![]() |
Cytuj:
Poza tym Feifna SAM wypowiedzal wojne NAM, nie MY JEMU. Rozumiesz na czym polega roznica? Jesli ktos wypowiada wojne to sie niech nie spodziewa, ze przeciwnik bedzie siedzial w dp i czekal az spor sam sie rozstrzygnie. Nie, nie, ten kto zyska przewage lvlowa i ogolnie swobode grania wygrywa potyczke. My, przeszkadzajac wam w expieniu zmniejszalismy ta przewage. Krotko mowiac, wykruszyliscie sie, "wojna" jest skonczona. |
A są jakieś multimedia (zdjęcia bądź filmy) z tej wojny?
|
Cytuj:
:evul: CATCH ME IF YOU CAN, N00B! :evul: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Omg... Wole już tego nie komentować ,robie się z tego niezłe zamieszanie :p
Pozdro :Usar |
Cytuj:
a ja na 43 lvl mam 26 skill w shieldzie i 39% do 27 :) |
Cytuj:
|
Moga byc dlugie. Daj tutaj linka
EDIT:Sory juz nie musisz wlasnie znalazłem na Tibicams.com:) |
Swego czasu pytałem Rankora czy będzie reaktywacja DB. Jest i odrazu o nich głośno ;p Brać z nich przykład prosze, ludzie którzy pomimo porażki i rozpadu potrafią się podnieść ;]
|
Cytuj:
|
Wtf??
Rondelman Możesz mi wyjaśnić Dlaczego 2 ludzi z mojej gildi zostało Za******** Przez Twoich Kumpli Praxiana I Firenze Bellator'a??
Kur*** To Już Przechodzi Ludzkie Pojęcie... X( Po Co oni Ich za***a**?? I Tak Już tylu ludzi przez was padło X( pozdro :W****iony Usar |
Cytuj:
|
[quote=Arthas The Keeper]Rondelman Możesz mi wyjaśnić Dlaczego 2 ludzi z mojej gildi zostało Za******** Przez Twoich Kumpli Praxiana I Firenze Bellator'a??
Kur*** To Już Przechodzi Ludzkie Pojęcie... X( Po Co oni Ich za***a**?? I Tak Już tylu ludzi przez was padło X( czytaj forum na tibia.com.jest topic o tym że Praxain czegoś tam się wku*** i miał ochote dostać bana za unjusty i walił kogo popadnie:):):) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rondel to pajac
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"pare" czyli ile? 5 starczy? 1. Rondel to pajac 2. Rondel to pajac 3. Rondel to pajac 4. Rondel to pajac 5. Rondel to pajac |
Cytuj:
|
Ogorek: Naprawde, znalezienie twojego chara to priorytet, bo niemam co robic tylko szukac idiotow...
P.S. Masz łeb jak kontuzjowana truskawka Signed Rondel |
@Ogórek Twoj nik z tibii to nietylko ten co podales ale takze Lake'of Ghosts. Skad wiem? zapomniales ze po odejsciu Bentero wkleiles na to forum ss jak widzisz spiacego Bentero. Dobrze ze sobie przypomnialem :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51. |