Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57407)

Hoopek 06-12-2005 12:44

[quote=Zaan of Araghoth tiobai.com [/QUOTE]

Nieznam takiej stronki :D

Moze moze moze a moze nie ;]

Pan Rzodkiewka 06-12-2005 12:52

Jeśli na wszystkich servach są te mass kicki to na 100% juz niedługo będzie up-date.

Matekneo 06-12-2005 12:57

Tak sa mass kicki, udalo mi sie z 5x po nich wbic i bylo wtedy z 10 osobo on-line na servie. Wydaje mi sie ze update dzisiaj wieczorem zawita(albo wczesniej)... niestety... :(:(:(

Krzy_ek 06-12-2005 13:04

na saphirze zalogowalem sie i zeby ruszyc sie jedna kratke 30 sec czekalem-.- mysle ze update nadchodzi^^

Pan Rzodkiewka 06-12-2005 13:04

Jak to niestety??? To chyba dobrze zer bedzie update. Co do pory to wydaje mi sie ze juz niedlugo nastapi.

Sir Patologia 06-12-2005 13:06

Albo to Update (mało prawdopodobne, bo CipSoft by o to poinformnował, rozumiecie ty na Demonkach a tu mass kick :/), albo mają problemy. Jak obstawiam przy opcjii 2, ale mogę się mylić.
@down
Nie
@EDIT
A nie mówiłem, all już normal.

Evil Maul 06-12-2005 13:07

Dziala wam tibia.com teraz :> ?

sierbador 06-12-2005 13:10

Tibia.com Hula, a na harmonie ni moge się lognąć!!:D

Pan Rzodkiewka 06-12-2005 13:13

Sir Patologia chyba miales racje. Cipsoft ma jakies problemy. Wlasnie udalo mi sie wbic na celeste i co sie okazalo??? Zostalo mi 20hp. Na szczęście jest cos takiego jak exura :D

pawepek 06-12-2005 13:48

:) juz bym se pograł:D
A i ejdno pytanie, wie ktos jakie nowe terany maja wprowadzic (odrazu mówie ze czytałem temat od początku:D) "słyszałem" ze maja tiquande ulepszyc i z senji zrobic miasto ale co do tej lodowej wyspy to moje wątpliwosci juz ktos w tym temacie rozwiał... pozostaje eszcze tylko sprawa rzekomego ulepszenia tiquandy :D

Walamanczas 06-12-2005 13:48

lag

ja gram na oytherze zero lagów

Gredius 06-12-2005 13:50

Miejmy nadzieję, że to jednak przygotowania do update'u. Jeśli były by to problemy techniczne to up może się przeciągnąć w czasie. Żeby tylko Świąteczny Update nie ominął świąt ;) .
Co do nowości jakie ma przynieść up to mi nie przeszkadzają o ile nie okaże się, że Faccom mana rośnie tylko 2 razy szybciej niż teraz (PACC x4). Zrobie sobie maga, przetestuje i będę wiedział czy mi się podoba.

Michael Jackson 06-12-2005 13:54

Czy ktos sie orietuje jak bedzie leciec hp knightowi i jak bedzie mana leciec i ile trzeba spalic many na m lvl????

Sir Tibiak 06-12-2005 14:20

@UP
Ty chyba specjalnie chcesz sie skompromitować. -.-

Gredius 06-12-2005 14:40

Wiem, że nawet święty Mikołaj nie wiem kiedy będzie update ;) , ale chciałem się dowiedzieć od tutorów jak idzie test. Jest dużo błędów? Jaką częśc terenów sprawdziliście? Istnieją jakieś większe błędy które nie zostały jeszcze usunięte? Jak tutorzy oceniają test i jak długo jeszcze (według nich) powinien trwać?
Jeśli te informacje nie są objęte wielką tajemnicą to prosze o odpowiedź.

Thim'heel 06-12-2005 14:48

Wie ktos juz moze kiedy bedzie update i czy beda nowe servery :P

Gredius 06-12-2005 15:08

Tak ja wiem. Nie pisałem bo myślałem że nikogo to nie obchodzi, nikt nie jest ciekawy, ale twój post dał mi do myślenia i zaraz wyjawie tą tajemnice o której nikt nie wiem...

Mam nadzieje, że aluzja została poprawnie zrozumiana. Jak ktoś będzie wiedział i chciał to powie.

Lord Antrak 06-12-2005 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thim'heel
Wie ktos juz moze kiedy bedzie update i czy beda nowe servery :P

32 Grudnia bedzie update... po co sie pytas zskoro jzu nie jedna osoba sie o to pytal ai nie jedna dostala odpowiedz ze NIEWIADOMO!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gredius
Miejmy nadzieję, że to jednak przygotowania do update'u. Jeśli były by to problemy techniczne to up może się przeciągnąć w czasie. Żeby tylko Świąteczny Update nie ominął świąt ;) .
Co do nowości jakie ma przynieść up to mi nie przeszkadzają o ile nie okaże się, że Faccom mana rośnie tylko 2 razy szybciej niż teraz (PACC x4). Zrobie sobie maga, przetestuje i będę wiedział czy mi się podoba.

Czytales temat od pocztaku i wesz co to znacyz 4x szybciej?? A facc nie zrobia ze 2x szybciej bo pormocja juz jets ograniczeniem!!

Kethil 06-12-2005 15:40

Update wyglada ciekawie pod wzgledem grafiki jak i wprowadzeniu nowych zmian dla kazdej profesji.

Polacy ktorzy wybieraja sie na new servy zalecam wybrac "Drugi server PvP Germany" Tak zeby sie zorganizowac :evul:

Sir Patologia 06-12-2005 16:09

Cytuj:

A facc nie zrobia ze 2x szybciej bo pormocja juz jets ograniczeniem!!
Trochę cię nie rozumiem, ale faktem jest, że mogliby zrobić dla Facca wolniej bo to pasożyty. Zamiast uczciwie płacić za towar i utrzymanie serwów jadą z kasy Pacc.
@Edit
@Off
Ładny mam podpis :) (Joke)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22.