![]() |
Cytuj:
Tak na marginesie ja tez tego nie ogarniam. Powiem wiecej: nawet jakbym myslal z pol roku bym nie wymyslil ze mozna oglosic pokoj z RoMem. Dziwne ale Raks Ninja i Ryin~ tez chyba tego nie ogarniaja, bo gildie zmienili ;O Eny. |
@up:
Raks zmienił bo nie ma zamiaru mieć peace z ROMem, za to Ryin~ zawsze był w FAG/DM nic sie nie zmieniło. /J |
jojo mylisz sie bo na jakies 3 godziny bylem w Rot XDD,a czemu wrocilem do DM? bo nie po to pol roku gnilem na vent i na innych charach tylko po to zeby wyjsc z wara za frytki i kolesi na lodzie zostawic
|
No, chyba że tak xD 3 godzin to nawet i ja mogłem nie zauważyć :P w każdym razie, peace z RoMem przez RoT jest śmieszny :P No ale, zobaczymy jak długo : )
/J |
Cytuj:
jak dalej pojdzie to RoT dolaczy do RoMu i beda bic DM |
@up:
No dlatego mówie że śmieszny peace, jeśli z DM pare jednostek uciekło do RoT a teraz robi z nimi peace, toż to idiotyzm, no ale ... /J |
hrhr
"Na co wam ROM ? sami sie powybijajcie :- ) " (kidler to chyba wymyslil)
W sumie jesli do ROM dolaczy ROT to napewno to bedzie troche wiecej sily... Ale juz Fast'Molt 153 + Zevs dobija 140 , + Vanhalo , mastro , lukcik i kilku inny sorcow to juz napewno jest sd power ... ale wkoncu to palle wygrywaja wojny :P . Elo~~ yours Hunter btw.Vesz dostal invita do ROT |
Ey, to że RoT ma peace z RoMem to nie znaczy że do niego dołączy, ogarnij sie ;S Ja myśle że albo RoT bardzo szybko zniknie, albo peace sie skończy i będzie tak jak było ...
/J |
Cytuj:
|
W przeciwienstwie do polakow ,szwedzi mysla chociaz duzo z tego rozejmu im nie wyjdzie..
Ciekawe jestem ttylko jak dlugo ten rozejm bedzie trwac ^.- Nie bic Vesz'a bo w*pierd*l dostaniecie xD |
Vakedi
Sep 21 2006, 23:51:35 CEST Killed at Level 85 by Lecther Tirado and by Lagurus nie wiem co to ma znaczyc? :P |
Tzn. ze pojawia ci sie na ekranie magiczny napis You are dead.
|
to akurat wiem... ale ciekaw jestem czemu im na to pozwoliliscie??
i nie poniesli kary Btw Beru Senwin Sep 22 2006, 14:09:11 CEST Died at Level 112 by a hero |
Czemu im na to pozwoliliscie?! Czemu nie poniesli kary?! Skandal! Hahaha, jakie oburzenie! Hahaha... Przyznaj sie, ile masz lat? ;)
A tak na marginesie, to tylko gra, zebys czasem za zawal nie kipnol patrzac na te fragi. |
Nie bądź cyniczny ... zachowaj komentarze dla siebie, bo Ciebie wyśmiewać za drętwe teksty też można ... nie lubie jak ktoś tak sobie drwi, zrób to w myśli, olej posta.
/J |
16:41 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay.
16:44 Quara emerged from the sea to attack Liberty Bay. |
@Kidlex Masz moze jakies wiesci, czy RoM cos planuje? Bo temat upada xD
@Jojo Z jakiej dzielnicy Szczecina jestes? :p /Eny. |
Cytuj:
podpowiedź, tam gdzie jedzą takich jak Ty ^^ /Q |
Cytuj:
P.S Słoneczne?xD |
Cytuj:
/Q |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |