![]() |
Asen czy na Iridii jest dużo PA albo PK ??
|
Cytuj:
|
@Poreda
No to każdy sobie lubi popekować xD bez 3 bp uh nie ma co wychodzić z dp :p |
No to ładnie sie dzieje z tibią ... poczytajcie artykuł na hunted.pl
Btw Character Information Name: Cwalin Sex: male Profession: None Level: 0 Wtf?8o |
widze zas sie cos pierdoli,znowu pelno off serwerow
|
Juz wszedzie glosno o Silverze, moze wreszcie powstanie jakas gildia . Bo jak narazie kazdy sie boi i tlumaczy sie tym ze nie ma sensu , nie ma szans itp.
|
@doskonały
Lol, tyle siedzisz na forum, a nawet nie wiesz, że powstała polska gildia n/c. |
Tak wiem ale co ta gildia ma wniesc? , szukanie protekcji u ftp? jak widzisz pisalem o powstaniu innej gildi , ktora bedzie walczyc.
|
Cytuj:
|
@up i 2x up
Nie będzie żadnej war z FTP -.-, a protekcja od FTP się przyda zawsze, przynajmniej będziemy mieli trochę spokoju i co najważniejsze możemy w grze wszyscy razem pogadac na gc. |
Cytuj:
Celem gildi jest umilenie grania polakom na silverze , zżycie się i wogóle :p Mam nadzieje że brazole zapoznają się z nasza gildią i będą nas szanować Wd. mnie lepiej żeby był poprostu stały team , Kalor założył gildię w której liczyła się ilość a nie jakość , dlatego gildia złapała hunta ;S |
Nie bedzie wojny bo jestescie dupy ,wolicie sie podlizywac i prosic o protekcje a ftp traktuje was i tak jak smieci ,probujesz oszukac sam siebie ze tak nie jest , nawet na hunted.pl pisze jak br traktuja polakow , byles w ftp i co? padles ....
Zobaczycie za jakis czas ze sie do was doczepia. Ovner czego mam zadroscic? |
@up
A ty co wolisz wojne? Ty i tak masz tego swojego knighta 70~ to gówno nim zdziałasz, wojne byscie przegrali. I cala gildia hunted i po co? zastanów sie lepiej ftp nie jest do pokonania na takich lvlach jakie maja polaki... |
Nie ma rzeczy niemozliwych z takim podejsciem jak ty to napewno nic sie nie zdziala, a ty jaks masz lvl?ile grasz na tym swiecie?ja gram z 4-5 miechow i mam 70.Wiem ze wiekszosc to dupy jakich malo, podlizuja sie jak idzie zeby tylko troche pograc, i jak slysze takie pierdo... nie ma szans bo to bo tamto, tak tylko piepsza lby ktore lubia byc ponizane i traktowane jak gowno
|
Chyba tylko na tym swiecie polacy to takie cykory, ktorzy psuja reputacje wiekszosci.
|
Teraz to nie gram juz gralem tu chyba rok temu 60 ms w 3~ miechy
jeszcze plagen mial najwiekszy lvl xD i mam 100% ze jakbyscie mieli sie walic polacy vs ftp to by ftp wygralo ;P |
Bo sugerujesz sie ich hlvl, na moje byly by szanse ale co tu bede pisal jak to nie realne zeby polacy walczyli, to jest wrecz zalosne postepowanie, pewnie lepiej pasc pare razy placic co miecha ale pograc troche i prosic o pro haha oni pisza ze dadza pro, a za tydzien bedzie pa haha
|
gowno a nie szanse nie widziales wojen, nawet FFU mialo marne szanse, doszedlem do nich zajebalem manego zwialem im i tak padlem tuz po zaplaceniu 200k powojennego paymentu, a ty w ilu wojnach walczyles? pochwal sie jak padles na skillowaniu od mojego kumpla
@down chlopcze sami polacy gowno zrobia ftp jest duzo wiecej niz nas, maja wieksze combo wiec sie szybciej skladamy kapujesz? tu nie chodzi o checi ale o realizm |
gowno to masz zamiast mozgu, ten pajac ubil mnie jak mi sie komp wylaczyl , a 2 gram tu 4 miechy i nie bralem tu udzialu w zadnej wojnie bo tu same nooby ktore sie boja , juz widze jak zescie walczyli z takim podejsciem jak teraz
|
Cytuj:
|
I to wystarczajaco duzo zeby zobaczyc co tu sie dzieje,pl to cykory na tym swiecie jakich malo nie wszyscy oczywiscie.
|
Cytuj:
to moze twoje odczucia zeby placic co miesiac i padac ciagle...Niektorzy nie placa i sie jakos trzymia |
@doskonaly
Czy ty jesteś idiotą czy tylko udajesz? Pokaż siłe pl na silverze i podpowiedz jak mamy ubic Arpasa albo Ranso którzy mają 3k hp? Większośc pl to sami najci. Jakby było z 5-6 pl 130+ najci i z 10+ palków, sorców, drutów na 100+ to można robic war ale teraz nie ma się kompletnych szans. Samo FTPA by nas rozbiło..Troche za późno na wojny bo FTP za bardzo się wybiło z lvlami. Proponuje dla wszystkich zignorowac doskonałego bo on nie ma pojęcia o wojnach i wogóle:baby:. |
stara se ignoruj cieciu, ty najwiecej lizesz dupe br prosi o pro i zaklada posty na tibia.com zeby all widzieli a i tak cie ubija byles w ftpa i co i tak padles bo jestes noobkiem, i br to wiedza i przez to padniesz znowu, tu potrafisz jechac na ftp a w tibi im dupe lizesz lol zero szacunku dla takiego frajerstwa.
juz nie odpisuje tu bo tu team noobow, powodzenia w lizaniu rowa ftp^^ |
@up
Twój język świadczy tylko i wyłącznie o twojej niedojrzałości psychicznej i fizycznej, proszę o ignorowanie tego użytkownika. |
aha jeszcze 1 jak ty masz taka taktyke w hunceniu jak te twoje zasady odnosnie gildi hahahaha to 10 lvl mozesz ubijac, jak po mnie na poh w 7 przyszliscie z ftpa zal,jaki trap hahaha
|
@doskonaly
Z doświadczenia wiem, że przeważnie dzieci poniżej 15 roku życia wrzucają na rodziców innych osób. Wiele z tego wynika chocby to, że nie dostajesz zbyt wiele miłości od twoich starych ;p. Ignore i już sobie nie pograsz tu ;]. |
haha noobie skacz grac kogos kim nie jestes, ftp znowu cie ubije, mam z was beke na maksa heehe a drugie gram na innym swiecie bo tu stado baranow( sa wyjatki) straszysz mnie heehheh juz sie boje postrasz jeszcze tego co cie ubil hahahaha
aha na twoja matke nic nie jechalem... czytaj uwaznie co pisze |
@doskonaly
"stara se ignoruj cieciu, ty najwiecej lizesz dupe br prosi o pro i zaklada posty na tibia.com zeby all widzieli a i tak cie ubija byles w ftpa i co i tak padles bo jestes noobkiem, i br to wiedza i przez to padniesz znowu, tu potrafisz jechac na ftp a w tibi im dupe lizesz lol zero szacunku dla takiego frajerstwa. juz nie odpisuje tu bo tu team noobow, powodzenia w lizaniu rowa ftp^^ " Sam nie wiesz co piszesz?;o:baby: "skacz grac " Naucz się pisac bo ośmieszasz Polaków i robisz z siebie analfabetę. |
lol noobie ile masz lat? nie rozumiesz chyba co to znaczy slowo ignoruj hahahahah chcesz pokazac ze jestes madry ale ci nie wychodzi hahahaha, pod jakim katem slowo ignoruj obraza twoja mame?nobku do szkoly a nie za tibie sie bierzesz XD
haha polonista sie znalazl, normalnie respekt hahaha |
@doskonaly
widzisz destroyer padl,a ty placisz trzeciego albo czwartego paymenta bo jestes debilem i na kazde slowo "pay or hunted" wybierasz to 1.I daruj prosze sobie te komenty w stylu "a ty druid zamknij ryja..." bo to jest zalosne |
Kiedys placilem zeby pograc, ale zuwazylem jak tu jest i teraz pisze to co mysle nawet brazylom a nie tak jak wy duzo na forum szczekacie a ich o pro prosicie, czy to nie jest frajerstwo?
|
@up
Przynajmniej sobie nie plujemy w twarz tak jak ty to robisz, a jak ktoś powie prawdę to już musisz mu nawrzucac od noobów. Najpierw odnieś się do jakiejś www i sprawdź znaczenie słowa noob. |
a jaka jest prawda? ze sie boicie walczyc ... juz nie pisze wiecej w tym temacie napisalem to co mialem do powiedzenia.
|
@up
Omg, nawet jakbyśmy spróbowali to byśmy przegrali, a potem koniec Polaków na silverze -.-. Spórz dokładnie kto jest w FTP i w FTPA i porównaj szanse. Nawet jakbyśmy walczyli i by było oppen battle i powiedzmy Asen czy Carpa bo najwyższe lvle brali cały ciężar ataku na siebie to by się nie utrzymali. A my kim byśmy mogli walic combo sd, tym bardziej w 200 lvle, 189, 182 etc. |
@pan
Ty patrzysz na to z innej perspektywy bo mówisz,że juz tu nie grasz i Tobie to wisi czy zhuntujesz sobie chara czy nie...A inni chcą jeszcze pograć na tym świecie i wiedzą o tym,że nie mają najmniejszej szansy wygrania. |
ok robcie jak chcecie ja was do nieczego nie zmuszam
|
Użytkownik E m e r s o n; -. mówi:
i died lol Użytkownik E m e r s o n; -. mówi: i will stop bro Użytkownik E m e r s o n; -. mówi: ; @@ Użytkownik Gorti mówi: ;x Użytkownik E m e r s o n; -. mówi: 2 time ~; Użytkownik Gorti mówi: .... Użytkownik E m e r s o n; -. mówi: fucking kicks żytkownik E m e r s o n; -. mówi: kicks and no moneys lol Użytkownik Gorti mówi: ;< Użytkownik Gorti mówi: Gr Użytkownik E m e r s o n; -. mówi: fucking Użytkownik Gorti mówi: I will give u Użytkownik E m e r s o n; -. mówi: nah bro Użytkownik E m e r s o n; -. mówi: go go 100 Użytkownik E m e r s o n; -. mówi: when u get 100 Użytkownik Gorti mówi: I will Użytkownik E m e r s o n; -. mówi: i can back Emerson - Gobrysl Więc... mój best br friend i prot jest retired ;x A liczyłem że wbije szybko 200 ;< A kasy nie ma na exp bo nie robi pa jak ftp ;x @Edit 03:31 Melda is on a lower level to the south. Padnie skurwysyn niech tylko znajdę klucz... |
Doskonały tylko pier....oli ze tu nie gra a kazdy wie ze dalej tu gra a tera tylko kozaczy a sam nic by nie zrobil... i jestes noob nawet jakby na ciebie przyszli w 10 po 20 lvl to bys padl... n/c
|
zamknij ryj pajacu botowac tylko umiesz? i kto tu jest noobem , jaki bys mial lvl bez botowania 10? jakos po mnie bylo ftp wiele razy i tylko raz padlem burasie. juz nie odpsiuje wiecej bo tu nie gram
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12. |