![]() |
Czego i dlaczego to chyba jeden chuj ,każdy raczej używa czego w "real-life". Noi jakby ktoś przejechałby Cię samochodem to powiedziałbyś "Dlaczego mnie pan przejechał?" czy może jednak "Czego mnie k*rwa psie pi*********ś tym samochodem"?. Apropo jakiś Decade parę stron temu napisał coś w stylu "Co zrobić żeby grać na elysii jak na serwerze non-pvp?" ,a wcześniej najeżdżał na polaków jakby był "pro elo jestem fajny bądź moim kolegą 150 ek kupiony z allegro wybotowany przez kogoś innego masterem". Wystarczy pomyśleć. Idź na serwer non-pvp ,zostań na rooku. Twój wybór.
PS. Specjalnie pisałem jak idiota aby mi kurwa ktoś potem błędów nie wypominał ,jak je mam to mi je wypomnijcie ,goodluck. PS2. Jak można na elysii grać jak non-pvp skoro po 99 rp z neutralnej gildii wpada trzech(trójka?no napisałem ,PONIEWAŻ chuj wie jaka to płeć o.0) szwedów ,a mianowicie(aha ,fajne słowo co?) Hirre ,Dalitas Drayner i Prinz Franz ,którym po trzech trapach(gz them plax) ,10-15 minutach uciekania ,zwastowaniu potów za 25-30k wbiegam do dp z 20 manasami i 30 spiritami? Wiem jestem "pro elo master mów mi mój mentorze itp." PS3. Gdzie mam błędy? |
Take it easy, it's only a game.
tak dla wyluzowania się: Darude - In The Darkness (Tech Mix) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
rzeszow dalem dla przykladu ,bo znam sporo ludzi z rzeszowa ,ktorzy uzywaja takiego jezyka ,jakby dopiero z dojenia krow wrocili ,np gdy wychodza gdzies z domu mowia ,ze ida na 'pole' |
jezus ludzie to jest forum o tibii ;s
|
@Misiuuu
ale ortografia, a raczej jej brak razi w oczy. @Lolajko powiem tobie jak każdemu, jestem z tatr, jeśli zielona góra sie w nich znajduje? @Rajman pasujesz mi do tego co napisałeś. jesteś z rzeszowa, że tak spytam? i czy nauczysz się czytać? w opisie Enerisa jest napisane jak byk - 'Lokacja: Lublin'. przykro mi, że jesteś tak ograniczony. Dawaj jeszcze coś o rzeszowie, bo rownie dobrze i w twoim miescie moze tak byc, nie oceniaj miasta po 10 ludziach jakich z niego znasz. chyba, ze masz tak maly móżdżek, że tego nie ogarniasz, że to miasto ma bodajże około 100tys ludzi ( ' o matko boska, to moze byc tyle ludzi na tak malym obszarze? ' - zapytał Rajman, ze wsi, liczącej sobie az 150 osób [ wliczając dzieci ]). |
jest taka górka w tatrach jak Zielona Góra :D
ale ja wbijam w to bo i tak rzadko tam jestem, ale nie mów ze ludzie we Wrocławiu są nieinteligentni... Jakoś to Festung Breslau rządzi na zachodzie huahua :p |
@Lolajko
Ja do ciebie nic nie miałem, dopoki nie zacząłes bezpodstawnie 'tyrać' Enerisa. jestem po jego stronie ( Valentines ), i to jego bedę bronił, logika. |
Co wy sobą tutaj prezentujecie??
To forum tibijskie. Jeśli chcecie sobie pogadac o miastach to może popiszcie sobie na gg?? Dont spam plx -,- |
Cytuj:
|
Cytuj:
"edit: Myślałem, że wrocławianie (<?) są bardziej inteligentni. [;" wiec to chyba swiadczy o rozmiarze Twojego mozgu czyz nie? ;) |
Jak się nie ma czego czepić to się czepia błędów ortograficznych.
Ja tam myślę że na forum internetowym treść posta jest ważniejsza niż to czy nie ma tam jednej literówki, tym bardziej że z GG wynosimy przyzwyczajenie pisania szybko i byle jak. Chyba nikt tu nie robi ortów w stylu dzieci neo ("Chalp me plaxx daj ruszczke?") No to skupcie sie na treści. Poza tym maturki są, 1 i 2 liceum ma wolne można tak powiedzieć słoneczko świeci i może by się tak na chwile oderwać od kompa.. Nie rozumiem jednej rzeczy - to jest tylko gra. Czy naprawde po tym jak was ktoś zajebie w tibii to musicie mu wrzucać? Chyba należało by pogratulować PVP (sprytu, liczebności, cwaniactwa w przypadku masslogu)? Czy jakby was postawić jeden obok drugiego w RL to też byście sie tak *****ali czy może przyznalibyście sobie "to tylko gra"? Dam wam taki przykład - jak zagrasz sobie multiplayer w jakąś zwykłą strategie z kumplem z klasy - settlers, stronghold cokolwiek ktoś jest serwerem, druga osoba klientem - ktoś musi wygrać, ktoś musi przegrać. Jak wygra twój kumpel to też się z zawiścią patrzysz? Osobiście dalem sie zajebac jakimś noob charom z valentines chyba, próbowali mi wrzucać jak juz mnie zabili że jestem noob, pogratulowałem im pvp troche ich chyba przytkało. Z jednym z nich sobie teraz na luzach gadam. Na tym ta gierka polega jak nie chcecie padac i miec wojen to tak jak napisalem wczesniej trzeba spieprzac na no pvp gdzie gralem dlugi czas i gdzie juz nie chce wracac (wrocilem sobie dzien temu tutaj jednak), a jesli juz wykorzystujecie tą możliwość jaką niesie serwer PVP to nie *****ajcie sie jak dzieci w piaskownicy. Bo to tylko gra :) Może i rzeczywiscie troche za dużo się przy śmierci traci skoro gracze biorą śmierć jako osobistą porażkę i muszą to wyładować na mordercach zamiast potraktowac to jako element gry. Może zacznijcie grac w wowa bedzie dla was lepiej tam sie chyba nic nie traci przy śmierci. Albo otsy. |
bla bla bla .Kolejny post z serii "get a life synku wyjdź na dwór ,bo Ci dupa do krzesła przyrośnie" ,a to twoje "gz" raczej wzięli za ironię niż to gz. Tak czy siak ludziom ,którzy Cię zabili gz (liczebności ,sprytu ,cwaniactwa) przyszło po mnie trzech szwedów 135+ każdy uciekłem im z trzech trapów po 15 minutach ,więc. Miałem im napisać gz żeby mi dojebali paymenta ,a arioc gówno wtedy powie?
|
@Midarth
Przyznaję, że nie rozumiem. Oświecisz mnie? |
Cytuj:
wi3sn!4czQ |
@pepsi~
jestes tak zalosny ze az nie moge tego czytac. Ta historie jak to 3 szwedom 135+ uciekles to chyba wnukom bedziesz opowiadac? @ervinius Chodzi o to ze pojechales komus bo powiedzial o calym miescie zdanie na podstawie paru ludzi, Ty natomiast zrobiles to samo :) |
ah, rozumiem. dziekuje bardzo.
przepraszam, i postanawiam poprawe ;) |
@Rajman
Czego uważasz się za tak ważnego? Boom Boxx - Boom Boom Boom (Extended Club Mix) |
Przestan wklejac te pedalskie nutki, proszę?
Dziekuje bardzo. |
Witam. Nie czytałem poprzednich postów. Mam takie pytanie, a mianowicie: jestem nowy na Elysii, mówię płynnie po angielsku. Czy mam się przyznawać, że jestem Polakiem, czy wyłapię za to hunta?
|
Mozesz spokojnie sie przyznawac, jednak lepiej pozostan neutralnym co do wojny ktora aktualnie sie toczy :)
|
Ja słyszałem, że jedna gildia rządzi i nie ma wojny :S
|
Mozesz sobie poczytac ten temat od bodajze 28 strony, tu wojna sie zaczela, i tak sie ciagnie caly czas
|
Okej, dzięki.
|
No spoko :)
Jutro pewnie elo elaro wyskrobie poscika ze to on i jego elo gildia ownuja ten serv no ale co zrobic ^^ |
Heh, ale spamu i wyzwisk :(
|
@Bavve
Nikt ci nie każe słuchać moich pedalskich nutek. Barlett Alex Feat Anthya - Touch The Sun (Duende Vocal Remix) |
a tak odbiegajac od tematu wsi ,to valentines nagromadzilo calkiem duzo ludzi ;o pamietam jak ostatnio sprawdzalem ,to moze z 15 osob bylo
|
Słyszałem ze to tylko początek.
|
niech gipo jakies reaktywejszyn zrobi ,to sie znowu wri osra
@eneris co tam na selenie slychac :D:D?? |
@Bavve
Nigdy nie krytykuj za muzykę. |
jak chcecie dyskutowac o muzyce to powinniscie odwiedzić
www.emo-forum.pl btw @Rajman w jaki sposób wri sie osra ? wygrywajac wojne po raz kolejny czy w jakis inny sposób ? |
Cytuj:
|
@Emok
Cytuj:
dużo sie już pozmieniało z obiema osobistościami, no ale sam sposób chyba nadal jest wykonalny ;p |
o.O <10 znaków>
|
hahahahahah wy ciagle jestescie przekonani ze ja wygrywacie i ze ja wygracie??!?!?
i jak to elaro pisal do kogos kto mi to potem kopiowal ze to jest TWOJ SERVER?!?!?! hahahha kurwa marzyc to wy sobie potraficie na fakcie ale chyba nic pozatym, ale tak czy siak gl :) bb |
na bank będziemy walczyć z wri dłużej niż wy z nami.
@Rajman Nie daliśmy sobą pomiatać i teraz walczymy przeciwko całemu serwerowi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |