Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Martinesz 07-09-2007 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floov (Post 1642831)
[CHAR]Floov[/CHAR] to [CHAR]sir'valor[/CHAR] (moj rl) i chriso czyli ja ;]
Na te acc zawsze wrzucamy itemki nobków(pozdro veshgar,latimerid ,liryczny)
To ze siedze duzo na kompie to fakt ale nie przesadzaj.Całą ekipe mam pod domem.Troche wakacji no-lifowalem ale to dlatego bo w roku szkolnym nie moge sobie na tyle pozwolić.
Mefisto - a co z tą dziewczyna robisz?Gracie w chińczyka?
Bo z poziomu Twojej wypowiedzi wyglada na to jak bys mieszkał w carlin ,miał 10 lvl i mówił ze ma demon legi.

Btw.
Jun 23 2007, 16:07:33 CEST Killed Mefisto The Master at Level 83 unjustified

powiem Ci jedno, kiedyś zapłacisz za to, co zrobiłeś źle :))

Floov 07-09-2007 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1642872)
powiem Ci jedno, kiedyś zapłacisz za to, co zrobiłeś źle :))

Nooo, też Cie kocham ;]
A nie nawidzisz mnie za 5 bp bohow w dp czy za to ze bije ludzi?

yongg 07-09-2007 22:11

Mis floov zawitała ;] na forum, szukasz jakiś nowych ofiar pewnie kombinujesz jaki by tu skrypt wcisnąć :> , btw zostawcie tibie Cabal jest lepszy :D

Floov 07-09-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1643191)
Mis floov zawitała ;] na forum, szukasz jakiś nowych ofiar pewnie kombinujesz jaki by tu skrypt wcisnąć :> , btw zostawcie tibie Cabal jest lepszy :D

Człowieku Ty masz pojecie o czym w ogóle gadasz?
Jaki skrypt i gdzie?
Moze w obrazku ,emotce?
Najpierw sie zastanow a nie udawaj pro haxora bo polowa lamek by wpadła na "Chcesz fotke?"

Kolos from rodos 08-09-2007 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floov (Post 1643509)
Kolos from rodos - popatrz na to z innej strony.
Ojebałem takiego Mefista i juz nie gra w tibie,znalazl sobie laske, w koncu moze pograc w chińczyka pod woda i jest uchachany.
Mozna powiedziec ze jestem lekarzem i uleczyłem go z nałogu ;]

myślę że obeszło by się bez twojej pomocy, dla mnie na szczęście ta gra od początku aż do samego końca nie miała wartości materialnej, więc tym bardziej uważam że trzeba być nienormalnym żeby okradać kogoś w grze. loser.

yongg 08-09-2007 01:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floov (Post 1643509)
Kolos from rodos - popatrz na to z innej strony.
Ojebałem takiego Mefista i juz nie gra w tibie,znalazl sobie laske, w koncu moze pograc w chińczyka pod woda i jest uchachany.
Mozna powiedziec ze jestem lekarzem i uleczyłem go z nałogu ;]

Lecząc kogoś z nałogu mógłbyś zacząć od siebie, bez pomocy psychiatry zapewne by się nie obyło, i dobrze wiem co mówię i nie udaje haxxora bo ty nim jesteś. ;] w dodatku próba haku na mnie była dość mierna ;]

yongg 08-09-2007 02:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floov (Post 1643544)
Ok Panie Yong Mitnick.
Powiedz mi w jaki sposob i gdzie miałbym umieścić mega skrypta i co on miałby robic?Czasy kiedy wystarczyło wkleić 1 linijke kodu do posta zeby jebać sie komus na konto juz dawno mineły.
Co do Ciebie to w sumie chodzilo mi rewanz.Tak czy tak sie udalo i juz nie grasz tutaj.

Co ja mam ci zdradzać jak chcesz jakiegoś mega haka to podszkol się w sql i znajdź lukę w tibia.com, a co do mojej gry ciągle sie mogę zalogować i pogadać co jest częścią gry każdy z nas widzi to inaczej jakoś za wiele sie nie zmieniło ;]

Emok 08-09-2007 02:49

Zajefajne rozmowy na temat EIV vs Aliance

Scroopy 08-09-2007 12:27

Emok.

True ;)

Floov 08-09-2007 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1643560)
Co ja mam ci zdradzać jak chcesz jakiegoś mega haka to podszkol się w sql i znajdź lukę w tibia.com, a co do mojej gry ciągle sie mogę zalogować i pogadać co jest częścią gry każdy z nas widzi to inaczej jakoś za wiele sie nie zmieniło ;]

Buhaha
SQL?
Myślisz ze tibia.com jest nie zabezpieczona pod takimi wzgledami?
To jest za prosty system na takie zabawy no ale pro yong potrafi all.

yongg 08-09-2007 16:39

Ty wiesz najlepiej ;] kłócić się z tobą nie będę, trzeba porządnie zjeść i zając dobrą miejscówkę na mecz;]. A co do wydarzeń widzę wzmożone invy do cf rosną w siłę.

Dominatorrr 08-09-2007 16:43

Skonczcie z tym Haxorem boze jest tibia sa i hackerzy i sa ludzie (noobki) ktorzy daja sie an to nabrac btw pewne osobyz ktorymi terazdobrzezyje w momencie gdy bylem bardzo bogaty na tibi wykonywaly proby hacka okolo 4 razy + 5 razy z nieznajomych zrodel ataki i jakos niedalem sie nabrac na
(patch Ventrilo)
(instalke tsa)
(i zdecie z nieprawidlowa końcówka)
Wiec trzeba byc inteligentnym zeby dac sie zlapac koniec tematu

Ganic a moze Ganiac ? jak ci sie niepodoba moja pisownia to Przpros ze tu jestes i wyjdz.

Nowi ludzie w Cf mieli byc tam od dawna Niestety (dla He badz jak on itam teraz maja) wasze wszystko wiedzace glowy jakos tego nie przewidzialy :< Wyjasnijcie mi jakim to cudem sie stalo ze otym niewiedzieliscie a wy przeciez wiecie wszystko. Jak tam przygotowania do kolejnego ataku :>

Ganic 08-09-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1644220)
Skonczcie z tym Haxorem boze jest tibia sa i hackerzy i sa ludzie (noobki) ktorzy daja sie an to nabrac btw pewne osobyz ktorymi terazdobrzezyje w momencie gdy bylem bardzo bogaty na tibi wykonywaly proby hacka okolo 4 razy + 5 razy z nieznajomych zrodel ataki i jakos niedalem sie nabrac na
(patch Ventrilo)
(instalke tsa)

Ganic a moze Ganiac ? jak ci sie niepodoba moja pisownia to Przpros ze tu jestes i wyjdz.

Nowi ludzie w Cf mieli byc tam od dawna Niestety (dla He badz jak on itam teraz maja) wasze wszystko wiedzace glowy jakos tego nie przewidzialy :< Wyjasnijcie mi jakim to cudem sie stalo ze otym niewiedzieliscie a wy przeciez wiecie wszystko. Jak tam przygotowania do kolejnego ataku :>

A moim zdaniem to Ty powinienes to zrobic dawno temu.
Btw. Przepros, a nie przpros. :)

Martinesz 08-09-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1644220)
(patch Ventrilo)
(instalke tsa)

nie przypadkowo dostales po raz 3 bana, po prostu forum nie jest dla Ciebie. zanim zaczniesz pisać to przeczytaj regulamin, i zamiast 24 h siedzieć przy kompie wyjdź na dwór wez kumpli na bro :))

Dominatorrr 09-09-2007 02:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1644801)
nie przypadkowo dostales po raz 3 bana, po prostu forum nie jest dla Ciebie. zanim zaczniesz pisać to przeczytaj regulamin, i zamiast 24 h siedzieć przy kompie wyjdź na dwór wez kumpli na bro :))

Martinesz noobie boze jak bys choc wiedzial troche minimalnei coto Pskjonet
lub gral na titani wiedzial bys ze nijestem wiecej niz 1h zwykle dni i niwiecej 3h
w weekend na dzien wiec teksty tego typu zachowaj dla kogos innego.

Bana dostalem za Wulggaryzmy i dostalem dop 2 idz do szkoly a nie grasz w tibie widac liczyc nie umiesz.

Ganic 09-09-2007 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1645083)
Martinesz noobie boze jak bys choc wiedzial troche minimalnei coto Pskjonet
lub gral na titani wiedzial bys ze nijestem wiecej niz 1h zwykle dni i niwiecej 3h
w weekend na dzien wiec teksty tego typu zachowaj dla kogos innego.

Bana dostalem za Wulggaryzmy i dostalem dop 2 idz do szkoly a nie grasz w tibie widac liczyc nie umiesz.

Do szkoly to ja radzil bym isc tobie, nauczyc sie pisac, oraz poznac podstawowe zasady ortografii, bo jak na 19 lat czy ile tam masz to piszesz jak niedorozwiniety 12 latek. Ale Tibia robi sieczke z "muzguu" no nie Bolter?

Mefisto.16.Psk 09-09-2007 14:22

Nie moge już patrzec na to forum. Non stop jeden przez drugiego się wyzywa.Ten twierdzi ze tamten siedzi 24h/h przed kompem a co to kogo kurwa obchodzi niech sobie siedzi nawet 25h/h jak lubi przeciez to nie wasza spawa kto ile czasu spedza przy kompie lepiej chyba grac w ten głupi komputer niz stac na rogu palic faje czy pic piwo chodz sam tak robie. Ale kazdy robi tak jak lubi wiec....
Acha kto dzis walił konia?8o

Dominatorrr 09-09-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ganic (Post 1645459)
Do szkoly to ja radzil bym isc tobie, nauczyc sie pisac, oraz poznac podstawowe zasady ortografii, bo jak na 19 lat czy ile tam masz to piszesz jak niedorozwiniety 12 latek. Ale Tibia robi sieczke z "muzguu" no nie Bolter?

Szkoda mi czasu na używanie wszystkich znaków polskich i myślenia jak to napisać na tym forum i tak większość tu worda używa ^^.

Ja przynajmniej się siebie niewstydne daj fotke :P a potem pogadamy i ujawnij swój Nick.
A anonimami nie gadam pewnie jesteś z He albo huj wie skąd i myślisz ze jesteś fajny.

Emok 09-09-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ganic (Post 1645459)
Ale Tibia robi sieczkę z "muzguu", no nie Bolter?

Tam powinien być przecinek, Panie Ganic. I nie wysyłaj innych do szkoły, jeśli sam nie jesteś idealny.

Proponuję do tego typu rozmów stworzyć oddzielny temat. Przecież tu jest offtop jak cholera.

Martinesz 09-09-2007 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1645652)
Tam powinien być przecinek, Panie Ganic. I nie wysyłaj innych do szkoły, jeśli sam nie jesteś idealny.

Proponuję do tego typu rozmów stworzyć oddzielny temat. Przecież tu jest offtop jak cholera.

Nie wiem, jak Ty, ale ja nie chodzę do szkoły, po to, aby być idealnym. =]

@ bolter

mmm, raczej ze szkołą nie mam problemów, tym bardziej z matematyką :) myślisz, że liczę każdy twój ban? nawet mi sie nie chce... pewnie ich w ... dużo było =]

Emok 09-09-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1645699)

Ja również, ale wysmiewanie ludzi mniej zdolnych od siebie, nie jest zbyt miłym gestem.

SeQ_PL 09-09-2007 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1645599)
Szkoda mi czasu na używanie wszystkich znaków polskich i myślenia jak to napisać na tym forum i tak większość tu worda używa ^^.

Ja przynajmniej się siebie niewstydne daj fotke :P a potem pogadamy i ujawnij swój Nick.
A anonimami nie gadam pewnie jesteś z He albo huj wie skąd i myślisz ze jesteś fajny.

Firefox 2.0 ma korektor pisowni _/

Jez17Psk 09-09-2007 23:54

Ja p******* jest zrobiony oddzielny temat idźcie sobie tam podyskutować i pojeżdzić sie a nie tu kurwa zaśmiecacie całe te forum. Ostatnia wzmianka o jakimkolwiek fragu czy posunięciu CF, He był kurwa ja wiem.....20 stron wstecz? 30?

@Mefisto
Te panie... pozwól pan na momencik... co Ci kurwa do bro czy szlu eh? pan ,,świętojebliwy''? :D:D:D

Dominatorrr 10-09-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1646100)
Firefox 2.0 ma korektor pisowni _/

I to wyjaśnia waszą niby doskonałą pisownię pozdor :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1645699)

@ bolter

mmm, raczej ze szkołą nie mam problemów, tym bardziej z matematyką :) myślisz, że liczę każdy twój ban? nawet mi sie nie chce... pewnie ich w ... dużo było =]

czytać też nie umiesz napisałem ,że były 2

Ganic 10-09-2007 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1645599)

Napisalem cos o Twoim wygladzie? Tez nie uzywam polskich znaczkooff wiec Emok nie rzucaj sie tak.

Emok 10-09-2007 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ganic (Post 1647156)
Napisalem cos o Twoim wygladzie? Tez nie uzywam polskich znaczkooff wiec Emok nie rzucaj sie tak.

I przecinka też nie umiesz postawić. Welcome to school :)

Wunakeh 10-09-2007 20:38

Jak ci cos nie pasuje Emok to wy*******aj stad

Emok 10-09-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wunakeh (Post 1647286)
Jak ci cos nie pasuje Emok to wy*******aj stad

No chyba lol. To jest forum - każdy ma prawo wypowiedzieć swoją opinię.

Wunakeh 11-09-2007 10:38

To se idz na jakies forum z zasadami ortografii i tam sie wypowiadaj.

Raziel4ever 11-09-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wunakeh (Post 1647913)
To se idz na jakies forum z zasadami ortografii i tam sie wypowiadaj.

A Ty zmień temat jak nie masz zamiaru pisać niczego o wojnie.

Edit: No i Emok w sumie też xD, bez obrazy.

Emok 11-09-2007 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel4ever (Post 1648026)
A Ty zmień temat jak nie masz zamiaru pisać niczego o wojnie.

Edit: No i Emok w sumie też xD, bez obrazy.

Dobra, ide do OWioN:P

Jez17Psk 15-09-2007 11:54

NUUUUUUUUUDYy.......

Martinesz 19-09-2007 19:01

hoh, mam 99% wypłaconych już espanolów nice! :)

Torpedo 19-09-2007 19:43

No i? Zazdroscisz im tego ze wrócili do gry??

Martinesz 19-09-2007 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1658744)

zapłaciles jeden raz, zaplacisz drugi raz :)) schowaj sie =]

Wesha 20-09-2007 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1658744)

Jesli ktos zazdrosci ze ktos sie wyplacil to jest chore nie sadzisz tak? z Hiszpanow jedynie Nosfe zostal oj:<

Mefisto.16.Psk 20-09-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1659406)
Jesli ktos zazdrosci ze ktos sie wyplacil to jest chore nie sadzisz tak? z Hiszpanow jedynie Nosfe zostal oj:<

Rozpoczeli wojne wiedzieli w co się wpakowali. niech się hiszpańce cieszą ze chodz mogą sie wyplacić.:)

Wesha 23-09-2007 13:47

Doomzor
Sep 23 2007, 03:48:54 CEST Killed at Level 153 by Lambasta the sorcerer and by Ullrig

Lare Eterno
Sep 23 2007, 03:49:23 CEST Killed at Level 158 by Lord Michalak

niezly prezent dostales tailer:))

Master Vilum 23-09-2007 13:55

Jak to Targ(ó)wek mówi.......DO PIECA

Gratz PArtyzanci

Crazy Misiek 23-09-2007 14:33

No i się zaczęło...
PARTYZANCI NUBS, NG BOTERSSS UOUOUOUOUOUO NABSSS PLAXXXXX
Ręce opadają;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59.