Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

Siggurdius 28-10-2007 22:06

a kto mowi ze jestesmy swiecie? ja tylko pokazuje twoj debilizm i hipokryzje

tak tak, osmelda to random pk noob, szkoda tylko ze sam leon luin sie przyznal ze nim pkuje. zal z ciebie typie

jed 28-10-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xue (Post 1716989)
W końcu cos ciekawego się dzieje, bo tak ogólnie to bitwy Wanted vs. Vision, DOF itp to nuda i stare już...

Jak komus coś mówi rodzinka Med'Kazel xD .... To wie o co chodzi ;]

Pomagalismy Wanted podczas Wojny z DOF, jak tłukli Dalipiego, Xajakiego na mostku itp...

Ale nikt nas nie pamięta, tylko Was.... Może, że połowa z Nas to luje, pekerzy i ogólnie rowalacze serva xD

W ogóle z czym Ty wyjechałeś... Co się niby takiego ciekawego zaczęło dziac? PK noobcharow jest takie ciekawe, a bitwy dwóch najsilniejszych gildii nie?

Nikt Was nie pamięta, bo najwyraźniej nie ma ku temu powodów. Jedynych Med'Kazel, których widziałem zazwyczaj pk robili albo w dp bawili się w "itanz plx!!11".

Btw... Punishers, a nie Vision. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to się nie wypowiadaj.

@Ciri...

Kraw... Troszku pokory. ;) Wspomniałem o Waszym random pk, poprosiłeś o przykłady. Jak już dostałeś przykłady, to zaczynasz bronic się mówiąc, że Wanted też święte nie jest. Kto mówił, że jest? Tu nie chodzi o Wanted, mówimy o Punishers. Zarzekaliście się, że Wy nie postępujecie tak jak Wanted, a tymczasem jest zupełnie odwrotnie.

Pozdrawiam! :]

Freddd 28-10-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1716868)
Ty to sie nawet nie odzywaj, bo swieci nie jestescie. Np. dzisiaj rano pkowaliscie ;). Najlepszy byl Entozoaire ktory zamiast walnac uh pierdzielnal "please bring me to svargrond" xD. Pozatym mielismy powod by uwalic Kazuru :). A co do Kwajo i Osmeldy ktorzy uwalili Mico to random pk nooby.

Faktycznie mieliscie powód zeby mnie zabic ciekawe jaki ? Bo ten ze Uhalem wanted i przesuwalem puni na statku w carlin to juz z 1000 razy slyszalem mogli byscie wymyslec cos innego bo ten tekst mi sie juz znudzil

Axx 28-10-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xue (Post 1716989)
W końcu cos ciekawego się dzieje, bo tak ogólnie to bitwy Wanted vs. Vision, DOF itp to nuda i stare już...

Jak komus coś mówi rodzinka Med'Kazel xD .... To wie o co chodzi ;]

Pomagalismy Wanted podczas Wojny z DOF, jak tłukli Dalipiego, Xajakiego na mostku itp...

Ale nikt nas nie pamięta, tylko Was.... Może, że połowa z Nas to luje, pekerzy i ogólnie rowalacze serva xD

Jak wykminie twój nick na Pytherze masz pograne :D

Cors Ent 28-10-2007 23:40

@Freddd - Ty grasz na Mico~?

wiec moje zdanie o Tobie i Tobie podobnym + dla gosci z Wanted krorzy sie o świetoszkowatość na forum bija

- dla mnie - jesli ktos na lvlu 100+ daje sie zabic noob charom to albo jest niepelno-sprytny i na prawde pk team powinien dostac bure za znecanie sie nad retardem albo kupił chara i zasluguje na bana + kasacje konta. (powinien sie wiec cieszyc ze to tylko gracze ktorzy cos o tej grze wiedza go karaja a nie GM master)
takie jest moje zdanie - nie wazne czy to nooby puni, czy nooby wanted zabijaja druga strone czy neutrali - pasc 100+ od 20 lvli to jest dla mnie po prostu nie halo i zal.

@SPRAWA BOTÓW
Zainteresowani wewnatrz Wanted wiedza jak wyglada sprawa
Zainteresowani wewnatrz Puni i Dow wiedza jak wyglada sprawa
Obserwatorzy z Puni, DoF i Wanted tez wiedza bo widza jak u strony przeciwnej
wiec po co wiec licytowac sie na forum? (ja nie, ty tak, ja nie, ty tak, ty tak, ja nie) - ludzie dajcie temu pokoj i zacznijmy jakas konstruktywna debate.

@WAR
ano Puni jak zreszta widac co tajemnica nie jest - przezywa kryzys po ostatnich porazkach.
kierowany jednak wielo-wojnowym doswiadczeniem nie sadzilbym ze to juz ich koniec - chwilowo trzeba troche odetchnac, zebrac nowe pomysly, nabrac znow checi, ogarnac pare spraw i wrocic w jakiejs fajnej akcji i znow jakies bitweki potworzyc.

Hassanoo 28-10-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1717376)
a kto mowi ze jestesmy swiecie? ja tylko pokazuje twoj debilizm i hipokryzje

tak tak, osmelda to random pk noob, szkoda tylko ze sam leon luin sie przyznal ze nim pkuje. zal z ciebie typie

a co? leon luin nie może sobie 'PoRadomPekować' ? ;d

_Tegax_ 29-10-2007 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1717734)

wiec moje zdanie o Tobie i Tobie podobnym + dla gosci z Wanted krorzy sie o świetoszkowatość na forum bija

- dla mnie - jesli ktos na lvlu 100+ daje sie zabic noob charom to albo jest niepelno-sprytny i na prawde pk team powinien dostac bure za znecanie sie nad retardem albo kupił chara i zasluguje na bana + kasacje konta. (powinien sie wiec cieszyc ze to tylko gracze ktorzy cos o tej grze wiedza go karaja a nie GM master)
takie jest moje zdanie - nie wazne czy to nooby puni, czy nooby wanted zabijaja druga strone czy neutrali - pasc 100+ od 20 lvli to jest dla mnie po prostu nie halo i zal.

@SPRAWA BOTÓW
Zainteresowani wewnatrz Wanted wiedza jak wyglada sprawa
Zainteresowani wewnatrz Puni i Dow wiedza jak wyglada sprawa
Obserwatorzy z Puni, DoF i Wanted tez wiedza bo widza jak u strony przeciwnej
wiec po co wiec licytowac sie na forum? (ja nie, ty tak, ja nie, ty tak, ty tak, ja nie) - ludzie dajcie temu pokoj i zacznijmy jakas konstruktywna debate.

@WAR
ano Puni jak zreszta widac co tajemnica nie jest - przezywa kryzys po ostatnich porazkach.
kierowany jednak wielo-wojnowym doswiadczeniem nie sadzilbym ze to juz ich koniec - chwilowo trzeba troche odetchnac, zebrac nowe pomysly, nabrac znow checi, ogarnac pare spraw i wrocic w jakiejs fajnej akcji i znow jakies bitweki potworzyc.

Oj Cors,żałośnie piszesz.... Jeśli taki z Ciebie prokurator to chętnie dobije sprawiedliwości i ukaram Cię za grę Tegaxem, którym tak czy siak nic nie zrobiłeś. Sam siebie nazwałeś noobem. Cors Ent to char o dupe potłuc (3 lata gry 100lvl?). Ja od zawsze widziałem w Tobie wielkiego noobaaa... nie potrafiłeś expić, na akcjach darłeś paszcze jak 5 letnie dziecko ,że Cie biją ,a gdy padałeś wychodziłeś z Ventrilo z fochem. Nie warto debatować na temat innych skoro nie jest się lepszym, a paść od 20 noobcharów jest bardzo prosto. Nie jednokrotnie lamiłeś bardziej.

Cors Ent 29-10-2007 00:18

ojoj straszne - grywalem na nie jednym charze na azurce i generalnie troszke wiem co pisze
no tak Ty widziales 1 miesiac wojny w dof po ktorej sprzedales chara bo stwierdziles ze "to juz koniec" i odszedles z wielkmi niespelnionymi ambicjami i wielkim mniemaniem o sobie

jestes zwyklym lizodupem - co jednego dnia do mnie czy do hega pisze jedna rzecz a drugie na forum czy noobem ingame odstawia druga.
po co takie akcje odchodza poltora roku po tym jak skonczyles gre? ja dunno - niespelniona ambicja?

Freddd 29-10-2007 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1717734)

O ile pewnie wiesz to tych noob charów bylo z 15 + summony tak wiec bardzo latwo bylo pasc od tylu ludzi. I nie mów mi ze kupilem chara i grac nie potrafie bo padlem od 15 noob charów sam bys na pewno padl jak by cie tyle noobów zaatakowalo i w dodatku bys nie mial drogi ucieczki.
A jak nie wiesz jak to bylo to sobie filmiki obejrzyj:)
Fakt zwalilem sprawe ze nie mialem bless ale niestety wtedy nie mialem kasy na blessy.

_Tegax_ 29-10-2007 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1717854)
ojoj straszne - grywalem na nie jednym charze na azurce i generalnie troszke wiem co pisze
no tak Ty widziales 1 miesiac wojny w dof po ktorej sprzedales chara bo stwierdziles ze "to juz koniec" i odszedles z wielkmi niespelnionymi ambicjami i wielkim mniemaniem o sobie

jestes zwyklym lizodupem - co jednego dnia do mnie czy do hega pisze jedna rzecz a drugie na forum czy noobem ingame odstawia druga.
po co takie akcje odchodza poltora roku po tym jak skonczyles gre? ja dunno - niespelniona ambicja?

co ty pierdolisz szpetny chlopie, ja do ciebie pisze? napisalem raz od roku eumnuchu. sam lizesz dupe szwedom jak moja babka rydzykowi, ja nikomu nie musialem lizac, teraz to mnie liza. A twoje ambicje sei spelniły? Stoisz w pz 98% pobytu na azurze .

Cors Ent 29-10-2007 09:49

@Freddd - ile hitów potrzebujesz na zabicie summona? 1? ile hitow potrzebujesz na zabicie 20 lvla? 1 + exori? ile masz hp? 1700? a UHy masz? o ile szybciej biegasz od tych gosci? 5-6 razy?
nadal nie widze w opcji w jaki sposob mozna pasc rycem na 120 lvlu od noobów...

@tegax
moje ambicje leza poza tibia - a gram for war.
dobra karaj mnie karaj - pewnie co 20 min przychodza ci na mail moje passy - tak samo jak przychodza urbexxa, ecrushera, wicana, marjoli i kto to tam jeszcze? bo sie pogubilem w tych bajeczkach

tak do twojej wiadomosci wiekszosc Punishers to Niemcy i Austriacy, potem liczebnosciowo sa Polacy, a Szwedow jest akurat najmniej. A dowodzi Kanadyjczyk- wiec nie bardzo kumam komu i po co mialbym lizac

Frank Horrigan 29-10-2007 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1717854)

Bo swoim grać nie umiałeś ;D
Pamiętam jak była wojna ze Szwedami padałeś przynajmniej raz na tydzień, więc twój boski command nadaje się jedynie na mięso armatnie. No, chyba że padaniem nazywasz łapanie doświadczenia na wojnach, haba haba haba. Ogólnie całe forum miało z Ciebie łacha do potęgi 3465345346, Panie wielce dumny i zasłużony wojowniku, rotfl&lmao! Wątpie żebyś miał teraz większe poważanie bo większość Azury kojarzy Cię tylko z tego wykrzywionego do obiektywu ryja, nabuahushuahusa

shut up and die

Reloop 29-10-2007 12:25

@Cors
Ty mówisz serio czy udajesz idiotę ? Jak może zabić summona który stoi od niego 5-6 kratek?! Exori hur którym walnie 80 ? Niewiem kogo Ty widziałeś na 120 lvlu. Kazu miał bodajże 106 jak padał. Po za tym mam wrażenie, że ty gadasz o kimś innym (czyt. Mico Lareu 119ek). Fakt on padł jak noob bo nawet nie uhnoł sie jak dostawał sd.

Cytuj:

Freddd
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Imię: Kazuru
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 103

Gratz Cors kup sobie bryle bo ciężko z oczkami. Za dużo pixeli jak na 1 dzień.

Gorrath 29-10-2007 12:55

[quote=Cors Ent;1718042]@Freddd - ile hitów potrzebujesz na zabicie summona? 1? ile hitow potrzebujesz na zabicie 20 lvla? 1 + exori? ile masz hp? 1700? a UHy masz? o ile szybciej biegasz od tych gosci? 5-6 razy?

Cors, nie strugaj z siebie wojownika, bo nim nie jestes, tak samo jak ja, roznica jest taka ze Tobie chyba tego brakuje i musisz to sobie wmawiac na forum i nadrabiac mestwo w slowach i pixelach ktorego na rl za przeproszeniem Ci brakuje.

Ahh.. Grales tyloma postaciami.. szkoda ze akurat wtedy nie mogles wbic na Kazuru, napewno Ty bys uszedl z zyciem z jak najmniejszym wastem i pozabijal te 20lvle..

Wybacz Cors, nigdy za Toba nie przepadalem. Ale nigdy nic nie komentowalem ale z tym co Ty tu piszesz, to sie w bani nie miesci.. jak Ty masz nasrane w bani..
Madroscia i skromnoscia to Ty nie grzeszysz..

Enough

Yours Waszka

Freddd 29-10-2007 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1718042)
@Freddd - ile hitów potrzebujesz na zabicie summona? 1? ile hitow potrzebujesz na zabicie 20 lvla? 1 + exori? ile masz hp? 1700? a UHy masz? o ile szybciej biegasz od tych gosci? 5-6 razy?

Kurwa najpierw przeczytaj dokladnie a potem pisz. Padlem na 106 lvlu a nie na 120. Po 2 jak mialem zajebac summona który stoi 5-6 kratek ode mnie ?? Jak wtedy te noby mnie klepaly to walilem exori gran + sword ale to i tak nic nie dawalo bo nooby odrazu sie leczyly tak wiec nie bylo szans aby uciec z trapa. A co do ucieczki to ci wczeniej pisalem ze te nooby zablokowaly mi drogie ucieczki.
Moze i nie jestem najlepszym graczem w ta gre ale uwierz mi ze jak bys byl w takiej sytuacji to na 99% bys padl

Gorrath 29-10-2007 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1718214)
Kurwa najpierw przeczytaj dokladnie a potem pisz. Padlem na 106 lvlu a nie na 120. Po 2 jak mialem zajebac summona który stoi 5-6 kratek ode mnie ?? Jak wtedy te noby mnie klepaly to walilem exori gran + sword ale to i tak nic nie dawalo bo nooby odrazu sie leczyly tak wiec nie bylo szans na ucieczke. A co do ucieczki to ci wczeniej pisalem ze te nooby zablokowaly mi drogie ucieczki.
Moze i nie jestem najlepszym graczem w ta gre ale uwierz mi ze jak bys byl w takiej sytuacji to na 99% bys padl

ja jestem przekonany w 100%

Yours Waszka

Siggurdius 29-10-2007 15:42

14:16 Vincente Valantine [113]: i cant fucking take retards like fea,falzer,hawek,miter and them

lubia sie jak nic

Ise~ 29-10-2007 15:57

[CHAR]Marchosias[/CHAR]
Oct 29 2007, 13:28:14 CET Killed at Level 119 by [CHAR]Ravle[/CHAR] and by [CHAR]Vincente Valantine[/CHAR]

[GUILD]Sinful Infliction[/GUILD] hunted. :o

Edit:
[GUILD]Sinful Infliction[/GUILD] zostało rozwiązane. Czyżby [CHAR]Sparkx[/CHAR] miał nadzieję, na uratowanie kumpli ?

Pozdrawiam ...

Pavvulonik 29-10-2007 17:27

Tak czy siak za jakiś czas koniec wojny falzer ,pata i inne maniaki będą sie chcieli spłacic.Ja na miejscu Urba odrazu dal bym ignora jak ktos z puni napisze "can i pay ?" za dużo narozrabiali żeby sie spłacic ;)

_Tegax_ 29-10-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1718042)

@tegax
moje ambicje leza poza tibia - a gram for war.
dobra karaj mnie karaj - pewnie co 20 min przychodza ci na mail moje passy - tak samo jak przychodza urbexxa, ecrushera, wicana, marjoli i kto to tam jeszcze? bo sie pogubilem w tych bajeczkach

tak do twojej wiadomosci wiekszosc Punishers to Niemcy i Austriacy, potem liczebnosciowo sa Polacy, a Szwedow jest akurat najmniej. A dowodzi Kanadyjczyk- wiec nie bardzo kumam komu i po co mialbym lizac

taki z Ciebie chojrak że nie wiesz nawet co to exhousted i mele u najta. Człowieku ogarnij swe mysli zanim cos napiszesz , tak lizales ,lizesz i bedziesz lizal dupe szwedom .. kto qwa mowil o niemcach czy chuj wie o kim jeszcze mowa byla o szwedach ktorym lizesz dupe non stop <xajaki to twoj guru> walisz konia jak sie uda akcja i zawdzieczasz wygrana tylko jemu.

Bajabongooo 29-10-2007 18:35

@Siggurdius
Nie ma co sie dziwic, ze sie nie lubia :P to gildia wyrzutkow ktorzy walcza o swoja wolnosc :confused:

Ise~ 29-10-2007 18:56

@Bajabongooo (dobrze napisałem ?)

I tak chuja zwojują. xD

Pozdrawiam ...

Freddd 29-10-2007 19:54

Cos czuje ze ta wojna dlugo juz nie potrwa. Pewnie puni juz niedlugo beda chcieli sie wyplacic :P

zeus1985 29-10-2007 20:21

Nie wiecie może kto gra na Marchosias? Dawny Azuryjski mastah?

@Bajabongooo
A Ty to kto inny jak nie wyrzutek społeczeństwa?

@Tegax
Odezwij się do mnie na MSN'ie, fajnie się z Tobą gadało hehehe

@Down
Oni sharują nawet lewym ziołem ;D

Ciri the Witcher 29-10-2007 20:32

Fredd

1. Nie bylo nas tam nawet 15, bo zakladajac ze kazdy noob 20 lvl walnie cie za 100 to przy twoim uhaniu sie padlbys po pierwszym combo ;<. Summony zrobily swoje, ot co. Z reszta walnales tylko 2 exori gran i ani razu nie hitnales nikogo z melee.

Dzed

2. Masz racje, sorii. [mejbi bir?]

Zeus

Bajobongo to Heniek/Plama [oni sharuja nawet na forum].

Bajobongo/Sigg

3. Chodzilo mu o to, ze nie mogl dorwac abu, mitera, falzera i innych na ventr. W tej chwilii jest to bardzo trudne, bo nikomu sie nie widzi czekanie na akcje 2h+.

Pavvulonik

4. Czy ja cie przypadkiem nie ujebalem na 30 lvlu? Ahh, co do wojny to jeszcze troche potrwa.

Waszka

5. A ja nie bylbym tego taki pewny.

Isecross

6. Zdziwisz sie :).

Gorrath 29-10-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1718680)
Nie wiecie może kto gra na Marchosias? Dawny Azuryjski mastah?

Nie gra zaden Azuryjski Mastah, tylko Azurysjki Mastah.

@Ciri
Nie bylbys pewny czego?

Yours Waszka

Pavvulonik 29-10-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1718703)
Fredd

1. Nie bylo nas tam nawet 15, bo zakladajac ze kazdy noob 20 lvl walnie cie za 100 to przy twoim uhaniu sie padlbys po pierwszym combo ;<. Summony zrobily swoje, ot co. Z reszta walnales tylko 2 exori gran i ani razu nie hitnales nikogo z melee.

Dzed

2. Masz racje, sorii. [mejbi bir?]

Zeus

Bajobongo to Heniek/Plama [oni sharuja nawet na forum].

Bajobongo/Sigg

3. Chodzilo mu o to, ze nie mogl dorwac abu, mitera, falzera i innych na ventr. W tej chwilii jest to bardzo trudne, bo nikomu sie nie widzi czekanie na akcje 2h+.

Pavvulonik

4. Czy ja cie przypadkiem nie ujebalem na 30 lvlu? Ahh, co do wojny to jeszcze troche potrwa.

Waszka

5. A ja nie bylbym tego taki pewny.

Isecross

6. Zdziwisz sie :).

A jaki nick masz na myśli bo ja tylko na forum nazywam sie pavvulonik.Nazywam sie tak bo urzekła mnie historia z łudzkiego szpitala ^^.

Siggurdius 29-10-2007 22:59

fea swoimi postami powoli zbliza sie do grebol macka, choc to wciaz jednak niedoscigniony ideał

Bajabongooo 30-10-2007 08:49

@zeus1985
Ty sharujesz swoja brudna dupe z kolegami i rodzina!

zeus1985 30-10-2007 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajabongooo (Post 1719460)
@zeus1985
Ty sharujesz swoja brudna dupe z kolegami i rodzina!

Widzę, że nerwy puściły i zaczynasz jechać mi po rodzinie? Przynajmniej wymyśliłbyś coś oryginalnego, bo aż żal dupę ściska :( A to że z Was ćpuny to każdy w Sulechowie wie, więc STFU.

Reloop 30-10-2007 14:01

Wszedzie są ćpuny, a Ty niczego nigdy nie próbowaleś?

jed 30-10-2007 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajabongooo (Post 1719975)
@zeus1985
Nie znasz mnie to nie gadaj bzdur, po twojej rl fotce mozna stwierdzic, ze jestes lamusem ktorego sie rucha.
A twoja rodzine mam gdzies, Hammpionowi kiedys opowiadales jakie macie tam problemy.
A Narkomanka moze jest twoja stara :P dobry dostep do strzykawek wkoncu pielegniarka ta?

Jeśli masz zamiar pisac w taki żałosny sposób, to lepiej daj sobie spokój...

@Kraw...

Why not? ;]

Ise~ 30-10-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1719575)
Widzę, że nerwy puściły i zaczynasz jechać mi po rodzinie? Przynajmniej wymyśliłbyś coś oryginalnego, bo aż żal dupę ściska :( A to że z Was ćpuny to każdy w Sulechowie wie, więc STFU.

Ja też lubię zapalić skręta czasem i co ? Bierzesz mnie czy innych takich jak ja za ćpunów ? Mam na to wyjebane szczerze mówiąc. Ty siedzisz całymi dniami jak laps w domu bo z takim ryjem boisz się pokazać komuś a ja idę z kumplami przypalić i mamy przynajmniej coś z życia. Ty w wieku 80 lat uzbierasz na operację plastyczną, żeby przerobić sobie tą swoją paskudną mordę i uznasz, że pora wyjść z cienia i się zabawić, ale będzie już za późno, jedyne co Ci pozostanie to siedzieć dalej w domu i srać pod siebie. A tak swoją drogą, to Ty w życiu ćpuna chyba nie widziałeś, którego organizm jest zupełnie przez narkotyki zdegenerowany. Btw. "Biorą nas za ćpunów - zwykłe oczernianie ! Palimy sobie trawkę i niech tak zostanie, zioło było, jest i będzie jarane !". Wszystko w tym temacie, elo.

Pozdrawiam ...

Jacyna 30-10-2007 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1720009)
Ja też lubię zapalić skręta czasem i co ? Bierzesz mnie czy innych takich jak ja za ćpunów ? Mam na to wyjebane szczerze mówiąc. A tak swoją drogą, to Ty w życiu ćpuna chyba nie widziałeś, którego organizm jest zupełnie przez narkotyki zdegenerowany. Btw. "Biorą nas za ćpunów - zwykłe oczernianie ! Palimy sobie trawkę i niech tak zostanie, zioło było, jest i będzie jarane !". Wszystko w tym temacie, elo.

Pozdrawiam ...

Jak często piszesz głupoty, to tutaj się z Tobą zgodzę. Jechanie po Yavim za to jak wygląda jest trochę nie smaczne, wręcz głupie.

Żeby nie było offtopicu, to coś ostatnio przycichło na serverze, czyzby Punki szykowali jakąś niespodziankę?

Pozdrawiam
Jacek

zeus1985 30-10-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1719608)
Wszedzie są ćpuny, a Ty niczego nigdy nie próbowaleś?

Co innego próbować i raz na jakiś czas przypalić dla relaksu, a co innego pożyczać od kogo popadnie bo nie ma kasy na narkotyki.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1720009)
Ja też lubię zapalić skręta czasem i co ? Bierzesz mnie czy innych takich jak ja za ćpunów ? Mam na to wyjebane szczerze mówiąc. Ty siedzisz całymi dniami jak laps w domu bo z takim ryjem boisz się pokazać komuś a ja idę z kumplami przypalić i mamy przynajmniej coś z życia. Ty w wieku 80 lat uzbierasz na operację plastyczną, żeby przerobić sobie tą swoją paskudną mordę i uznasz, że pora wyjść z cienia i się zabawić, ale będzie już za późno, jedyne co Ci pozostanie to siedzieć dalej w domu i srać pod siebie. A tak swoją drogą, to Ty w życiu ćpuna chyba nie widziałeś, którego organizm jest zupełnie przez narkotyki zdegenerowany. Btw. "Biorą nas za ćpunów - zwykłe oczernianie ! Palimy sobie trawkę i niech tak zostanie, zioło było, jest i będzie jarane !". Wszystko w tym temacie, elo.

Pozdrawiam ...

Ale zakozaczyłeś cytując "Hemp Gru" normalnie miażdżysz suta chłopcze ;D Zobaczymy kto będzie srał pod siebie za kilka lat, bo coś mi się zdaje że obudzisz się z ręką w nocniku i nawet sranie pod siebie Ci dużo nie pomoże. Co do operacji plastycznej, to jakoś nie widzi mi się na nią zbierać kasę, nie wstydzę się tego jak wyglądam bo nie ma czego, każdy wygląda tak jak wygląda. Jedni ważą więcej, inni mniej, ale to i tak nie ma znaczenia jak się człowiek natknie na takiego nietolerancyjnego ****a jakim Ty jesteś ;]
I dla Twojej wiadomości: nie siedzę w domu po 24/7 ;( Są ważniejsze rzeczy jak Studia i znajomi.

Aaaa i jeszcze jedno, zapomniałbym: "ELO" buraku :)

Gimlos 30-10-2007 23:23

@frank horrigan, gorrath
Cokolwiek by nie mowic o Corsie, ile by glupot na Azurze zrobil, ile razy padl - sfragowal wiecej ludzi, niz polowa obecnego Wanted razem wzieta. Wypowiedzi tak anonimowych postaci jak wy, brzmia w tym kontekscie conajmniej smiesznie.

@poznan crew
Za pol roku byc moze wpadam do was na studia, szykowac sie : dd

Ciri the Witcher 31-10-2007 00:57

http://forum.tibia.com/forum/?action...2#post16433632

tajemniczy111 31-10-2007 03:54

Master Obitalal
Oct 31 2007, 01:56:03 CET Killed at Level 98 by Plebicjusz and by Bayter

Miter Furax
Oct 31 2007, 01:53:32 CET Killed at Level 80 by Dragoholikus and by Ecrusher

Wolfwerine
Oct 31 2007, 01:55:14 CET Killed at Level 121 by Urbexx and by Hammpion

Sincks the hunter
Oct 31 2007, 01:52:50 CET Killed at Level 107 by Urbexx and by Sapphire Deoxys

Pare nowych fragow :)

Ise~ 31-10-2007 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1720628)

Jak to ludzie potrafią szybko zmienić zdanie. Mam nadzieję, że dużo zapłacisz. : ))

@tajemniczy

Dzięki, że zabiliście Mastera ~. : *

Pozdrawiam ...

Reloop 31-10-2007 12:45

Za te napinki na forum Fea powinien zaplacic z 2 mln ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53.