Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Xantery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86480)

Adii Getes 29-09-2006 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ake'en (Post 1009153)
Tot: A co za szkoła w tym Wrocku bo tez sie tam mam zamiar wybrać. To szkoła oficerska ??? xD Co do tematu...Moze spotkanie w Wa-wie caly NDM-team by przyjechal ^^

I co my bedziemy w tej wawie robic?? podziwiac nowiak team?? no PASSSSSSJONUJĄCE zajecie....-.-''

Ake'en 29-09-2006 18:30

hehe nie no mówie ze zazwyczaj Wawa to tak w srodku Polski to dla kazdego najlepeij dojechac :P no mzoe nie kzadego :P W sumei jak by sie zrobiło gdzies nad morzem albo w okolicach to ludzie z poludnia by mieli ciezko dojechac...jesli wogole ktos taki by sie znalazl....i ktokolwiek mialby na to ochote xD

Lord'Nesteloo 29-09-2006 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nodivodu (Post 1009077)
omg ale sie naczytalem 46 stron
i need some help
za ktos moze takiego typa jak Dranzer warior mi chodzi o jego glowna postac

a tak nawiazujac do spotkan
chetnie skocze na browara z fisalem(w koncu mieszamy w tej samej wioscie)

o lol! to rethron ....mowie ci serio ;s byla to jego 1 postac ktora przestal grac...moj kumpel moze potwierdzic

a tak w ogole to czemu pytasz? co zbroil?xDd

Flory of xantera 29-09-2006 20:14

@Sarev zawsze wiedziałem że jesteś pijakiem xD
@Ja jestem z FoD i naprawde nie przyjmuja ... :(
@Adii mogli by ci dac spokoj te Br ......
@wyjazd ja jestem za :P:P no ale trzeba by było jakieś fajne miejsce znaleść gdzie all mają dostęp

Ja mam 17 w te wakacje bedzie 18 :]

Master-Sarevok 29-09-2006 20:23

Ja pijakiem? Skad ze.. na serio rzadko pije, ale jak juz sie zabiore to tak ze chodzic nei moge.. heakueshek bo na takie, zeby miec tylko lekka faze to mi kasy szkoda, a jak juz kupie nalewke to nie moge upic do polowy i zostawic, bo to sie przeciez popsuje.. XD ;]

Adii Getes 29-09-2006 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ake'en (Post 1009173)
hehe nie no mówie ze zazwyczaj Wawa to tak w srodku Polski to dla kazdego najlepeij dojechac :P no mzoe nie kzadego :P W sumei jak by sie zrobiło gdzies nad morzem albo w okolicach to ludzie z poludnia by mieli ciezko dojechac...jesli wogole ktos taki by sie znalazl....i ktokolwiek mialby na to ochote xD

Lepiej pojechać nad morze, siedzieć tam 3 dni, pod namiotami, kompać sie w morzy, sączyć browary, chodzić na dyskoteke niż jechac do warszawy na dwie godziny powiedzieć siema i wyjechać.

Lord'Nesteloo 29-09-2006 20:28

Nad more?^^ czyli w moje okolice...

Rewus 29-09-2006 22:16

hehehe pijaczyny;p (jak kur.. zrobic tego avatara bo nie moge tego czegos zapisac w gif trzeba miec jakis program specjalny czy co?)

Pall Pampix 29-09-2006 22:37

No wiecie lepiej gdzieś w środku Polski niz na krańcach bo nie każdy wtedy może dojechać. W sumie dla mnie to luzik gdziekolwiek bo i tak chwaląc się za pare dni prawko odbiore i moge jechać gdzie mi sie podoba tylko na wache trzeba hajs skołować i na jakieś bro :)

Adii Getes 29-09-2006 23:22

xD

Przypuszczam ze wiekszość mogła by nad morze, oczywiscie nie licząc helion maurick, billes itp team bo oni mają po 13/14 lat więc pewnie muszą sie pytać rodziców czy mogą sami przejść przez ulice euheuehe. Pozdro.

Master-Sarevok 30-09-2006 00:08

Wez Adii nie marudz.. w sumie to nad morze rox, ale jak juz cos to na tydzien xd nie chce mi sie jechac taki kawal, na 3 dni.. musze zaliczyc monisie adusia shirusa.. to czasu braknie hkehaslekuhjkeagekjgkjea

Ake'en 30-09-2006 07:26

W sumie w wakacje nad morze sie by pojechało 18stka stuknie xD a co do browarów oj tak to mój świat xD Nawet jak to psize to po imrezie ^^

Nodivodu 30-09-2006 10:17

Ja juz poznalem osobiscie takich ludzi jak
Sines knight Yakumo i piterlol of xantera
Spoko ludziki sa:D na browara tez sie z nimi przeszedlem

teraz fisala musze dorwac w pile i tabasa w barlinku a na wakaceje moge na moze jechac

Rewus 30-09-2006 10:22

a ja mam 15 lat i w sumie to raczej bym nie mogl jechac -.-, ale chetnie zapraszam do mojego miasta :p
@nodi jak spotkasz tabasa to mu napi..... za to ze chara sprzedal :/

Elminster 30-09-2006 13:04

http://www.rotfl.pl/Polski_por__link-4e6d.html

ahhh....samo życie xD

Fisalu 30-09-2006 13:41

@Nodi:
Piła rlz :D Ja tam chętny na spotkanie ;)

Rewus 30-09-2006 15:58

@ Elm:
hahaha ktory to Ty jestes, bo ja obstawiam ze ten w czerwony xD
@Fisalu:
troche to dziwnie zabrzmialo , jestem "chetny" ;p;p

Elminster 30-09-2006 16:16

Niestety mnie tam nie ma ;/ ale kto wie.. moze po maturze bede miec wlasnie takie zycie xD

Ake'en 30-09-2006 16:22

Elm : Cóz za przemyslenia xD a takich koelsi to u mnie pod sklepami pełno :P

Fisalu 30-09-2006 16:58

@Rewus: Jestem chętny... na spotkanie ;)

Ten filmik wymiata, tatuś nawet mój berecik wziął :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00.