![]() |
Hia hia.. to było oczywiste, że w końcu Szwedzi się pogryzą, ale myślę, że wojny nie będzie(zresztą tak jak zwykle)... Pare fragów i koniec sprzeczki. Od początku tematu są wyrażane jakieś nadzieje na rewolucje ;/.... a tu ciągle lipa, także nie ma się co łudzić ;p.
@Mispex Smog roox xD... |
w dobrym momencie bede mial paca ;d
a jak sie lepiej zlozyc wbije wiekszy lvl ;d:D |
Myślicie że Xazez i Kiiro sami ją ubili? :O 130 ek? :confused:
The team was: Kiiro, Zakya, Xazez, Xuva Malice, Remdila Enjoy 8o |
hehe Smog rox the best joking in gc xD
Nie no wiadomo ze Erale nie zabilo 2 osoby ja tego nie powiedzialem po prostu ich names sa na tibia.com filmik widzialem Erale szans nie mial chociaz tylko stal i sie uhal w koncowym momencie;o Oczywiscie rewolucja moze nastapic z tego co wiem to Mitzum ani Nargoriel o tej akcji nic nie wiedzieli... Mi sie zdaje ze Xazez cos przyswiruje i war zrobia,a Polacy wybiora do kogo dojda zreszta Zobaczymy:)) |
Do nikogo nie dojdziemy 8o Oni zrobią wojne, my bedziemy expic.. Potem z wygranymi bedziemy sie tłuc :D
|
Chciałem również oficjalnie przeprosić gracza o nicku Demolitius [tzw. Naqrwiator :D]
Ur my blood bro too :p |
oj skramerku pamietasz byla juz taka piekna sytuacja kiedy to pisali o nas na hunted.pl jak byla wojna tengu vs this is i tez wtedy mielismy sie dolaczyc do jednej strony i zadecydowac o losach serwera jednak ch**a z tego wyszlo a trzeba bylo dolaczyc sie do This is :(
|
Dajcie link do filmiku!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem wojny nie bedzie tylko dwie gildie ktore beda robic jeszcze większe zamieszanie i większe pa. Pozdrawiam i prosze o ten filmik z gory thx:) |
jimbow, kto ty? 8o
|
Skramer, czemu ludzie z twojej gildii stoja przy depo/domkach gdy jest was mniej niz 5 online a nas 2?
|
Jaki jest wynik tej wojny? Chodzi mi o fragi- ile do ilu i dla kogo.
|
Ja/my zabilismy daster thoro i garinu (62 rp). Oni dwa razy Spear'a i kilku noobow ktorzy juz i tak nie sa w gildii. Czyli oni wygrywaja we fragach.
|
Respect dla Zulu Kings :)
Wiadomo ze przegrywaja ale look na fragi... W Forcen szanuje chyba tylko Skramera... |
Ja żałuje że już nie moge grać tyle co kiedys.. ale mam zamiar 100 lvl wbic jesli mi sie uda... mam nadzieje ze waldek/mattrixo szybko zrobia annihi to bede mial sova.. [od waldka na 100%/matt pewnie pozyczy ;p]
Zulu Kingz.. Nie podobało mi się to że Glowr mnie bił wtedy na cyclopolis.. jak kavare obejrzał filmik to sie zdenerwował wziął 100 ek tez kumpla i jak spear lognal to go zabili... a ten glowr juz nie ma zycia.. chyba ze zaplaci.. Ale i tak dla was Gz :) PS. potem z kavare mielismy pompy z tego w sql 8o |
Bye Xerena.. :(
Bya all ziomki z guild i wszystkich innych, których znałem ;]... http://www.allegro.pl/item180515962_...d_celesta.html Sellam konto i cya :(:( :( |
dlaczego sellasz? X(
|
Cytuj:
|
@ up:uhasuhashausasu
Nie Sellaj! |
Sellam to już postanowione. Dlaczego?
1. Brak chęci do gry 2. Ded na kicku zaraz po tym jak odrobiłem lvl po dedzie na combo ue od swe 3. Brak jakichkolwiek kumpli, może z 1 wyjątkiem (Hail Rob xD) 4. Xerena (moim zdaniem) waste czasu 5. Kiedy zaczynałem tutaj grać miałem 6 ziomków z rl, z czego 4 przestało grać z powodu dedów/sytuacji na tym servie etc. Więc jaki sens :>? Jakby co to moje gygy 6136133 jakby ktoś chciał także zacząć na new servie ;p.. @Wr00n Z tego co mi wiadomo to sharujesz z Deazem, więc mówiąc, że to frajerska glidia sam siebie obrażasz ;p |
miss click tego posta nie ma :)))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:44. |