![]() |
Dobo : niezle ^^ Nie zapomnij, ze w twoim pokoju stoja tez Kaktusy...tzn MatKusy :P W tv czesto sa mecze z Raulem - idzmy dalej! Na stadionach sa typowe flagi z napisem "P.L" na srodku. W szkole czytasz o Antygonie i Polinie, a niedlugo na tvnie bedzie kolejna czesc LoTRa, z Gimlim...;)
|
Opłacić się opłaciło, ale nie aż tak, jakbym się spodziewał. W tym roku, według danych Anglików, do ich kraju przyjechało jakieś 200 tys. ludzi zza granicy, w tym połowa to Polacy. Była duża konkurencja, bo gdziekolwiek się poszło, to szło się ze świadomością, że przed Tobą było już tutaj 50 Polaków, którzy również zostawiali wypełnione podania o pracę :/ Byłem tam ok 7 tygodni, przy tym 3 bez pracy, 4 pracując. Przez ten drugi miesiąc zarobiłem (netto) ok £650. Nieźle co nie? ^^ Ale żeby przeżyć zadłużyłem się nieco; żeby iść do pracy trzeba było kupić sobie spodnie i buty czarne itd. Ogólnie, jak już powiedziałem, nie jestem aż tak zadowolony z tego wyjazdu. Spodziewałem się trochę lepszego obrotu sprawy, ale już trudno - zarobię sobie jeszcze przez rok akademicki na korepetycjach :>
|
Ray:
Wiesz, Anglia już jest chyba za bardzo obcykana przez Polaków, nie myślałeś żeby wybrać się gdzie indziej? Np. Moja siotra wybrała Danie, lecz dużo nie zarobiła bo tam podatki wynoszą 50 %... A za rok planujesz gdzieś znowu wyjazd? ;) |
Uuu, Raynold taki stary dziadzio.. uuuu.. hrhr, kiedy zakladacie grupe "Staruszki" :P Nie no, smieje. Dobrze, ze na forum sa ludzie troche starsi, bo burdel bylby panie, burdel!
|
Mathea, strasznie podobne te wszystkie zdjecia :)
|
Wiem, ale inne brzydkie wiec nei wstawiałam <lol>
|
Cytuj:
|
...
..........
|
Mojego czego nikt nie comment ? ;) takie scary ?
@Wikt : w co Ty tam grales ? :P @mejlun : hehehe nie no Ty bijesz wszystkich na leb. Evul Rox :) Siekierka bardziej twarzowa by byla ;) @Tanatess : Nice ;) @Melon : dal bys jedna beczke :D @Emily : Evul ;) Dobra starczy commentow na dzisiaj. Branoc ;) |
@Xyrius:
Ogol wasy to moze nie bedziesz wygladal jak pederasta ;) |
Cytuj:
Niechce mi się:P |
...
..........
|
Cytuj:
Taki 2 typki się za fotografem 'biły' (a w zasadzie to szarpały) i to było baardzo śmieszne... bo robili to w takim fajnym stylu ;) |
Cytuj:
a)boisz sie, ze sie zatniesz ;) b)mama ci mowi, ze beda ci rosly na nowo i zebys nie ruszal c)podoba ci sie tak, jak jest. Nie ma "nie chce mi sie" ;) |
@nekro
Wyobrazalem sobie Ciebie bardziej brutalnie a tu taki spokojny uśmiechnięty chłopak ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up:
Masz cos do harcerzy? |
Hehe, no to wyobrazenia co do mnie miales niezle ;)
|
Mathea, podobna jesteś do kogoś kogo znam z rl... B) Ale ciebie nie znam xD
Wacox, grałeś jako Vacek (46 elite) na securze?:> Chyba byś pamiętał starego Yoshiego (Yoshimanhitopolius Archer) :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |