ? 8o8o8o. Nie wiem jak Ty ale ja mam w to wyjebane kto wygra bo i tak nie gram od dluzszego czasu :p

Thavenix 24-11-2008 15:20

ej, ja tu jestem etatowym lizodupem finków : / nie zabierajcie mi mojego miana dając go temu typowi nade mna ;/

Yaugardo 24-11-2008 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thavenix (Post 2348094)
ej, ja tu jestem etatowym lizodupem finków : / nie zabierajcie mi mojego miana dając go temu typowi nade mna ;/

Ej Jebaj sie :( idz pogadaj ze scianami i pocwicz technike formowania kuli smierci XDDDDDDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32.