![]() |
OWN3D-k.o-OWN3D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Więc tak, ogólnie rzecz biorąc to samobójstwo porywać się na NG. Jeśli chodzi o PA to na początku rzeczywiscie bylo tego duzo (jak mancu powiedzial walka o wladze na serwie ) ale obecnie to ja się nie spotkałem z PA z ich strony. Jak byłem na nekro to i yunichi i mannow to akceptowali i sie grzecznie pytali kiedy skoncze. Nie mowie ze w NG nie ma PA , pewnie ze sa. Ale ogólnie rzecz biorąc zawsze tak jest przy gildiach rzadzacych. Nam udalo się doprowadzić do sytuacji gdy kumple z rl walczyli ze sobą (na shiverze ). Lepszym rozwiązaniem jest ciągle msgowanie mannowa o tym ze ktos od nich robi PA. Jesli nie bedzie to jego rl friend to go wywali , a jesli bedzie to chociaz w kółko go bedzie upominał. Wojna na tym poziomie szans nic nie zmieni. Lepiej się wezcie za PG i nabijcie porownywalne lvle zeby byly jakies szanse.
pozdro dla obsidianczyków |
@ziom Up
OWN3D-k.o-OWN3D
|
No masz racje tymbardziej ze z mancem moglbym brac 100tne lvl na klate. Ale ja chce nabic sobie 100 lvl zrobic ostatnie questy, dac sobie spokoj z tibia ;] Zobaczymy czy mi sie uda ;]
|
Cytuj:
no ja tez dolaczylem do cultu ale sobie niepogram bo mam bana ( invalid payment ) hyhyhy pozdro Gal'axy. dzieki za zalatwianie pacca :P :P :P :P |
hmmm ....
pozowle sobie cos zaobserwowac .... coraz wiecej nieznanych osob ma plus 50 lvl plus 60 lvl ... ktowie czy to nie rosnie nowa sila servera ;) a co do wojny narazie nikt nie ma szans z NG poki sa razem w jednej gildiii .. ale jakzawsze mowilem wszystkosie zmienia :) i teraz nawet ja nie jestem w NG choc to akurat etz jest element naszego Cyrku :) a za to jest KAtmai :) czlowiek sie wybil :D 86 lvl wbil i do tego 2 mpa 3 mms i 4 rh w domku ma :) niezle co :) a jescze nie tak dawno mial kickniety z servera :) wiec wszytsko sie ludzie zmienia naprawde :) nie am co plakac nad rozlanym mlekiem :) wojny z NG obecnie nikt nie wygra poki sa razem :) iii ... jak to mowi Borgo :) lepiej sie wziasc za PG niz za placz na forum .. pozdrawiam Borgo :) :cup: Sol i :cup: Pitta :) :cup: |
23-11-2005, 23:54
Katmai Ta wiadomość została usunięta przez: Raynold. Powód: Spam Hunted Signed, //Katmai |
Katmai :
nie wiem co tam napisales ... ale kurde usuneli ci posta a zostawili HUNTED prosze sprecyzuj to ;) bo to wychodzi jakby bylo do mnie :D z gory thx ;) hrhrhr GL pozdro dla Borgusia i Sol i PITTA :cup: |
dzis powstala gildia z czesci independes i grinders :) i zaraz ludzie namzyzca powodzenia w wojnie :) kurde jescze sie jedna nie skonczyla a juz druga ma sie zaczac :) boszeeee :P co za ludziska ,,, noobkom to sie nudzi ;) a ansza motto teraz brzmi peace love and Fantasy :) takze nowi ludkowie ejsli macie oakzja zapraszamy na obsidia pomiom wojny z mala garstka osob obsidia sie staje stabilnym i spokojnym serverkiem :) zyzce mielgodnia wszystkim
Katmai : odpsiz na pytanie :) Buziaki dla Borgusia :) i SOL i PITTA Pittbulllaaaa :P |
OWN3D-k.o-OWN3D
|
Kiroy jest bad boy ;p i zaraz bedzie wojna ng vs grinders a kiroy bedzie szpiegiem ;p mueehheh :p :p :p :p
|
ooo katmai umie pisac:P jak cos to poweidzcie jakies fragi i kto bierze udzial w tej wojnie
ja gdybym doszedl do wladzy to bym aktmaiego usunal ;] a tak niewiem jakby sie potoczylo |
OWN3D-k.o-OWN3D
|
co ma byc :D thx galaxy&triki za bana :D
ale juz zalatwilem konto z pacc opchnalem koledze za jakas stara komore ehehe :P jak cos mam Cie w vip to zagadam ;] |
nie rozumiem ataków na Kiroya ... on dopiero co wszedł do Grinders i jest vicem czego nie rozumiem bo wedlug mnie vice kiedy nie ejst potrzebny sie nie dostaje za lvl... ale mgoe sie mylic... chodzi mi po prostu o to ze raczej watpie azeby kiroy mialby byc szpiegiem dla NG... atakow na katmaia tez nie rozumiem :Podcierpial koels swoje teraz pnie sie do gory a wy sie czepiacie -.-
P.S. pisanie pozdro w kazdym albo w co drugim poscie uwazam za glupie pozdro dla uzytkownikow forum :) (bo po co sie rozpisywac?) |
OWN3D-k.o-OWN3D
|
a pozatym kilka pozstow wyzej nieduzo pisal ze cos tam cos ze to ze odszedl z ng to kolejny etap czego tam czegos znajde to zrobie edita :D
yehehe :D " ...ale jakzawsze mowilem wszystkosie zmienia i teraz nawet ja nie jestem w NG choc to akurat etz jest element naszego Cyrku a za to jest KAtmai..." |
OWN3D-k.o-OWN3D
|
Ale głupoty tu piszecie... ;(
Signed, //Katmai |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:06. |