![]() |
Cytuj:
btw. bedzie mial ktos calla i ps3 moze sparinga strzelimy jutro. |
Cytuj:
Niestety, ale tutaj w Anglii ci którzy zamówili przez stronę Game'a MW2 już ją dostali w poczcie. Trochę szkoda :S |
Cytuj:
Cytuj:
BTW, recenzja niby-chińskich gugli nocowidzoncych. http://www.youtube.com/watch?v=uJP8u8lnVRM Powiem szczerze, że spodziewałem się czegoś gorszego. Wygląda to całkiem solidnie, a jakość obrazu jest fantastyczna. No i działa. |
Gra jak dla mnie prawie genialna strasznie wciaga i fajnie sie gra jeszcze nie zabardzo ogarniam ale to kwestia czasu wpadlem tu tylko napisac ze to swietna gra i gdyby nie dalo sie jej sciagnac to pewnie bym ja kupil
a teraz wracam do gry |
Cytuj:
@Topic A ja będę większym szpanem i pokaże jak wkładam i odpalam tą grę ;D Niech boli tych co nie mogą tej gry mieć ;D @Ryba Dziwne że mój kolega już tą grę ma i gra przez PSN, i nie zablokowali mu konta o_O. Dziwne nie? |
Ja dostalem dzisiaj z El Giganten, powiem wam sp miazdzy juz nie moge doczekac sie w srody zeby moc zaktywowac key na steamie i nie ide do szkoly specjalnie.
KUPUJCIE!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
Haha jaki fail z tą środą : P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja napiszę, że dziś cisnałem w SWAT 3 po lanie, o! I tez było przefajnie. W końcu jakaś odmiana na specjalizacjach, A nie tylko CoD 1 lub CS 1.6 : s @down A masz jakiś tytuł do zaoferowania w podobnej "tonacji"? Strzelanka z multi, z minimalnie większymi wymaganiami. Myslałem o Freedom Fighters, może się ktoś wypowiedzieć? |
Cytuj:
|
Kojarze tego Swata, też się w czasach młodości zagrywałem.
|
Cytuj:
Co jest kurde, nie mozna klucza zaktywowac :d ja chce grac |
Cytuj:
No cóż, teraz czas spać, a w powrocie do domu zajść do sklepu po MW2. W końcu nadszedł ten dzień : P @EDIT. Mam grę : P. 2DVD, polska wersja ofc. Do zobaczenia w niedzielę : P |
Podobno Eminem ma jakaś piosenkę w MW2, prawda to?
|
call mw2 ZONDZI. gre mam od wczoraj jak mi kumpel obiecał. jakiś jego znajomy pracował w sklepie i mieli calla opchnął wczoraj zaksięgował dzisiaj i zajebioza
: D. nara spadam gierzyc |
tylko mi typ w mw2 po*******a gdzie chce jak raz nacisne w/s/a/d ?
|
Umawia się ktoś ze mną na przejście paru misji w SpecOps w sobotę? ;)
|
Cytuj:
|
Na trailerze widziałem. Okrutnie pocięte "Till I Collapse"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |