![]() |
HAHA!! :D...no Nadrill pierwszy raz się zaśmiałem tak szczerze czytając twoje paski :D(najlepszy odcinek :D...bo głupi :D) Good job!
|
Buhahah
Ty to czasem kładziesz na ziemie.
http://img49.imageshack.us/img49/8901/ferumbga9.png |
ten ostatni pasek jest najlepszym jaki kiedykolwiek zrobiłeś :D leżę na ziemi i śmieję się już od paru minut... :D oby tak dalej!
|
Muahahahah ostatni jest najlepszy xD
|
Lol. Niezłe :D Odcinek = 10000666/10. Dawaj więcej już teraz!!! Pierwszy odcinek który spowodawał ,że się turlam po podłodzę.
|
Zaayebisthe!
Koffa tfoje pazki! Mor plaxor or chónt na majnie! |
O w mordę ten kawałek rox :P akurat gdy do czytałem to piłem colę i się trochę zakrztusiłem ^^ już od dobrych 30 min nie mogę przestać rechotać. Oby tak dalej
Jeszcze muszę zetrzeć tą pieprzoną colę z monitora bo już zaczyna się przeżerać do środka. |
Wena odeszła cicho, a wróciła z hukiem i bębnami! xD
Przypomnialo mi sie hasło do postaci rulez! :D 8o :D 8o :D Wooohooo! Czekam na następny - może coś z Anihillator room? [tak tylko mowie, nic nie mam na mysli] :P |
Nie no nadrill Jedno do powiedzenia mam...
100/10:cup: :cup: :cup: :cup: |
hehe.
Specjalnie ostatnie 2 odcinki byly malo śmieszne, oczywiście nie bierz sobie tego do serca, żeby puścic taką "bombe".:D :D :D |
wyje*isty stripe ;p
|
buahahahhaha to mnie rozwalilo :D :D :D
|
nadrill gdzie nastepna czesc? bo najpierw tylko żartowałem na gg ale teraz cie na prawde reportne do raynolda..
@down: przetłumacz blz.. |
Det är mycket god! (no co, trza sie yntelygencyja i znajomoscia jezykow popisac... szczegolnie ze zdanie to bylo bardzo trudne, skomplikowane i zlozone)
|
Ten fake mnie zrzucił z krzesła. Teraz mam rozwalone oparcie. :<
@2up Może Pyton nam przetłumaczy? |
Hahahahahahbahahahahahahahahhahahahahaha :D :D :D :D
Rozwaliles mnie tym!! Twoj best pasek!!! We want more!:D :D :D :D Best odcinek... |
Nie no fajnie ale cos mi to przypomina ;) może Bundza? tez go lubie xD
|
Fake będzie niedługo, bo przez ten tydzień nie miałem czasu. Teraz jest łikend i może zdążę zrobić.
:< |
:D :D :D :D :D :D <spada z krzesła>
Wyje**ny pasek w kosmos =] Ten ostatni mnie rozwalił heheheh xD |
pwn3t
Wysylasz mi 4 dychy za krzeslo :< |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |