![]() |
podoba mi sie ten poradnik jest super tylko mało potworów opisaleś:cyclops:
przeciesz druid jest spoko :):) |
Pordnik bardzo mi sie podoba!
Jeden kolo napisal ze na cyklopy to dopiero można isc z 15 levlem.Ja chodze juz od 8 levela uciekam i wale aż go ropierdykam :) A na 18 levlu to poszelm na demona skieletora ropłem go i tez uciekałem i wlaiłem :D Mój kolega mi mówił że sorcer to najlepsza postac co wy sądzicie ? Pozdro dla wsztkich graczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Koleś powiedz mi z jakiego miejsca dało się lurować dragi do carlin to dam ci 10k na Securze bo ja gram w tibie 2 lata i nigdy nie widziałem draga koło carlin ani nie słyszałem o czymś takim |
Ja mam 56 lvl i 51 m lvl i jestem ED chciałbym sie przejść na necro ale nie wiem gdzie jest pojedyńczy resp i czy brać go solo czy z DS'ami?Prosze o wksazówkę...:confused:
|
Poradnik Spoxik ale Ma nie do jasnienia Dla noob..Ale jak ktos Wie o co biega to spoxik jeste 10 na 10 oby tak dalej...::::coool::::....:)
|
ja tam od 8 lvl expie na cycach moim sorkiem i jest spox... aktualnie wyekspilem sie do 26 lvl :)
|
Tak ale..
...mam 19 druta z dobrym eq i nowy rod (od 19 lvl) to moje isc na cycka?? A gdzie sa w pobizu veno?? Jak ktos chce odpisac na pytanie to na moje gg jestem ciagle ale niewidoczny.
A poradnik dobry :) tylko jeszcze moze obejmowac robienie run i wszczystko o czarach B) ;p[CHAR][/CHAR] |
od 19 lvl na cycach se lekko epxilem moim drutem tylko nie pchaj sie w wieksza grupe
luuruj powoli:D bijesz tak lvl na godzine jak wolne ale ja zajete to 2h lvl najlepiej w nocy ja siedzialem od 24 do 4 i wbilem z 23 na 28 wiec nie jest zle:D |
Cyklopy jako expienie :)
B) [CHAR][CHAR][/CHAR][/CHAR]Elo ziomy mam 34 druida z 33 mlvlem i radze dla wszystkich sorcuw i druiduw aby expili ciągle na cyklopach ponieważ dużo kasy dobry loot nawet itd.Z większym lvlem możecie chodzić expić z blokerem na GSy na poh.Pozdro wszystkim
|
[quote=Hessoleya;1151312]Ja mam 56 lvl i 51 m lvl i jestem ED chciałbym sie przejść na necro ale nie wiem gdzie jest pojedyńczy resp i czy brać go solo czy z DS'ami?Prosze o wksazówkę...:confused weź go na solo bedzie cie mało walił z ręki (20-40) bez dsuw dasz rade spokojowo weź se może ze 2 uhy na wszelki wypadek ale na pewno dasz rade :)
|
Cytuj:
|
JA mam druida 55lev i 52mlev, mam Tempest Rod (najlepsza rozdzka dla druidow):cup: noi na jakie potworki chodzić bez PACC? jak wiadomo druidy mają stosunkowo mało HP ja mam 410... ale za to ile many8o
|
Fajne nawet ale jakbyś dodał gdzie te potwory można by spotkać, poradnik byłby super!!!!!
|
Co to ma być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest najgorszy poradnik jaki czytałem naj naj naj naj gorszy.Jak od 9 można robić fire field!!!!!!!!!!!!!Ty grasz w inną tibie chyba.Nie pisz wiecej takich bzdór bo nowi sorcerowie pomyślą że na 8 mają chodzić an szczury a na 20 na valkirie.
|
Ja mam sorca z 29lvl i 29mlvl niedlugo 30lvl gdzie moge expic z dobra kasa i expem. Narazie expie na fibuli na rotach kasa moze byc ale exp slaby. Plz odp;(
|
Cytuj:
|
Guardy mocno wala a cos lepszego bo juz od guardow lepsze sa cyce.;)
|
Cytuj:
|
@up:
dokladnie -,- gdybym byl teraz w tibi z lat tego poradnika to juz bym sd robil:) |
@nanoz
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH lol kto tu bzdury pisze... OMG!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |