![]() |
No, teraz to mi się podoba.
Brak tych nie potrzebnych komplikacji. |
Nie będę oceniać czegoś co jest właściwie moje ; d.
O, czcionka fajna! Pomysłowa ; d. I brakuje mi tutaj tego podpunktu- "-User'rzy z szarymi nickami nie będą uznawani." Przydałby się, chronił przed zakładaniem nowych kont i oddawaniu mnóstwa głosów na jeden fake. |
Cytuj:
Chcieli jak roku temu to mają... Tylko ulepszone. Albo jak kto woli przystosowane do "nowych" czasów... Co do szarych użytkowników... Będę ignorował takiego jeśli nie będzie miał tych około 30 postów, spokojnie rozpoznam te nabite specjalnie od tych napisanych normalnie... |
Teraz jest(MniejWięcej)ql
Ale ja bym dodał punkt z Najbardziej rozwiniętymi postaciami (Poprostu jedna postać z Wszystkich fakeów, ta która jest Najfajniejsza "najładniejsza" najciekawiej opisana i wogóle QL postać) Taki mały bonus Aaa... i niektóre fakei są zrobione przez nie jedną lecz kilka osób więc może albo Taki fake wykluczymy albo zrobimy osobną kategorie... Nie da się porównać jednej Pracy jednej osoby do jednej pracy dwóch osób... |
No jest git. Tak jak powiedzial Oerta dopisz jeszcze ze userzy z szarym nickiem nie moga oddawac swojego glosu. ;)
Btw. Moze zrobimy jeszcze tak ze do kazdej kategori bedziemy dawac trzy osoby ktore naszym zdaniem sa najleprze i bedziemy im przydzielac od 1 do 3 punktow, w zaleznosci jak oceniamy dana osobe. To jest to o czym wspominales na poczatku Arashelu ;) |
Nieco edytowałem i dorobiłem rzeczy
(patrz>>> ostatni post z poprzedniej strony) |
NO i jest Git, ale dodał bym jeszcze kategorie "Najciekawsze postać roku"
bardzo mi sie spodobał ten pomysł :P No i można by jeszcze dać 3 glosy w kazdej kategorii, aale tak tez moze zostac Ewentualnie, jako taki bonus można by dać kategorie "spec od efektów" xD No i przede wszystkim, każdy głos powinien być sensownie uzasadniony, co najmniej jednym dobrze rozwiniętym zdaniem Sam Plebiscyt można by przeprowadzić na blogu, zaś ludzie głosowali by w komentarzach :) |
ja powiem tak - Fakei Pradawne zwoje są b.dobre a Sierota jest dobra ;] Pradawne zwoje są robione przez 2 osoby (xero i koper'anina jak mi się zdaje) natomiast Sierota jest tworzona wyłącznie przez Mikesa.
Więc Mikes może być troszq poszkodowany... |
Cytuj:
Pradawne zwoje były tworzone tylko przeze mnie, później doszedł do mnie Koper jako outfiter i efekty maker. ;p |
A ja mam pomysl nie lepiej zrobic to takze jako fake?
ktos przygotuje scene... proponuje Arsha... Wybierzemu jak ma sie nazywac prezenter i cala gala bedzie przebiegac w oczekiwaniu, az wszystko sie ujawni w postaci faka... Moze to byc podzielone na pare partow z ktorych kazdy bedzie mial inna kategorie, a glosy beda wysylane na pw do Arsha @down Po prostu tak by bylo oryginalniej... |
Nie ma sensu jeść kredensu...
Po co komplikować sobie życie, jak można w prosty sposób - rok temu zrobiony przez Oerte - przeprowadzić spokojne wybory? |
Qtwa co za dzień x.x qubik mi się z gargoinem myli i na dodatek prowadzę wykopaliska ;/ du not kill me plax...
|
Usunąć .
|
@Tibia-Man -,-
Zmieniłeś avatar i teraz będziesz dręczyć DN? :( Jeżeli zrobisz takie "gówna" jak to napisałeś i odpierdzielisz mi na szóstkę z plusem! To może być ale daję 100%, że tak nie zrobisz :). |
No dobre, w outach mógłbyś byc ty xD Ja nic nie umiem robic, fabułę wymyslam i wychodzi mi cos w stylu ''przygód dwóch przyjaciół'', outy to może trochę, lokacje no może też, a efekty to jestem tak zielony, że aż biały ;D
|
Hmmm... gdzieś to słyszałem :D
No tak! Ten temat, strona od 1-4 chyba i Ernesto Ruz :D A pro po - co to miało wnieść do wyborów i tego tematu? |
Takie małe pytanko, co to za temat Aragamiego właśnie poleciał? Niezgodny z zasadami, jestem ciekaw w jaki sposób i czy były jakieś flame'y. Z czystej ciekawości i w imię nauki.
|
Bo zawierał jedynie przedstawienie postaci, a '' temat nie może ograniczać się do przedstawienia postaci blablabla " ;<
|
Był to paskowiec o userach przebywających na blogach t.pl.
Jednak pierwszy post zawierał tylko opisy postaci i było bęc. |
Kto na współe robi FS/paskowca,zależy? Tylko muszę jeszcze conventer i sprite editora znowu pobrać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |