![]() |
jak to nie sa polacy?
|
Cytuj:
od zerka ale pozwalam dodac wam fraga zebyscie mieli radoche;] ps. zerk mnie zabil bo mi sie komp resetnol a nic niemialo wspolnego z dptf no ale leje na to;p |
Hail
edit: wstyd :[
|
Cytuj:
|
w ostatnia noc znacyz no ok 24 byl kolejny masslog od nas padla bodajze 1 osoba:/brawo dla niej:Da od nich chyba 2
|
Oiolosse
plx, zlituj sie, nie przynas wstudu Legi :lol: -.- :evul: †~ Yours Arlen ~† |
Tomashi
Zauważyłem, że jak era zabije kogoś to od razu się chwali. DPFT ostatnio dużo zabija i nie chwalą się tak bardzo. :)
|
Obie gildie sie chwalą...kazdy frag/fragi to nowe posty na tibia.com.A jesli chodzi Ci o chwalenie na tibi...no to zbytnio dpft niema czasu sie chwalic,bo zreguly są offline;p
|
@kurcz
heh kozaczysz jak *** znajac zycie nawed 50 lvlu nie masz . pochwal sie jakiego masz chara :)
|
po 2
kurcz jak kochasz tak tych swoich turtlesow powiedz zeby wyskoczyli na open battle bo my sie nudzimy expimy se kase robimy a oni nieraz zrobia mass loga i kozacy heh i jeszcze oni padaja na tym mass logu ;p ostatnio 2 fragnolem ;p na ich mass logu i niedawno alunir sie wy***al ;p
juz nie bede wspominal ile ludzi u nas lvli na***alo na tej wojnie ;p Rhargar 8 lvli :D Shyan 7 :D Davo 8 :D itp w *** u nas porobili :D a turtle :D ? haha |
A w turtlach 1 lvl zrobił Fosfik :D :)
|
Valais
Powiem ci tak na Arcani nie gram :) Nie powiem ci jaką teraz mam postać ale powiem ci jedynie jaką miałem pierwsza postać wpisz sobie "Kurcz" to zobaczysz :)
|
heh
N/C :D hehehehe
|
Zbliza sie koniec wojny zadnych akcjii poza tymi ML a i to nie wiele daje wiec chyba nie ma co mowic kto wygral :D bo wygrali lepsi i liczniejsi ;]
|
Widze ze Ere wspieraja potajemnie cyklopy :
Sep 29 2005, 06:47:28 CET Killed at Level 134 by a cyclops Dead Alunira. Czyżby jakies potajemny sojusz miedz EZ a Cyklopami xD. |
wojna na arcanii
ja nie jestem za tym zeby pomiedzy nimi toczyla sie wojna bo przez przypadek jakis low lvl bedzie tamtedy przechodzi i moze oberwac od jednej strony jak i od drugiej tak ze ja jestem przeciw (gdyz sam gram na arcanii i moje sie o siebie:9 mimo ze teraz mam bana :evul: )
|
Cytuj:
|
Ja powiedziałem Pier**** Siedzenie w Pzcie i tak Zrobiłem :PPP Zapłaciłem Co Potrzeba i jestem wolny ... Pozdro For Sis :>
|
I to chyba była trafna decyzja :D
@jakubek ~~ juz wiemy ze uzywasz macro pewnie bo za co sie banuje sorkow i drutow na lov lvlach co do deda alunira to pewnie gdzies przechodzil i jakies kicki czy cos podobnego :] |
OK. Kiedy turtle przegrywają? Jak miesiąc temu jeszcze gadałem z fosfikiem, chcąc jej opchnąć wymyślone 5bp sd, to gadała że na pewno wygrają. A dzisiaj co? Dupa :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |