![]() |
[quote=Zaan of Araghoth tiobai.com [/QUOTE]
Nieznam takiej stronki :D Moze moze moze a moze nie ;] |
Jeśli na wszystkich servach są te mass kicki to na 100% juz niedługo będzie up-date.
|
Tak sa mass kicki, udalo mi sie z 5x po nich wbic i bylo wtedy z 10 osobo on-line na servie. Wydaje mi sie ze update dzisiaj wieczorem zawita(albo wczesniej)... niestety... :(:(:(
|
na saphirze zalogowalem sie i zeby ruszyc sie jedna kratke 30 sec czekalem-.- mysle ze update nadchodzi^^
|
Jak to niestety??? To chyba dobrze zer bedzie update. Co do pory to wydaje mi sie ze juz niedlugo nastapi.
|
Albo to Update (mało prawdopodobne, bo CipSoft by o to poinformnował, rozumiecie ty na Demonkach a tu mass kick :/), albo mają problemy. Jak obstawiam przy opcjii 2, ale mogę się mylić.
@down Nie @EDIT A nie mówiłem, all już normal. |
Dziala wam tibia.com teraz :> ?
|
Tibia.com Hula, a na harmonie ni moge się lognąć!!:D
|
Sir Patologia chyba miales racje. Cipsoft ma jakies problemy. Wlasnie udalo mi sie wbic na celeste i co sie okazalo??? Zostalo mi 20hp. Na szczęście jest cos takiego jak exura :D
|
:) juz bym se pograł:D
A i ejdno pytanie, wie ktos jakie nowe terany maja wprowadzic (odrazu mówie ze czytałem temat od początku:D) "słyszałem" ze maja tiquande ulepszyc i z senji zrobic miasto ale co do tej lodowej wyspy to moje wątpliwosci juz ktos w tym temacie rozwiał... pozostaje eszcze tylko sprawa rzekomego ulepszenia tiquandy :D |
lag
ja gram na oytherze zero lagów
|
Miejmy nadzieję, że to jednak przygotowania do update'u. Jeśli były by to problemy techniczne to up może się przeciągnąć w czasie. Żeby tylko Świąteczny Update nie ominął świąt ;) .
Co do nowości jakie ma przynieść up to mi nie przeszkadzają o ile nie okaże się, że Faccom mana rośnie tylko 2 razy szybciej niż teraz (PACC x4). Zrobie sobie maga, przetestuje i będę wiedział czy mi się podoba. |
Czy ktos sie orietuje jak bedzie leciec hp knightowi i jak bedzie mana leciec i ile trzeba spalic many na m lvl????
|
@UP
Ty chyba specjalnie chcesz sie skompromitować. -.- |
Wiem, że nawet święty Mikołaj nie wiem kiedy będzie update ;) , ale chciałem się dowiedzieć od tutorów jak idzie test. Jest dużo błędów? Jaką częśc terenów sprawdziliście? Istnieją jakieś większe błędy które nie zostały jeszcze usunięte? Jak tutorzy oceniają test i jak długo jeszcze (według nich) powinien trwać?
Jeśli te informacje nie są objęte wielką tajemnicą to prosze o odpowiedź. |
Wie ktos juz moze kiedy bedzie update i czy beda nowe servery :P
|
Tak ja wiem. Nie pisałem bo myślałem że nikogo to nie obchodzi, nikt nie jest ciekawy, ale twój post dał mi do myślenia i zaraz wyjawie tą tajemnice o której nikt nie wiem...
Mam nadzieje, że aluzja została poprawnie zrozumiana. Jak ktoś będzie wiedział i chciał to powie. |
Cytuj:
32 Grudnia bedzie update... po co sie pytas zskoro jzu nie jedna osoba sie o to pytal ai nie jedna dostala odpowiedz ze NIEWIADOMO!! Cytuj:
|
Update wyglada ciekawie pod wzgledem grafiki jak i wprowadzeniu nowych zmian dla kazdej profesji.
Polacy ktorzy wybieraja sie na new servy zalecam wybrac "Drugi server PvP Germany" Tak zeby sie zorganizowac :evul: |
Cytuj:
@Edit @Off Ładny mam podpis :) (Joke) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |