![]() |
Cytuj:
mnie tylko teraz rozwala to ze kazdy 100+ ek moze botowac na dragach veno/edron Oo' expi sobie taki 140 ek i sproboj go ubic taki czolg -.- no nie do zrobienia w 5 osob ;s |
ty ty ty ty widzial ty kiedy czolga w zyciu? xD logujesz nooby bloczysz chuja i wpizde z vortexow :P tylko wpierw trzeba dragi ominac ;]
|
Cytuj:
Nom i poscik caly przeczytalem bo sie ciekawie zaczynal:P:P:PI uwazam Ze masz calkowita racje:) |
Cytuj:
Powodzenia z noob charami do ubicia takiego czolgu. chyba 30 osob 40 lvle + btw. mowisz o vortexach ? huahuau no to powodzenia noobami 10-15 lvl ok. 30 osob nawet by nie dala rade dolicz kazdy 30*8 = 240 zabierasz mu PONAD 1/10 hp gratulacje ;) |
Cytuj:
Czysta matma ale wiesz, niektorzy sikaja na szkole i nie potrafia mnozyc:) |
Gallowi nie chodziło o to, że ktoś padnie na combo, tylko, że sie uhy skończą :)
Tak już zajebaliśmy z 5 osob 50-80 lvl. .. wlasnie 15 druidami. Przy dobrej organizacji taki 140 ek też padnie. |
Cytuj:
|
Przy dobrej organizacji i szczęściu wszystko poszło by zgodnie z planem. Kretyna łatwo jest namierzyć.
30 bp uh ? combo := 8*ilosc sorcow/druidow + 30*ilosć palladynów + 50-80 hp za dodatkowe runy.. Biorąc pod uwage że nie mamy dysta wiekszego niż jakies 60 i bijemy z vortexów. czyli nasze combo == ~ 200 w porywach do 400.. zalezy ile osób weźniemy... Takie 30 bp uh to jest jakies 20 minut może troche dłużej. No ale trzeba doliczyć możliwość przyjscia jego kolegów/czy facc czy pacc/ i inne smieci jak ilość naszych run, o food nietrudno. |
cwaniaki Filush dobrze mówi,
przecież 15sorc/drut nie jest skazany na wanda/roda są runy itd itp a jak gościa dobrze trapną ... zresztą nie brakuje noobów 100+lvl |
Cytuj:
Eizix 100lvl gratz |
Lusugo udupił Troya xddddd
|
Cytuj:
btw. na oslode macie tu priti najs czik http://www.fotka.pl/profil/hono12/ jak patrze na takie cudo zaczynam sie nawracac na chrzescijanstwo xD edit OMG skasowala/skasowali jej foty bo byly ymh odslanialy troche zenada.ru |
Cytuj:
Banished: until Oct 25 2007, 14:59:03 CEST because of account trading heuhehe Bylbym zapomnial Eizix, fajna fota ;) http://filush.zapto.org/~filush/uo0028eu1.jpg |
hahahah, dzieki dzieki :D
|
Filush skąd ty masz takich wulgarnych kolegów? xDDDD
@ New Ormo ściągnaęli nazwę od nas musi być kara, dla tych autystycznych dzieci 21:26 Grem Fantasy [20]: macie huntqa od moiego main hara 21:26 Grem Fantasy [20]: wiecie od kogo 21:26 Grem Fantasy [20]: zobaczysz jak padniesz 21:26 Los Grandes Senior Banana [12]: 30 knight? 21:26 Grem Fantasy [20]: 167 ek 21:27 Grem Fantasy [20]: ja pudje se ek i was rozjebie 21:28 Grem Fantasy [20]: z gran dostaniesz za 300 21:28 Saint Oziris [52]: JEBAC TWOJEGO KNIGHTA 21:30 Saint Oziris [52]: reloguj 21:30 Saint Oziris [52]: czekam 21:31 Grem Fantasy [20]: kumpel expi 21:31 Grem Fantasy [20]: hunted 21:31 Grem Fantasy [20]: roka ci zrobie 21:31 Los Grandes Senior Banana [12]: ile dasz paymenta 45 sorcowi? 21:31 Los Grandes Senior Banana [12]: 2 hamy? 21:31 Grem Fantasy [20]: 20k 21:31 Los Grandes Senior Banana [12]: bo 20 lev 21:32 Los Grandes Senior Banana [12]: nie mzoe za duzo wzaisc 21:32 Los Grandes Senior Banana [12]: prawda? 21:32 Grem Fantasy [20]: za 45 lvl 21:32 Grem Fantasy [20]: tak za takiego 50 msa 21:32 Grem Fantasy [20]: to se kzykne z 35k 21:32 Los Grandes Senior Banana [12]: chyba na otsie |
Gz eizix :)
@Filush hmm wiesz gdybac mozna inaczej wychodzi w praktyce niz w teori |
No, masz racje ale zazwyczaj jest to na naszą korzysć. Może to brzmi troche zarozumialsko no ale taka prawda xDD
Nie ukrywam, że było troche wpadek. |
Zalezy tez kogo sie bije ;) traficie na acc buyera 12 latka co ma dzianych rodzicow kupil 120 ek i mysli ze boss a traficie na jakiegos dobrego playerka to go nie ubijecie ( mysle o 120+ ek)
|
Cytuj:
|
www.skocz.pl/taniosprzedam
OSOBY PONIZEJ 18 ROKU ZYCIA I OSOBY O SLABYCH NERWACH WSTEP WZBRONIONY! : DDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Zostalem hakniety przez pana up@ :( xDDD
topic@ Cisza.. |
Dzieki za scalaki i brass legi
Teraz to sie oblowie! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@gigoro
Właśnie przeglądałem z tatą kierunki na studia i w krótkiej przerwie włączyłem twój link. Powinieneś dostać w przełyk i pałką po plecach za to xd |
panowie mowicie o zabijaniu 100+ lvli z vortexow? nie szkoda czasu? :p zlokajcie ten filmik to jest filmik z serwera Elysia gdzie polacy sie jednocza z 20-30 postaci od 20- do 40 lvlowych przeciwko szwedom 100-200 lvl tu macie pokazane co to jest pk ;D best frag 197 rp :) miłego ogladania zycze http://www.youtube.com/watch?v=9ZlxfKzv-FE albo ten wg mnie lepiej zmontowany :) http://www.youtube.com/watch?v=g7zze...elated&search=
|
@up
sluchaj 40 sorc ma lepsze SD niz 150 rp wiec 20x 40 sorcow jest lepsze od ok~ 30x 150 rp ( jesli chodzi o sd combo ) |
Cytuj:
Kod:
dzisiaj podczas lekcji religii wymyslilem slogan "spieszmy sie kochac ownerow beduriona,tak szybko odchodza" :(
|
Cytuj:
|
hrhr to teraz Ormo vs new ormo? :D tylko jak ja jestem to nigdy nie ma nikogo online niech ktos zrobi aby bylo forum gildi na tibia com
@down to teraz jeszcze cos zrob aby to all odwiedzali xd |
Przeciez jest ;p
|
Cytuj:
Dobra bo sie offtop robi xD |
Cytuj:
@topic No Lusugo stara sie pobanowac kilku turtli xd |
czy ktos cos mowil o wojnie ORMO vs NEW ORMO ? to jakies plotki i chwyt reklamowy
|
Mają czas (a w zasadzie to już nie mają) na rozwiązanie gildi i zmiane nazwy. Jak nie to ich bedziemy zabijać przy okazji jak będziemy w Venore. Mamy w ich gildi z 3 spy i z tego co widze na ich gc to oni uważają, że są prawdziwym ormo i założyli tą gildie przed nami. Najciekawsze są dialogi na gc - co drugi to "food pls".
Btw. działa Wam forum tibia.com normalnie ? bo ja co chwile mam timeouty i moge pisać moje gratz thready tylko w nocy ;( |
Gildia NEW ORMO została zdeleitowana B)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
niewiem jak wy ale wydaje mi sie ze ten temat jest troche ...nieaktualny wiec moze lepiej przejsc na
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=148913 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |