![]() |
nie jestem optymista tylko znam fakty a co do mojej nienawisci do abcokow nienawidze ich bo zawsze mi za*******aja chary jak sobie boce i nie mgoe nic na to poradzic bo s*******aja zawsze xd
|
Cytuj:
|
jeden hój
hjhjhj |
Cytuj:
No i biegna ... |
HUAUHAUHAHUAUHUAHHUAAUHAUHAHUahuauh
|
Pozdrowienia dla Kury aka Leju of Morgana ładnie dajesz z lv <3
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wyszliscie na ob jak już waszych noobów nie było :(
|
Gowno wiesz, a sie odzywasz. Czekalismy na was pol godziny, nie wyszliscie to sie ludzie porozchodzili ;) noob charow mamy zawsze pelno wiec o nich sie nie martw
|
Cytuj:
|
Weź do ręki jointa i zajeb macha
|
A jak tam Panowie Samopoczucie ;D?
|
|
Cytuj:
|
"Jesteś pizdy i tyle"
Pozdrawiam |
|
Hmm miło dowiadywac sie o open battle z nie swoich zrodel o.O
|
Piszcie cos bo nudy :S
|
Morgana śpi ?
|
Tiastes :
Mar 02 2009, 23:15:15 CET Killed at Level 141 by Blafyn Mar 02 2009, 23:19:35 CET Killed at Level 140 by Mortyfago and by Punzhete |
Albo Tiastes Hacked albo jakies maniany odwala bo juz bez blessow padl
|
Cytuj:
|
Najlepszego ;*
#edit Xerijo , Mazot nie byli w Flow ? |
a dziekuje dziekuje ale to dopiero za 33 minuty xDDDD
|
Za 33 minuty moze mnie tu nie byc :d
|
Cytuj:
|
Arcano~ Dalej sadzisz ze ta wojne Flow wygra ?? bo szanse macie malutkie :*
|
@Jawor131
Powodzenia w dorosłym życiu, spełnienia wszystkich marzeń, szczęścia i radości. @War Wydaje mi się, że gildi Flow nie chce się walczyć. Żadnych openek, sneaków etc. To tylko moje skromne zdanie. |
jeszcze Yomashi padl
@maxior dzieki wielkie ; ) |
Ide spać, wam radze zrobić to samo!
|
Cytuj:
|
Witam.
Ktoś może chce kupić 600k na świecie Morgana? (( dobra oferta )) Oferuje także 60 paladin'a w dobrej gildii, bez huntów + dobre skille Mogę dorzucić 2 cash makery / 30 i 22 knight ze skilami ponad ponad 70 (są na oddzielnych kontach) Oferty proszę pisać na priv. Pozdrawiam serdecznie. ps. prosze tylko bez głupich postów... |
Cytuj:
@Maaxior Openek nie ma bo super Avis jest gotowe wyjsc tylko po 24 bo wtedy ma FULL ekipe a my niemal zawsze jestesmy chetni na opena tylko że to oni zawsze ida do defa więc sie zastanów nad tym troszke :) I jeśli sadzisz ze Flow KIEDYKOLWIEk sie podda na Morganie to wyprowadzam cie właśnie z błedu :) |
gildia Airwave dochodzi do wojny ? forum.com
|
Cytuj:
Nie chodzi o to, że się podda, lecz o to, że nie chce wam się walczyć. Przynajmniej mam takie wrażenie .. Może to brak czasu na gre bądz inne rzeczy <Iks De> |
Sequel , Cinek , Kenami , Les Xardas i z 2 statku Jazon King
|
Cytuj:
|
To co robimy update charow zbanowanych? Add Cinek Niszczyciel , Kenami , Jazon King , Les Xardas , Sequel
|
MUHAHAHAHAHA ;d Dlugo tak Flow na banach nie pociagne :S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |