![]() |
hmmm..
Gonzalez Jak oceniasz szanse... hmmm mysle ze wojna jak bedzie.. to bedzie bardzo ciekawa kazda ze Stron ma po rowne szanse... ale czy Thaldus jak bedzie w Tk myslisz ze ubije Relyt ca??
|
Gonzo i jeszcze My :D do wojny.
Gildi pomidorow jush nie ma ,Duzo osub odeszlo z tuath np:traxton,rhaluds, Wiec mamy duze szase Czemu Akurat Thaldus ma byc w tK? moze nie bedzie nigdzie i nie bedzie gral udzialu w wojine:P |
Co do Thaldusa nie powiem wam nic, bo za duzo nie mozecie wiedziec ;)
A co do szans, są one duże, ale raczej o open battle nie ma mowy...- z wiadomych przyczyn.. |
Hehe
teraz jak macie aimbota, bedzie jeszcze latwiej ubic tych bociarzy.
gonzalez, jak chcesz, moge ci pomoc, daj tylko invita do siebie. chociaz zadnej wojny i tak nie bedzie. a na forum niewiele pisze. random pk i tak pozostanie. _/Pandoria |
Cytuj:
Czytajcie uważnie posty! Napisałem że wojna będzie- nie open battle, I że niedługo powstanie post na forum tibia.com także spokojnie..:) |
21:11 Warning! The murder of Sergeant Baxter was not justified.
8o 8o 8o huahauhauahuahauhau :D:D |
Hehe
2 Fragi naraz najpierw Baxter pozniej Xenzer . Xenzer sam nam w Trapa wszedl :D
|
GO GO GO POWER RANGERZ1!11!!1
Na ch** wy na tej pandori jescze wogule gracie na kija tam wogule 1 minuta jest waste time chyba ze ubic szweda idzesz to nie xd war blx :) |
@Slimexx
Zamknij pape. @war nareszcie cos sie dzieje. |
xDDDddDDdddD
Więcej takich akcji Poprosze =)
gdyby Polacy walczyli tak jak my dzisiaj to szwedzi nie stanowili by dla nas żadnego zagrożenia... to są cfffffaniaki popatrzcie na Xenzera koksa sam wpadł w trapa i postał w nim około 10 sekund // póżniej Huggarn przybiegł ale co byśmy mu zrobili ... chłopak się zorał i uciekł __________________________________________________ ___________ ...wszyskie akcje fachowe kojarzą się z Krakowem |
|
jak macie w planach jakies akcje ( a slyszalem, ze jutro ), to napiszcie na kogo itp.
gonzales, powiedz linkowi ( innym tez ) zeby sie tu udzielali. btw macie jakies ssy? |
Cytuj:
|
HUGGARN NEXR :> PADL HUEHU
Aug 03 2006, 00:51:30 CET Killed at Level 137 by Gauwartt'Eye and by Evelgest |
-.-
Drooogi Brozynie w obecnej chwili Każda pomoc jest nam potrzebna
btw. Ciekawe jak padł Huggarn ;> |
Brozyn, ja wiem, ze mnie nie lubisz, ale jak bedziesz chcial, zeby ktos cie z trapa wyciagnal ( w razie czego ), to twoja obecna reakcja jest niezrozumiala.
@up Pingowali go ; >. |
Mogłem miec fraga na Huggarnie tylko ze nie wierzylem temu ~Eye myslalem ze to jakis podstęp- teraz trzeba byc czujnym;)
|
Cytuj:
|
Smardek
Aug 03 2006, 17:36:55 CET Killed at Level 103 by Yaltar Ascalioth 4:2 |
Mitghar
Gdyby babcia miala wąsy to by był dziadek to tyle na wyciaganie z trapu brozyna..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |