Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe Questy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85601)

Vandar Tokare 21-07-2006 12:09

Mam pytanie : Co to jest Ferumburas. Mało gram, nie słyszałem o czymś takim i nie wiem.:) Prosze o odpowiedż;)

neutralny16 21-07-2006 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandar Tokare
Mam pytanie : Co to jest Ferumburas. Mało gram, nie słyszałem o czymś takim i nie wiem.:) Prosze o odpowiedż;)

przeczytaj poprzednie komentarze...tam jest wszystko,ba nawet ss jest;)

Zamne 21-07-2006 12:23

@up:

Ferumbras, nie Ferumburas.

Ferumbras byl w bardzo starej tibii sorcerem, ktory robil napady na thais(innych miast nie bylo). po takim napadzie thais wygladalo jak teraz edron po najeździe demonow, czyli wszedzie pelno trupow, fieldow i padnietych summonow(tych bylo mniej, byly to czesto demony i warlocki, czasami dl i zwykle dragi). Ferumbras byl kierowany przez CIPsoft. W koncu zebralo sie pelno ludzi i trapneli Ferumbrasa na PoH.

Btw. skad sie bierze Św. Mikolaj(Santa Claus) na ss z Ferumbrasem? Na brzegu ekranu sobie stoi i sie gapi. Na przypadek mi to nie wyglada.

ED!T:neutralny, wyprzedziles mnie. ehhhh...

Okres Zawijaka 21-07-2006 12:39

eeee

no oczywiscie odrazu zeby orshaball sie respil jak hmmm dwarfy :D haha:) pozdro jestem w 50% pozyt. nastawiony na update

Wujek Nevik 21-07-2006 12:56

Dajcie SSa z tym ferumbrasem i Sw. mikolajem...

Bubusiek 21-07-2006 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kazik Lord
może ten z
Harry Pottera "sami wiecie kto" --Voldemort?

Ja pier... co za glupie dziecko...
Bez dalszego komentarza......

Okres Zawijaka 21-07-2006 13:20

@UP
ty myslisz ze jestes madry ?? a moze nawet jednej ksiazki harrego pottera nie przeczytales?? widze ze jestes osoba ktora jest nietolerancyjna !! nie mowie tu o tolerancji w 100% pod kazdym wzgledem itd. ale wiesz koles ma pomysl i to sie liczy lol z ciebie

Rahilis 21-07-2006 13:37

To moze cos ciekawego na zaostrzenie apetytów ... :>

http://img228.imageshack.us/img228/9791/untitledsx3.jpg

Grab_iarz 21-07-2006 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutralny16
Ja nie moge patrzec juz na tibie...ide se expic wyskakuje dzieciak gora 9 lat i krzyczy 'to kówa muj lot byl!masz hunteta!!"..ok luuz ide dalej jakis 140 sorc idzie kradnie loota i cfany bo siedzi po 12 h przed kompem...wylaczam tibie...wchodze na forum..yeah update..komenty "cipsoft debile!!!bllele !!!" wchodze dzisiaj "cipsof..super,chyba se kupie pacca'...omg!!!boshe w Tibie graja same 9 latki czy mi sie zdaje???no ku** -.- ja nie gram w Tibie bo przejzalem na oczy,odnowilem kontakty z moja rodzina,dziewczyna....i nie siedze juz po 8 h przed kompem,bezmysle zabijajac potwory...to by bylo na tyle
P.S..oczywsicie nie wszyscy a tym forum sa tacy jak pisze up...mowie o ludziach ktorzy nie umieja napisac slowa "mÓj" poprawnie..dziekuje...
zaraz pewnie sie znajda profesorki co mnie zjadą..a na rl by wpier** dostali ze hej...pisza glupoty tylko zeby nabic posta...ok,koniec marudzenia i pzdr WSZYSTKICH NORMALNYCH!!!;p

w 99% sie zgadzam i przyznaje racje temu o to mezczyznie..!

Rekin Master 21-07-2006 14:20

@Rahilis
omg zeby to ankr~ w rl tibii nie atakowalo bo expie na scarabach a nie chce dednac... :((

Khalak 21-07-2006 14:23

Ehh... sory ze pytam ale nie chce mi sie czytac calego tematu. Ten cały Ferumbras to on taką rzeź na non pvp tez robi? A nawet jesli to tylko jak sie go wkurzy czy nawala wszystkich po kolei. Sry ze pytam ale gram w tibie pol roku i nigdy o takim kims nie slyszalem8o

kołbaś 21-07-2006 14:44

kiedys byl kierowany przez cip soft teraz cip soft nie ma takiej druzyny zeby na tylu swiatach byl ktos kto nim będzie kierowac dlatego teraz on będzie "zwykłym" stworkiem

Krum 21-07-2006 14:58

Sory ale gram w tibie 4 lata ( z przerwami ) i o furr~~ nigdy nie slyszalem :E

kołbaś 21-07-2006 15:06

lol zobacz sobie poprzedn ie posty tam jest ferumbras i zobacz czy grales w tibie kiedy byla taka grafa(dam rękę uciąć że nie)

Borneo 21-07-2006 15:06

;) Musze przyznac ze ciekawe...

Harry Xin 21-07-2006 15:20

Hehe

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rahilis

Gwarantuję Ci, że zaostrza. A skąd wziąłeś tego ssa (oprócz GMów nie widzę tam żadnego innego playera :p)?

Sindri the Ripper 21-07-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skromny pacyfista
ta i zostanie GMem... wracaj na ots, co za idi0ta -,-" gdzie sie tacy rodza ;(

ty chyba jesteś idiotą, bo nie można zostać GMem. Ztą niśmiertelnością to przesaczyłem, ale jak tego potworka ktoś zsoluje to może dostanie paca na dozywocie

- Prodigy - 21-07-2006 16:22

Ty powinieneś dostać dożywocie za te idiotyzmy.

Rychulec 21-07-2006 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sindri the Ripper
ty chyba jesteś idiotą, bo nie można zostać GMem. Ztą niśmiertelnością to przesaczyłem, ale jak tego potworka ktoś zsoluje to może dostanie paca na dozywocie

Żeby zostać GMem po pierwsze trzeba znać perfekt angielski a po 2 najpierw trzeba zostać tutorem potem senior tutorem a na końcu GMem co jest mało prawdopodobne:p

Teodi 21-07-2006 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rahilis

http://img228.imageshack.us/img228/9791/untitledsx3.jpg

cos tu jest nietak zobaczcie nowa grafika hmmm ciekawe :/

a tak pozatym facc sie nie odzywajcie super potwor zabije go itd. bo ON I TAK BEDZIE DLA PACC (najprawdopodobnie teraz jest kilka miast a jesli powroci to koniec tibi:D) !!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53.