Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Soohy 14-06-2006 21:52

First time i see reply in english on forum.tibia.pl :p
and guy, who wrote this is from my world :D
Your movies are intresting and very helpful. I'm waiting for next :)
Forgive me my noobish&childish behaviour :confused: or simply ignore this reply
Sorry for my english :baby:

Cichy 14-06-2006 22:59

Mundaris, i already meade some space.. again.. i hope this should be enought for next week ;)

Vohihidilix 15-06-2006 14:15

Kurde przestańcie pisać po Angielsku. Jest chyba tibia.en.pl no nie? -.- A Cichy lud domaga się Tikuandy. :D

Bake Samo 15-06-2006 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vohihidilix
Kurde przestańcie pisać po Angielsku. Jest chyba tibia.en.pl no nie? -.- A Cichy lud domaga się Tikuandy. :D

A mozna wiedziec w czym ci to przeszkadza ze pisza po ang?:O
koles ma sprawe wiec o nia pyta a Cichy odpowiada, jesli rowniez interesuje cie problem Mudaris'a to popros o przetlumaczenie. n,c Voh~

A Tiquanda jak juz mowielm SUX pomysl do krecenia -.- kupa shitu i tyle, moze zaczniemy krecic zakopane scaraby i hieny po drodze z ank na dare? rotfl

Pozycja4 16-06-2006 00:18

Czesc Cichy,ogladam twoje filmy od dawna,wiem ze nie jest az tak szybko zrobic takie explore,ale mam nadzieje ze szykujesz juz cos nowego i jak mozesz to napisz co,bo neiw eim czego sie spodziewac (:
@Bake cos widze ze nie mozesz przebrnac przez ten 100+,jestem z toba!

Vohihidilix 16-06-2006 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bake Samo
A mozna wiedziec w czym ci to przeszkadza ze pisza po ang?:O

Bo na przykład niektózi nie uczą się w gimnazjum Angielskiego więc nie muszą rozumieć co mówią.
Cytuj:

koles ma sprawe wiec o nia pyta a Cichy odpowiada

A od czego jest PW, a nie spamuje się w temacie jakimiś pierdołami które nie mają nic wspólnego z tematem. A i są niezrozumiałe a w regulaminie jest bodaj napisane że posty MUSZĄ być na temat i być do odczytania. Ponadto trzeba będzie użyć opcji "raport bed post".
Cytuj:

A Tiquanda jak juz mowielm SUX pomysl do krecenia -.- kupa shitu i tyle, moze zaczniemy krecic zakopane scaraby i hieny po drodze z ank na dare? rotfl

To jest temat Cichego, nie twój on kręci filmiki a 70 lvl sorc da sobie rade w dżungli więc twoja pomoc jest zbyteczna i nie musisz się tak bulwersować. Pozatym fajnie by było nakręcić coś bardziej przyziemnego dla ludzi, fakt Demony i Hydry są też fascynujące ale zauważ że więszość graczy nie przekracza 30 lvl i chcą ujżeć coś co jest bardziej "dla nich". A dla 30 lvl w dżungli jest wiele niebezbiecznych miejsc.
Cytuj:

moze zaczniemy krecic zakopane scaraby i hieny po drodze z ank na dare? rotfl

Hieny i Skarabeusze to jednak co innego niż Terror Birdy i Carniphille...

Bake Samo 16-06-2006 18:11

Cytuj:

Bo na przykład niektózi nie uczą się w gimnazjum Angielskiego więc nie muszą rozumieć co mówią.

To moze ucza sie od przedszkola i w gim mieli przerwe ;) dalej nie rozumiem twojego "jezykoweg" problemu ale wbijam w to. Jak napisales ze NIE MUSZA rozumiec to nie musza chyba nie? Jesli nawet ktos bedzie mial to samo pytanie co ten Pan i nie ogarnie tego angielskiego to chyba moze zadac je w wersji polskiej...

Cytuj:

A od czego jest PW, a nie spamuje się w temacie jakimiś pierdołami które nie mają nic wspólnego z tematem. A i są niezrozumiałe a w regulaminie jest bodaj napisane że posty MUSZĄ być na temat i być do odczytania. Ponadto trzeba będzie użyć opcji "raport bed post".

Uuuu juz jak tak na regulamin patrzysz to przegladnij sobie all posty i powiedz mi jaki % tych postow jest na temet? moim zdaniem ze 30%~ (albo i wiecej:o ) powinni usunac bo nie sa na temat ;( rotfl :baby:

Cytuj:

To jest temat Cichego, nie twój on kręci filmiki...

Naprawde? nie wiedzialem :D ale ja jestem uzytkowniekime tego forum i chyba moge sie wypowiedziec czy jednak nie wolno?:(

Cytuj:

Hieny i Skarabeusze to jednak co innego niż Terror Birdy i Carniphille...

NOm to tez tak moge powiedziec "Hieny i Skarabeusze" to nie raty i waspy, jeszcze ktos wpadnie ledwo z rooka i ubije to jakiegos 8lvla na zwiedzaniu pustyni? TE MONSTERY przeciez TEZ sa NIEBEZPIECZNE.

Cichy 16-06-2006 18:53

Cytuj:

Kurde przestańcie pisać po Angielsku. Jest chyba tibia.en.pl no nie?

Osoba nie mogła się skontaktować ze mną na priv msg, to napisała tutaj. Wiec tak samo jej tujaj odpisałem. A że po angielsku. Potraktujcie to jako mały offtopic. Zresztą każda osoba grająca w Tibie przecież zaakceptowałą jej zasady które były po angleisku, więc chyba potrafi jakoś czytać w tym języku :evul: <joke> I nie rozumiem w czym problem.

Tiquanda - zastanawiam się jak ją nakręcić. Bo teren jest wbrew pozorom dość tródny do nagrania, nieograniczony w zamkniętej przestrzeni. Jakby przechodzić przez każde miejsce, to trochę nudno, jakby pokazać tylko najgroźniejsze potwory - a gdzie explore? (wiem, podobnie zrobiłem MOTLS ale MOTLS wykracza poza standardy :P ) W każdym razie pamiętam o zapotrzebowaniu na ten film.

Tartin 16-06-2006 19:10

prośba

ja mam prośbę o mount sternun (?) wiem że dałeś tu linka tylko że tego pliku już nie ma więc mam wielką prośbę zwłaszcza o podziemia wiem, że to dla Ciebie tylko strata czasu ale moża jak go będziesz trochę miał...

Cichy 16-06-2006 22:22

Jak już wcześniej napisałem - do końca czerwca powinienem przenieść wszystkie filmy z Rapida na inny hosting. W tym które ostatnio znikły.

Vohihidilix 17-06-2006 14:20

Bake ty się już lepiej nie odzywaj.

A Cichy co to Tikuandy to możesz zrobić kilka filmików, Swampów nie zrobiłeś w jednym flimie nie? Możesz dżungle podzielić na cztery sektory tak jak na mapie respawnu z tibi.pl http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn i poprostu nagrać cztery filmiki.

I jeszcze raz apel do Bake Samo, twoje zdanie na temat Tikuandy już znamy więc w tej sprawie się już lepiej nie wypowiadaj...

jan_cia 17-06-2006 16:45

Czemu nie moge pobrac filmu nr 40 ??

Gorn Valorian 17-06-2006 19:54

Mam problem ze ściągnięciem filmiku z Mount Sternum. gdy klikam na linka laduje mi się rapidshare i wyskakuje mi file/files/4509478/M...ernum.rec.html not found, a potem stronka rapidshare.

Mathew 1332 17-06-2006 21:18

;];]

NIO JA bym zobaczył coś gdzie lev 10-15 moze poexpic
a i gdzie jest POH

Trollish 17-06-2006 21:57

Cichy jakbys mógł naprawić linki z bagnami Venore, a także zauwazylem ze archiwum filmów na tibie 7,5 nie objemuje wszystkich tylko okolo 40, sciagalem dwa razy dla pewnosci.

Cichy 18-06-2006 00:41

Dodana Tiquanda. Filmy są baardzo nudne, długie... ale przełamałem się, i są. Pozdrówka dla osoby, która tyle męczyła o nie, aż w końcu wymęczyła :)

Vohihidilix 18-06-2006 15:10

Thx wielkie Cichy za Tikuande. Może jeszcze przez to kupe pacca. ;d Albo raczej ze względu na tomby bym kupił ale to już inna sprawa. ;d
EDIT: THX za pozdrowienia ;) Przez was stane się sławny. ;D Bake co ty robiłeś na tym filmie? :D

Flashman 18-06-2006 15:13

ODp.

Jak to san zawsze mowił: CICHY MAC JEST WIELKI! :P
Zawsze chciałem tą tiqande obejerzeć, nawet miałem paca ale bałem się sam pojść pozwiedzać bo nigdy nie wiadomo! GRATZ i THX!!!

jan_cia 18-06-2006 15:59

Prosiłbym o naprawienie niektórych linków z kopalniami np.Kopalnia z labiryntem

Bake Samo 18-06-2006 19:03

Cytuj:

Thx wielkie Cichy za Tikuande. Może jeszcze przez to kupe pacca. ;d Albo raczej ze względu na tomby bym kupił ale to już inna sprawa. ;d

LoL jakie rozwazania nad kupnem pacca : o
Ja tam pacca kupuje dla: szybszego wzrostu HPkow, expowisk, podrozy statkami, opcja na domek. rotfl :baby:
Edit: zapomniaelm o czarach... a ty bedac sorcem facc(bez czarow) jestes .... a nie sorc ^.-
Cytuj:

EDIT: THX za pozdrowienia ;) Przez was stane się sławny. ;D Bake co ty robiłeś na tym filmie? :D

Jak to, co? Stawiałem czola tym strasznym potwora specjalnie dla ciebie.

Erhion 18-06-2006 22:02

No i w końcu mamy Tiquande. :D Wielkie brawa za nagranie takiego długiego i monotonnego filmu. Jakby to nagrywał ktoś inny to pewnie bym zasnął po 30 minutach ale dzięki temu, że w akcji brali udział Bake Samo i Cichy to powiem jedno:

Bake Samo ( za poczucie humoru :D i nie tylko ) i Cichy mac są WIELCY. ;)

Ps: Motyw z trapem motyla był zaj***sty. Całe szczęście, że was nie dednął. :P

Pozdro.

Farek 19-06-2006 11:17

Ja mam problem z otworzeniem filmikow z tiqandy . Gdy odpalam je w Tibicam
wyskakuje komunikat Please wait ..... i nic sie nie zmienia :(
Przeinstalowalem tibie oraz tibiecam i nic to nie dalo
Najciekawsze jest to ze inne filmiki chodza normalnie ...

Isildur's Earl 19-06-2006 12:49

Sorki, pytanie głupie, ale skąd można wziąć tibicam do tibii 7.71/7.72 ?

Farek 19-06-2006 13:12

http://tibicams.tibianetwork.net
Tibiacam i wszystkie wersje klienta :)

Yaroshy 19-06-2006 19:52

Mógłbyś dodać archiwum filmów z wersji 7.6 ? B)

Isildur's Earl 20-06-2006 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Farek
http://tibicams.tibianetwork.net
Tibiacam i wszystkie wersje klienta :)

Dzięki :***

Cichy 20-06-2006 11:35

@Farek
Prawde mówiąc to poza reinstalacją TibiCam oraz oglądaniem filmów na czystej instalalce Tibi nie wiele moge poradzić.

Czeko 20-06-2006 17:50

ktos mi powie dlaczego film z tiquandy polnocnej mi sie nie odpala ... ? ;/
poludniowa lajtowo poszla a polnocna nihoja, 2 razy sciaglem i nie idzie nie wiem co jest... ;/

Farek 20-06-2006 21:01

@Cichy :)
Zainstalowalem Tibie i Tibicam w innych folderach na czysto i nadal mam ta sama sytuacje :(
Sprawdzilem na drugim komputerze ( znacznie slabszym ) i filmik poszedl

Zastanawiam sie czy nie moze miec na to wplywu silnik graficzny ktory masz ustawiony w Tibi podczas krecenia filmiku

Cichy 21-06-2006 00:33

Akurat silnik graficzny to ja mam ustawiony na DX9, więc to nie to.

Shinjix 21-06-2006 00:35

Zawsze lubialem twoje filmy. Gratulacje - odwalasz kawał dobrej roboty.

Adikeen 21-06-2006 11:45

Cichy mam pytanie. Mozesz odswiezyc filmy z Faraonami?:>
Bo nie kazdy link dziala. :(

Baartoss 21-06-2006 14:21

Jak by to bylo mozliwe prosze o udostepnienie filmiku z banshee kolo thais ale dla nowego klijenta z gory thx

Mithgar XX 22-06-2006 01:07

Może twoje filmy ukazują kilka miejsc w Tibii, które każdy powinien zobaczyć, ale w twoim postępowaniu wku**wia mnie twoje wpieprzanie się komuś na hunt i zabieranie mu expa.

Cichy 22-06-2006 01:19

Ja nie wchodze komuś zająć hunt, tylko przechodze przez ten teren, i wychodze. Generalnie ludzie to rozumieją, i nie miewam problemów.
A jakbym miał patrzeć, że "nie, tam ktoś jest - nie wolno mi wejść na ten teren", to ani bym nigdzie nie był, ani nic nie nagrał.

Vohihidilix 22-06-2006 14:07

"Dzięki bibliotecie filmów Cichego możecie zobaczyć w całości Tiquadnę" -cytat z ostatniego niusa. :) Mówiłem Cichy żeby nakręcić Tikuande. :P

Vohihidilix 22-06-2006 14:09

Przez mojego boskiego neta przypadkiem drugi post wysłałem. (niech jakiś modek to usunie)

t3nik413 22-06-2006 21:46

Pomocy ^^

Witam, chcialbym was prosic zebyscie mi dokladnie wytlumaczyli jak odtworzyc filmy z tiquandy w najnowszym klijecie tibii.Z góry dziekuje za pomoc :]

Cichy 22-06-2006 23:39

Tak samo jak na starym, tylko potrzebujesz nową tibiCam. Dla pewności jeszcze podam link dotyczący jej obsługi:

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12866

Erhion 24-06-2006 17:28

Cichy mógł byś nagrać coś z wyspy Carmarya (czy jakoś tak). No chyba, że nie ma tam nic ciekawego to moja prośba nie jest ważna. :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10.