![]() |
sam bym chetnie sie do was dolaczyl :>
|
W takim razie kto chce dołączyć pisać do mnie na pm o vt.
|
nie lepiej kyra albo elysia ewt nova bemo ty juz tam harka masz?:baby:
|
powiedzieli DANERA to DANERA na dniach na pewno to bedzie organizowane bo jak juz sie cava i peszka ogarneli to bedzie ok. i bez spin panowie 45 czy nie 45, do sylwka i tak nikt tego nie wbije wazne jest ze bedzie swiateczne pekowanie
wiec jeszcze raz server Danera na dniach na bierzaco w tym temacie beda jakies nowe informacje sie aktualizowaly dla tych czlonkow, ciesze sie bo widze w postach ze odzew jest @hullele ja chara sprzedalem, ale bylo tak ze tylko ja z realem gralismy na novie a reszta sobie odpuscila, wiec nie do mnie pretensje, ze nie bylo pk :P jutro zrobie chara na danerze |
ale brołdkasta z pacc sobie załatwcie żeby wasz mistrz i krul muk oglondać was jak pekujecie XD
|
spoko ;d co logalem 8 typa w vip kazdy offline a na danera na 100% bo ja bym chetnie tez popeczyl wolne mam na 2 tyg jak bym mogl dolaczyc to mow;)
mikro i vt jest jak juz mowilem w innnym temacie |
Siemix ,grałem z wami na samerze miałem nick szalony bartosz ,ale nie miałem pacca i było chujowo ,teraz boce kinola na olympi i jak stama sie kończy to mogę wybocić sobie msa na tej danerze jak ogarne sobie skrypty.
|
KURWA MAĆ
dajcie w spokoju umrzeć temu tematowi, a zróbcie sobie nowy. Bemo zaczynasz mnie już tym w*****ać. Prawdziwych rzepek już N I E M A i nie wrócą, bo przyświecał nam jeden pieprzony cel, i byliśmy jak jedna pieprzona "rodzinka" i aha, kolejne ożywienie, które znowu upadnie. Skończcie odpisywać w tym temacie. Następni którzy napiszą po mnie są pedałami i ożenią się z ze swoim pikselem pozdrawiam |
A kto Jery powiedzial, ze to sa rzepki? My z rlami bd pkowac na Danerze to pomyslalem o Bemo, Pepeszce itp, ze tez by chetnie dolaczyli. Rzepek juz niema, to bedzie nowa gildia, w ktorej bedzie kilka osob z rzepek i w sumie zaraz zrobie nowy temat.
Czemu Jery nazywasz mnie pedalem? :< |
caveki to zrob nowy temat, jeszcze jedno, jakbys mial eq na rooku to napisz mi passy na facebooku okej? przemek darul.
DO KAZDEGO KTORY CHCE DOLACZYC DO KAZDEGO KTORY CHCE DOLACZYC DO KAZDEGO KTORY CHCE DOLACZYC DO KAZDEGO KTORY CHCE DOLACZYC instrukcja jest prosta: nie pytasz sie czy mozesz, tylko DZIAŁASZ. zakladasz chara i jechane ;) w nowym temacie tylko się UDZIELASZ tak, zeby ktos od nas mogl ci podac na PW/w grze VT. proste? proste! |
Ja mialem eq bo zrobilem ego questa co jest na rooku i wbilem z nim 8.
Mam sie na fb w znajomych. Zaraz zrobie temat. |
|
HAHAHA! jpd jakie lociwo xd
niezły kuwa random! :D |
gashashaesw
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:52. |