![]() |
Cytuj:
jesli w wojnie jest academy flow to tez sie licz± fragi.. ale jesli avis uciekło to GRATULACJE DLA FLOW YWYGRANEJ OPENKI |
Nie uciekli poprsotu poszli tam gdzie flow na swoich noobcharach niewjedzie a przynjamiej nie w wiekszosci ; )
|
no Grebol wygraliscie!!!! tak jak napisal bardol naucz sie przegrywac bo naprawde jak dziciak jakis niedojeb:baby:
|
Nirkiem nie ja gram lecz ten owner co z wami napierdzielal na ots wiec wiesz a ja i tak sobie teraz spok0ojnie ocenki w szkole poprawiam i nie boj sie mam kim grac wlasnie dobijam 47 lvl ;p
|
Cytuj:
|
Nie ma co gadac,openka wygrana przez flow i tyle...To nie flow spierdoliło z pustyni tylko Avis :]
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=206776
Ponoć cam z wara, ale nie wchodze bo moze key ;] Kto¶ sprawdzi :D? |
Cytuj:
|
Ile ta openka w ogole trwała?
|
Cytuj:
|
mm.. ładnie ładnie ;)
Dalsza kłutnia o to kto wygrał OB nie ma sensu.. I tak nie dojdziecie do konsensusu. |
Cytuj:
wygrywa ten kto odrabia... |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja zwykle omijaja mnie takie akcje i nikt nie mial pasow zebym zaistnial:/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
w monsterach bede dopiero w srode... wiec jezeli zabijecie mnie do tego czasu, TO NIE JA wiec jaki wynik byl? napiszmi ja Tobie wierze... |
Niby Flow wygralo ale ... Flow jest w sojuszu z dusk awayken czy jakos tak i z 2 innymi gildiami a od nich popadalo tez paru 60+ wiec niby wychodzi ze avis ale tak jak ktos up napisal nie ma sensu gadac ile bylo bo i tak ostateczny wniki bedzie ten kto odpadnie z serva
|
Cytuj:
|
Cytuj:
by Tibia.com so gl ej panowie nie dzwicie sie ze poszlismy sobie z pustyni skoro tam nie bylo juz nawet gdzie biegac :P tam bylo tyle n00b charów waszych ze ledwo mapclickiem sie bieglo :P ogólem openke wygraliscie (bo niby to my poszlismy do defensa) co było spowodowane waszym wracaniem na battle field po zgonach(przyklad eter/adam ) ze w pewnym momencie was sie zrobilo o X więcej + na pustyni po kilkunastu minutach nie było gdzie biegać z powodu of n00b chars, ale nie zakwestionujesz tego ze ogólnie battle wygralismy o 20 fragów. tyle odemnie. /yanne edit eskucza me Feb 15 - Ankrahmun battle. 51:28 for Avis. Avis frags, Flow frags. o 23 fragi |
Cytuj:
sprawa jest prosta i pytanie tez... chciałbym zebyktos z przeciwnej strony napisał jaki jest wynik? bo narazie 4 strony przepychanek bez odpowiedzi... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:28. |