![]() |
aff, i tu sie mylisz. ja nie mam "pleców" i sobie radze :p no czasem Sol pomoze, czasem Kiroy, czasem Angatevon...ale to wszystko sa znajomosci nabyte na tym serwerze wiec..^^
|
Mnie nie powinno sie traktowac jako "plecy" bo ja nie mam nic od powiedzenia tutaj :p Ale staram sie pomagac w miare mozliwosci ;)
|
ja nie traktuje Cie jako plecy, raczej jako przyjaciela, mentora :] a jutro, tzn dzisiaj idziemy do Kha'zeel + gadac z npc :p (o Kha'zeel :s) skonczylo sie PGowanie! za RPG sie trzeba brac ;)
edit: "o" owoce wyprawy :] wiem ze to nie temat ze zdjeciami, ale moze ktos akurat jest zainteresowany ;) http://i67.photobucket.com/albums/h3...s/b3a665e1.jpg http://i67.photobucket.com/albums/h3...s/995cd1e9.jpg ewrybady teleporter ;f |
moge powiedziec ze prawdy w tym prawdopodobnie ZERO ;) ja przez chwile podejrzewalem, ze jest to quest na Rubin Duszy(Soul Ruby), ktory mialby spelniac funkcje small ruby w HoTA, tyle ze z nieograniczonym czasem uzytku ;) ale nie wiem czy w to wierzyc czy nie...
|
Nie interesuje Cię to ? Nie czytaj 8o
Jeśli dla Ciebie gra jest tylko expieniem i PK, to jesteś poprostu kolejnym dzieciakiem, który w nią grać nie powinien. To, co my z Angatevonem robimy, nazywa sie ROLEPLAYING, zapamiętaj to słowo, kiedyś może sie przydać ;) Idąc dalej tym tropem, docieramy do miejsca, w którym Tibia utraciła swoją część RPG - zespoilowania questow. A my znaleźliśmy miejsce, o którym żaden z nas nie wie zupełnie nic. Więc snujemy domysły, czy to może quest, na co i tak dalej i tak dalej. Dla Ciebie z kolei quest to wybicie spawnu i wziecie nagrody. Zrób choćby Banshee Quest bez spoilera, a zobaczysz, że jest to o wiele przyjemniejsze, bo zrobiłeś coś sam, doszedleś do czegoś. No ale o czym ja mówie, przecież Ty chcesz expić, PKować i gadać z ludźmi podobnymi do siebie. Przez takich jak Ty ta gra traci bądź już utraciła część RPG, ktorą kiedys napewno miała, bo ja jeszcze pamietam te czasy ;) Skończyłem. Nie trzaskaj drzwiami, boli mnie dzisiaj głowa. |
BRAWA:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: TO jest dla mnie prawdziwy tibijczyk a nie ten co tylko expi:D Jeszcze raz brawa dla Suv~
|
Fakt exploracja nieznanych terenow odkrywanie coraz to glebszych zakamarkow tombow, znajdowanie tajemniczych poratali i teleportow potrzymuje charakter RPG tej gry i jest to napewno nie mniej interesujace niz pkowanie, choc przyznam sie ze dobry pking w teamie zgranych i zaufanych przyjaciol tez ma swoj smaczek :p
Wlasciwie to od tego mamy tysiace OTSow ale jednak OTS to nie te same emocje co w prawdziwej tibi :] |
Co do tych screenow to juz tam bylem dawno temu, z tego co wiem to jest niedokonczony qest i ma to zwiazek z brama miedzy ank, a darashia.
I od temtego czasu jak zwidzilem ten teren zrezygnowalem z tego jak sie pozbyc tych mwali. Na hiberni mielismy team i kminilismy jak dosc do bazyliszka all npc i nic ( chyba sa potrzebne Soft Bootsy) , i jeszcze zostala pustynia tam do 1 skrzynki nie moge dojsc (podobno tam jest Horned Helmet ale to jedna plotka z wielu). to tyle pozdro. |
Cytuj:
;( A juz mielismy nadzieje z Suvem ze moze cos z tego bedzie ale niestety wszyscy mowia ze to tylko tak dla "picu" te tp i m walle , ze nie ma tam nic :confused: .Cuz chyba trzeba sobie dac spokoj...Choc moze po nadchodzcym updacie bedzie warto sie znow tam wybrac ;) |
Cytuj:
Jeżeli to mnie dotyczyło to Ty się uspokój bo nie powiedziałem ironicznie tylko naprawde zainteresowało mnie to. Jak to nie było do mnie to loz. |
Apopro drugiego screenshota zamieszczonego przez Ptak'a( cytuje "aff jak tam wejsc" ;) ), - ten teleport to wyjscie/wejscie do forbidden landu. Teren w Port Hope niedaleko miasta malp za Palisada.
|
No i stalo sie przesladowca wielu Polaków wrescie padl ; )
Meraz Jul 24 2006, 21:32:26 CET Killed at Level 114 by Evo'Hawk and by Pekka Pilskjutare Moze poszukam jakiegos filmiku jesli wogule jest, ale narazie expie ; ) |
O to moj skromny adv ;^)
[IMG]http://i3.photobucket.com/albums/y56...l/dff2cd42.jpg[/IMG] |
Piekny Screen:)
Pozazdroscic levelu i pomysłu na podkreslenie advancu. Gratulacje! |
@zakwas powiem tylko jedno: Rzadzisz
@misterio hahahahahahahahahhaha nareszcie ;] |
zaku!!
BIG gratZ !!!! :D:D:D:D:D:D:D |
gratz Zak :> a czemu mnie na screenie nie ma ?:D
|
Graty Zakwas ; ) Teraz zycze powodzenia na Anni i DH ; P
|