Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Ptak~ 23-07-2006 02:18

aff, i tu sie mylisz. ja nie mam "pleców" i sobie radze :p no czasem Sol pomoze, czasem Kiroy, czasem Angatevon...ale to wszystko sa znajomosci nabyte na tym serwerze wiec..^^

Ghost111 23-07-2006 02:21

Mnie nie powinno sie traktowac jako "plecy" bo ja nie mam nic od powiedzenia tutaj :p Ale staram sie pomagac w miare mozliwosci ;)

Ptak~ 23-07-2006 02:23

ja nie traktuje Cie jako plecy, raczej jako przyjaciela, mentora :] a jutro, tzn dzisiaj idziemy do Kha'zeel + gadac z npc :p (o Kha'zeel :s) skonczylo sie PGowanie! za RPG sie trzeba brac ;)

edit:
"o"
owoce wyprawy :]
wiem ze to nie temat ze zdjeciami, ale moze ktos akurat jest zainteresowany ;)
http://i67.photobucket.com/albums/h3...s/b3a665e1.jpg

http://i67.photobucket.com/albums/h3...s/995cd1e9.jpg

ewrybady teleporter ;f

Ptak~ 23-07-2006 20:28

moge powiedziec ze prawdy w tym prawdopodobnie ZERO ;) ja przez chwile podejrzewalem, ze jest to quest na Rubin Duszy(Soul Ruby), ktory mialby spelniac funkcje small ruby w HoTA, tyle ze z nieograniczonym czasem uzytku ;) ale nie wiem czy w to wierzyc czy nie...

Ptak~ 24-07-2006 10:57

Nie interesuje Cię to ? Nie czytaj 8o

Jeśli dla Ciebie gra jest tylko expieniem i PK, to jesteś poprostu kolejnym dzieciakiem, który w nią grać nie powinien. To, co my z Angatevonem robimy, nazywa sie ROLEPLAYING, zapamiętaj to słowo, kiedyś może sie przydać ;) Idąc dalej tym tropem, docieramy do miejsca, w którym Tibia utraciła swoją część RPG - zespoilowania questow. A my znaleźliśmy miejsce, o którym żaden z nas nie wie zupełnie nic. Więc snujemy domysły, czy to może quest, na co i tak dalej i tak dalej. Dla Ciebie z kolei quest to wybicie spawnu i wziecie nagrody. Zrób choćby Banshee Quest bez spoilera, a zobaczysz, że jest to o wiele przyjemniejsze, bo zrobiłeś coś sam, doszedleś do czegoś. No ale o czym ja mówie, przecież Ty chcesz expić, PKować i gadać z ludźmi podobnymi do siebie. Przez takich jak Ty ta gra traci bądź już utraciła część RPG, ktorą kiedys napewno miała, bo ja jeszcze pamietam te czasy ;)
Skończyłem.

Nie trzaskaj drzwiami, boli mnie dzisiaj głowa.

Kuan Ti 24-07-2006 11:11

BRAWA:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: TO jest dla mnie prawdziwy tibijczyk a nie ten co tylko expi:D Jeszcze raz brawa dla Suv~

Ghost111 24-07-2006 12:24

Fakt exploracja nieznanych terenow odkrywanie coraz to glebszych zakamarkow tombow, znajdowanie tajemniczych poratali i teleportow potrzymuje charakter RPG tej gry i jest to napewno nie mniej interesujace niz pkowanie, choc przyznam sie ze dobry pking w teamie zgranych i zaufanych przyjaciol tez ma swoj smaczek :p
Wlasciwie to od tego mamy tysiace OTSow ale jednak OTS to nie te same emocje co w prawdziwej tibi :]

Zakwas 24-07-2006 15:59

Co do tych screenow to juz tam bylem dawno temu, z tego co wiem to jest niedokonczony qest i ma to zwiazek z brama miedzy ank, a darashia.
I od temtego czasu jak zwidzilem ten teren zrezygnowalem z tego jak sie pozbyc tych mwali.

Na hiberni mielismy team i kminilismy jak dosc do bazyliszka all npc i nic ( chyba sa potrzebne Soft Bootsy) , i jeszcze zostala pustynia tam do 1 skrzynki nie moge dojsc (podobno tam jest Horned Helmet ale to jedna plotka z wielu).

to tyle pozdro.

Ghost111 24-07-2006 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zakwas
Co do tych screenow to juz tam bylem dawno temu, z tego co wiem to jest niedokonczony qest i ma to zwiazek z brama miedzy ank, a darashia.
I od temtego czasu jak zwidzilem ten teren zrezygnowalem z tego jak sie pozbyc tych mwali.

Na hiberni mielismy team i kminilismy jak dosc do bazyliszka all npc i nic ( chyba sa potrzebne Soft Bootsy) , i jeszcze zostala pustynia tam do 1 skrzynki nie moge dojsc (podobno tam jest Horned Helmet ale to jedna plotka z wielu).

to tyle pozdro.

;( A juz mielismy nadzieje z Suvem ze moze cos z tego bedzie ale niestety wszyscy mowia ze to tylko tak dla "picu" te tp i m walle , ze nie ma tam nic :confused: .Cuz chyba trzeba sobie dac spokoj...Choc moze po nadchodzcym updacie bedzie warto sie znow tam wybrac ;)

Nirvy 24-07-2006 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~
Nie interesuje Cię to ? Nie czytaj 8o

Jeśli dla Ciebie gra jest tylko expieniem i PK, to jesteś poprostu kolejnym dzieciakiem, który w nią grać nie powinien. To, co my z Angatevonem robimy, nazywa sie ROLEPLAYING, zapamiętaj to słowo, kiedyś może sie przydać ;) Idąc dalej tym tropem, docieramy do miejsca, w którym Tibia utraciła swoją część RPG - zespoilowania questow. A my znaleźliśmy miejsce, o którym żaden z nas nie wie zupełnie nic. Więc snujemy domysły, czy to może quest, na co i tak dalej i tak dalej. Dla Ciebie z kolei quest to wybicie spawnu i wziecie nagrody. Zrób choćby Banshee Quest bez spoilera, a zobaczysz, że jest to o wiele przyjemniejsze, bo zrobiłeś coś sam, doszedleś do czegoś. No ale o czym ja mówie, przecież Ty chcesz expić, PKować i gadać z ludźmi podobnymi do siebie. Przez takich jak Ty ta gra traci bądź już utraciła część RPG, ktorą kiedys napewno miała, bo ja jeszcze pamietam te czasy ;)
Skończyłem.

Nie trzaskaj drzwiami, boli mnie dzisiaj głowa.

Jeżeli to mnie dotyczyło to Ty się uspokój bo nie powiedziałem ironicznie tylko naprawde zainteresowało mnie to. Jak to nie było do mnie to loz.

Jane 24-07-2006 21:07

Apopro drugiego screenshota zamieszczonego przez Ptak'a( cytuje "aff jak tam wejsc" ;) ), - ten teleport to wyjscie/wejscie do forbidden landu. Teren w Port Hope niedaleko miasta malp za Palisada.

Misterio 24-07-2006 22:37

No i stalo sie przesladowca wielu Polaków wrescie padl ; )
Meraz
Jul 24 2006, 21:32:26 CET Killed at Level 114 by Evo'Hawk
and by Pekka Pilskjutare
Moze poszukam jakiegos filmiku jesli wogule jest, ale narazie expie ; )

Zakwas 25-07-2006 11:37

O to moj skromny adv ;^)
[IMG]http://i3.photobucket.com/albums/y56...l/dff2cd42.jpg[/IMG]

Jane 25-07-2006 12:29

Piekny Screen:)

Pozazdroscic levelu i pomysłu na podkreslenie advancu.

Gratulacje!

Szaryy 25-07-2006 12:34

@zakwas powiem tylko jedno: Rzadzisz
@misterio hahahahahahahahahhaha nareszcie ;]

Mustangus 25-07-2006 12:52

zaku!!

BIG gratZ !!!!

:D:D:D:D:D:D:D

Ptak~ 25-07-2006 14:14

gratz Zak :> a czemu mnie na screenie nie ma ?:D

Misterio 25-07-2006 18:33

Graty Zakwas ; ) Teraz zycze powodzenia na Anni i DH ; P

Zakwas 25-07-2006 19:49

Thx babys =*
[oby ten ani udany :^) ]

Ptak~ 25-07-2006 23:10

a z kim idziesz ?:]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39.