![]() |
oh... ten Twój podwórkowy język.
Cytuj:
Oj widze ze w kazdym z Twoich komentów nie moze zabraknąc przekleństw i blużnierstw więc jezeli chcesz naprawde przejść na język podwórkowy to daj znac! My tez umiemy napisac jedno zdanie w którym połowa wyrazów to blużnierstwa! Jeszcze nie napisałeś zadnego konkretnego zdania które wykazało by ze nie jestes takim dzieciakiem o jakim pisza ludzie we wczesniejszych notkach! Z tego co tu widze to tylko moge powiedziec Ci ze juz niedługo zaczyna sie szkoła i przydałoby do niej zaglądnac <bardzo by Ci sie przydała i to nie jedna lekcja polskiego> ! To jak juz pojdziesz do tej szkoły i sie nauczysz jak prawidłowo sie wypowiadac na publicznych forum to na następnych wakacjach moze pogadamy! :D Hail Guardia! |
Mój głos do dyskusji o Razor'ze
Zostawmy nasze podejrzenia i wrażenia. Wiadomo, że każdy z nas ma mieszane uczucia widząc kogoś ciągle online. Prawda jest taka, że czas online jest kiepskim wymiernikiem sharingu. Owszem, gdy ktoś jest 20 h online na dobę można mówić, że sharuje lub używa both'ów, ale czy na pewno... Jeśli kto posiada dowody na sharing Razor'a powinien to zgłosić konkretnym ludzią i czekać na weryfikację swych dowodów. Natomiast tutaj można jedynie szkalować i pientować graczy, ale jak mówi przysłowie "każdy kij ma dwa końce" ;).
Co do ofensywnego słownictwa używanego przez Razor'a, to jest złamianie regulaminu Tibii, za które kiedyś jeden z hlvl na serwerze PvP został ukranany tygodniowym ban'em :). PS do Razor'a Powinieneś się bronić umiejętniej, bo tłumaczeń nikt nie oczekuje. Post nie będzie już edytowany i nie będę odnosić się do wszelkich komentarzy go dotyczących B). Życzę dobrej i przyjjemnej gry. |
O ile sie niemyle razor to Ancient Ninja z lucery. Jestem pewien że on ma brata bo widziałem go na lucerze pare razy na larvach. Sądze że mogą sharować z bratem i dlatego tyle grają.
|
Cytuj:
|
dla rozluznienia atmosfery
zeby nikt nie zapomnial ze to jest Guardia Thread gdzie wkleja sie zdjecia z owego swiatka a nie jakies "kryminalne zagadki domniemanych acc sharerow" moj last adv
http://i7.photobucket.com/albums/y26...v/3f726717.jpg cieszy mnie o tyle ze 1k hp ladnie wyglada choc na ss nie ma full hp enjoy Atrious @down boje :) |
@up
nie boisz sie chodzic bez AoLa? ;) |
atroaks
Atroaks widze ze 60+ wykonales banshee quest? Ja wlasnie szukam teamu ( Madif )
|
nie wykonalem
czekam na kolegow z gildii |
Cytuj:
Ale qrwa szmieszne... Po prostu on miał prawo tak napisac bo jego chara przydzieliłes dla Razo~ i on napisał co o tym myśli a Ty od razu płaczesz i takie hasła ... Człowieku wez lepiej zmien forum albo tutaj nic nie pisz! nOOb blz |
nOOb plz
Cytuj:
eh...czlowieku wez pomysl 2 razy nad tym co powiesz...nie masz sie czym chwalic co twoja mama robi w dzien bo kazdy musi jakos rodzine utrzymac HAIL GUARDIA xD |
jakbyscie mogli skonczyc sie klocic a dac jakis ss ?
temat upada powoli |
|
next
|
he ?
|
hehe nathal widze lvl jedziesz rowno jak mlvl hehe a tak pozatym Gz
|
nom..gz gz...mi tylko pozostaje trenić ...a pacc sie marnuje...takie lagi mam ,że <cenzurka do końca komentarza ...(tzw. piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)>
~~R~~ |
Macieq of Guardia <<< fucking thief
Macieq of Guardia to jest ***any thief!!!
|
O KI*** ;( ;( ;( ;( ;( Przypominają mi się stare czasy sprzed wakacji gdy grałem swoim ukochanym Ryckiem ;( na Guardi :( . Lecz niestety schakowany został mój char i teraz będe robił bowego :) HAIL GUARDIA HAIL BZYKUS I INNI ZIOMKOWIE :D
PS: Lookam teraz na stare SSy zeby se dodać do Vip ziomków starych :) ;) |
|
wyprubuje sposób przekazywania informacji z TVN 24 :D
>>> Bez Komentarza <<<
http://img.photobucket.com/albums/v3...yshielding.jpg heh :D Edit : Nove Eq (tzn.Medusa Shield) + mo0j domek + skillZ .. http://img.photobucket.com/albums/v3...rand-NewEq.jpg a miało być bez komentarzaaaa :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:58. |