![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A nie nawidzisz mnie za 5 bp bohow w dp czy za to ze bije ludzi? |
Mis floov zawitała ;] na forum, szukasz jakiś nowych ofiar pewnie kombinujesz jaki by tu skrypt wcisnąć :> , btw zostawcie tibie Cabal jest lepszy :D
|
Cytuj:
Jaki skrypt i gdzie? Moze w obrazku ,emotce? Najpierw sie zastanow a nie udawaj pro haxora bo polowa lamek by wpadła na "Chcesz fotke?" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zajefajne rozmowy na temat EIV vs Aliance
|
Emok.
True ;) |
Cytuj:
SQL? Myślisz ze tibia.com jest nie zabezpieczona pod takimi wzgledami? To jest za prosty system na takie zabawy no ale pro yong potrafi all. |
Ty wiesz najlepiej ;] kłócić się z tobą nie będę, trzeba porządnie zjeść i zając dobrą miejscówkę na mecz;]. A co do wydarzeń widzę wzmożone invy do cf rosną w siłę.
|
Skonczcie z tym Haxorem boze jest tibia sa i hackerzy i sa ludzie (noobki) ktorzy daja sie an to nabrac btw pewne osobyz ktorymi terazdobrzezyje w momencie gdy bylem bardzo bogaty na tibi wykonywaly proby hacka okolo 4 razy + 5 razy z nieznajomych zrodel ataki i jakos niedalem sie nabrac na
(patch Ventrilo) (instalke tsa) (i zdecie z nieprawidlowa końcówka) Wiec trzeba byc inteligentnym zeby dac sie zlapac koniec tematu Ganic a moze Ganiac ? jak ci sie niepodoba moja pisownia to Przpros ze tu jestes i wyjdz. Nowi ludzie w Cf mieli byc tam od dawna Niestety (dla He badz jak on itam teraz maja) wasze wszystko wiedzace glowy jakos tego nie przewidzialy :< Wyjasnijcie mi jakim to cudem sie stalo ze otym niewiedzieliscie a wy przeciez wiecie wszystko. Jak tam przygotowania do kolejnego ataku :> |
Cytuj:
Btw. Przepros, a nie przpros. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
lub gral na titani wiedzial bys ze nijestem wiecej niz 1h zwykle dni i niwiecej 3h w weekend na dzien wiec teksty tego typu zachowaj dla kogos innego. Bana dostalem za Wulggaryzmy i dostalem dop 2 idz do szkoly a nie grasz w tibie widac liczyc nie umiesz. |
Cytuj:
|
Nie moge już patrzec na to forum. Non stop jeden przez drugiego się wyzywa.Ten twierdzi ze tamten siedzi 24h/h przed kompem a co to kogo kurwa obchodzi niech sobie siedzi nawet 25h/h jak lubi przeciez to nie wasza spawa kto ile czasu spedza przy kompie lepiej chyba grac w ten głupi komputer niz stac na rogu palic faje czy pic piwo chodz sam tak robie. Ale kazdy robi tak jak lubi wiec....
Acha kto dzis walił konia?8o |
Cytuj:
Ja przynajmniej się siebie niewstydne daj fotke :P a potem pogadamy i ujawnij swój Nick. A anonimami nie gadam pewnie jesteś z He albo huj wie skąd i myślisz ze jesteś fajny. |
Cytuj:
Proponuję do tego typu rozmów stworzyć oddzielny temat. Przecież tu jest offtop jak cholera. |
Cytuj:
@ bolter mmm, raczej ze szkołą nie mam problemów, tym bardziej z matematyką :) myślisz, że liczę każdy twój ban? nawet mi sie nie chce... pewnie ich w ... dużo było =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja p******* jest zrobiony oddzielny temat idźcie sobie tam podyskutować i pojeżdzić sie a nie tu kurwa zaśmiecacie całe te forum. Ostatnia wzmianka o jakimkolwiek fragu czy posunięciu CF, He był kurwa ja wiem.....20 stron wstecz? 30?
@Mefisto Te panie... pozwól pan na momencik... co Ci kurwa do bro czy szlu eh? pan ,,świętojebliwy''? :D:D:D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak ci cos nie pasuje Emok to wy*******aj stad
|
Cytuj:
|
To se idz na jakies forum z zasadami ortografii i tam sie wypowiadaj.
|
Cytuj:
Edit: No i Emok w sumie też xD, bez obrazy. |
Cytuj:
|
NUUUUUUUUUDYy.......
|
hoh, mam 99% wypłaconych już espanolów nice! :)
|
No i? Zazdroscisz im tego ze wrócili do gry??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Doomzor
Sep 23 2007, 03:48:54 CEST Killed at Level 153 by Lambasta the sorcerer and by Ullrig Lare Eterno Sep 23 2007, 03:49:23 CEST Killed at Level 158 by Lord Michalak niezly prezent dostales tailer:)) |
Jak to Targ(ó)wek mówi.......DO PIECA
Gratz PArtyzanci |
No i się zaczęło...
PARTYZANCI NUBS, NG BOTERSSS UOUOUOUOUOUO NABSSS PLAXXXXX Ręce opadają;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |