![]() |
ooo Isle of The Kings , na ten filmik czekałem ^^
Cichy mac rox ;] |
Swietnie
:p Powiem ci ze maasz najlepsze filmiki na tibie, zrob troszke wiecej :p
|
Niech ktos jeszcze raz zhostuje 63. Rookgaard (Teren dla Pacc). Aha i ja bym prosil o trolle w Venore ! :P
|
Cichy mam pytanko
Co Bylo w tych skrzynkach na dezercie??:) Ciekawy jestem dlatego bo niewiem czy mam isc tam czy nie ;) |
problem :(
Siema Cichy, slyszalem ze masz najlepsze filmiki to od razu bez namyslu chcialem sobie sciagnac a tu lipa, nie moge ;( czemu tak jest? ;(
|
Cytuj:
@AyJay Po kliknięciu na link, zejdz na dół strony, i kliknij na free. Potem odczekaj chwile czasu, wpisz kod, i zacznie się ściągać film. |
wielkie thx CICHY dzieki tobie poszłem sobie an tomby kolo mowoe i biłem 1 solo vamap a loot to v shield :D i crypt shambera i diament mi wypadl :D o i thx dla tibi pl za paca
|
Cichy podoba ci sie update ? :P Czy masz zamiar kontynuować serię jakże dobrych filmów pod tibie 7.6? :) Pozdrawiam
|
Narazie sam robie questy, zdobywam nowe itemy, zwiedzam po update. Ale seriia będzie kontynułowana.
|
siema
Cichy twoje filmiki są super jak dla mnie dzięki nim można epic w nowych miejscach bez obawy ze tuz na dole będzie np gs i nas ubije bo wiemy co nas czaka:) poproszę filmiki na tibie 7.6 jeśli to możliwe
|
Cytuj:
|
hehe
No wiadomo że musisz sam obczaić teren zanim coś pokażesz :D
|
Prosze
ja bym poprosił filik z hell gate tylko te tereny gdzie sie opłaca expić pallkiem (tzn ds' ghule szkieluny) Z góry dziękuje
|
Filmik już jest, tylko że pod tibia 7.5 :P
|
Cytuj:
Wszystkie filmy mojego autorstwa są na moim dysku na kompie :) A tak poważnie, to duża ich ilość (głównie questy) nie została nigdy opublikowana. |
To wielka szkoda i wielka strata dla ludzkości :D
|
szkoda, że nie nagrywałeś w dwóch częściach...bo chętnie obejrzałbym final rooms z tych questów xD
|
PoH
A Ja ChCiAlByM zObAcZyC CaLeGo pOhA
JaK MoZeSz tO ZrOb FiLmIk O nIm PlX :) :) :) |
Taki film juz został zrobiony...
|
Troche nie na temat ale wpadł mi do głowy pomysł.
Cichy, podjął byś sie zrobienia poradnika dla magów? Moze byl by to dla ciebie dodatkowy obowiązek ale niewatpliwie jesteś uznawany na forum za autorytet i poradnik pisany przez ciebie cieszył by się popularnością. I druga sprawa bardziej na temat. Kiedy zamierzasz kręcic zakazaną kraine, serpent spawny i spawn hydr na tiquandzie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |